Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

(...)
byłam u lekarza w pracy, ale on jest patologiem 😉 więc za dużo nie pomógł.

Hi!Hi!
chyba nawet lepsze niż ginekolog w karetce 😀
internista - dużo wie, ale nie wiele może coś zrobić
chirurg - może dużo zrobić, ale nie wiele wie
patolog - dużo wie i dużo może zrobić, ale za późno
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
31 października 2013 13:17
Mistrz  👍
Facella   Dawna re-volto wróć!
01 listopada 2013 13:31
h) Podczas powadzenia przez hodowce raz wyrzucił nogi do tyłu . Jak spytałem dlaczego tak zrobił to usłyszałem ze on się przestraszył . Ale w boksie tez ruszył gwałtownie głową . doiło mnie  😁

Posty doją użytkowników, co się dzieje z tym forum  👀
miało być dobiło mnie 😁, mam problem z przyciskiem b, muszę dobrze walnąć w klawiaturę. 

A mi się zawsze wydawało, że psycholog to lekarz i to taki który z autyzmem ma dużo więcej wspólnego niż taki np. ortopeda.

nie wiem, czy mnie to bardziej śmieszy czy załamuje...
kujka   new better life mode: on
03 listopada 2013 16:36
Chodzi Ci o to, ze psycholog to nie lekarz, czy cos innego?
kujka przede wszystkim o to ale i cały wywód jest ciekawy.
[quote]martik, ja z wygodnych jestem 😉 wolę omijać wszelkie poświęcenia jeśli to możliwe.
No to niezle wtopilas zachodzac w ciaze 😉 🤣
[/quote]
i jeszcze to:
Raz w życiu miałam do pracy klacz która była bita. Pracowałam z nią bite 3 lata pod siodłem
Nirvette   just close your eyes
04 listopada 2013 21:22
Spedzilam nad tym dwa wieczory, ale przeczytalam calutki watek.. 😀 Momentami kulalam sie ze smiechu, jestescie genialne! Czynicie ten swiat lepszym. 😀 🙇
Nirvette fajnie spędzasz wieczory klaso maturalna  😎 ale to tak  🚫
opolanka   psychologiem przez przeszkody
07 listopada 2013 16:54
(...)
Przeanalizowałam i wyszło mi, że się pojawiły wraz z proszkiem do prania. I to takim MEGA, kupionym w Niemczech.
Z chytrości kupiłam wielkie pudło i teraz go chyba oddam biednym (niech się drapią?).

🙂
Zestawienie treści wątków "własna przydomowa stajnia" i... "Luksusowe stajenki". Polecam zajrzeć do tego ostatniego 🙂
halo, miałam to samo... jak zobaczyłam ten film z Luksusowych..., to pierwsza myśl: "mmm, mała przydomowa stajenka, machnę sobie taką jutro z rana". 😉
dempsey   fiat voluntas Tua
07 listopada 2013 22:53
z tej samej serii w pewnym momencie było równie zabawne:
sprawy sercowe
i kącik ślubny

😎
BASZNIA   mleczna i deserowa
08 listopada 2013 17:19
strzemionko

w mądrościach o owsie 🙂.

inne mnie nie śmieszą, bo nie czytałam, ale te- boskie 🙂.

mnie tam zawsze śmieszyło wypisywanie bzdur i chowanie się za "swoim zdaniem, z którym nikt nie musi się zgadzać" 😁 nie piszę akurat o tej sytuacji 😉
Śmieszy mnie ze pojawił sie ekspert Orange na końskim forum 🙂😉 w watku o operatorach, dobry jest ze znalazl.
ale przed pojechaniem na stajnie mam dużo czasu

Tylko Ty nie skacz z tego dachu!

boskie!
TRATATA   Chcesz zmienić świat? -zacznij od siebie!
10 listopada 2013 10:56
Spedzilam nad tym dwa wieczory, ale przeczytalam calutki watek.. 😀 Momentami kulalam sie ze smiechu, jestescie genialne! Czynicie ten swiat lepszym. 😀 🙇

Poświęć jeszcze jeden wieczór na ten wątek http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,11182.0.html -warto
Facella   Dawna re-volto wróć!
10 listopada 2013 11:07
TRATATA, dzięki Tobie zajrzałam na pierwszą stronę i umarłam ze śmiechu:
Sprawdzaj czy jest prąd w pastuchu wyłącznie z użyciem podręcznego/poręcznego kota-
-nigdy ręką.
Wątek o handlu o "chotofffli" koni...  🤣
z wątku sprzętu DYI:
[quote author=sumire link=topic=88.msg1920298#msg1920298 date=1384038787]
[quote author=milena1013 link=topic=88.msg1920184#msg1920184 date=1384029793]
Fajne 😀 A czemu koniś taki smutny ?

chyba nie chcę wiedzieć, po czym wnosisz...
[/quote]
Po oczach. Oczy są zwierciadłem duszy.
[/quote]
w takim razie zgodnie z tą interpretacją mój jest cały czas głodny, jego oczy mówią: "masz coś do jedzenia? dobrego?". i życie jest dla niego wyjątkowo ciężkie, bo ciągle wzdycha. 😁
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
23 listopada 2013 15:15
Wątek o nieuczciwych

Emptyline: O kurde, znowu czas na popcorn i colę!
Dworcika: a dupa rośnie

😁
też miałam to tu wpisać, ale nie chciało mi się bawić w cytowanie 🤣
Miałam bardzo mieszane uczucia. Bo kontekst w sumie mało radosny, a ubawiłam się jednak 🤔
Od  wpisu o treści m.w.: "Fuj, jak można wierzyć  zabobony  🤔wirek:  🤬 (...) Trzymamy kciuki!  :kwiatek:" (szukać cytatu mi się nie chce)
Pracodawcy stawiają coraz wyższe wymagania: z rok temu były ogłoszenia "praca dla pary", potem zaczęły pojawiać się "praca dla małżeństwa" no a teraz już musi być bezdzietne. Czy ci właściciele stajni poszaleli? Już niedługo będzie "praca w stajni dla osoby z możliwością ubezwłasnowolnienia"?

😂
nikt nic nie napisał? a ja znalazłam kolejne... w sumie pasowałoby też do wątku o bykach roku, ale wyobraźnia mi zadziałała i się ubawiłam, więc jednak wrzucę tu:

Upuścił szybę w swoim samochodzie

musiała być ciężka 😁
tylko ja się tak dobrze bawię, czytając niektóre wątki? 😉
Te bułane krówki to jersey'ki. Mleczne dziewczyny . [b]U nas nasze rogate nazywane są pieszczotliwie "Mudonnami".[b]

chyba nie wstanę 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się