Jak przywrocic go do dawnej formy?

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
06 listopada 2013 13:49
Julie, jak najszybciej, tylko nie na okrętkę!
Rzadko się uzłośliwiam w ten sposób, ale tytuł wątku w końcu mnie sprowokował: Prostamol Uno, o!

A jakieś info o wieku konia, rasie, wcześniejszych umiejętnościach (sprzed okresu "golizny"😉?

Śmiejcie się, śmiejcie z implantów moszny - a psom się doszywa (gdy im ego nadmiernie osłabnie) 🤣 Na konie może też przyjdzie czas. Taka stadna oferma - a tu plastyka, jakiś zapach - i voila.
dempsey   fiat voluntas Tua
06 listopada 2013 14:11
też odniosłam wrażenie, że tytuł wątku ma głęboki filozoficzny wymiar :P
Byc może faktycznie źle to odebrałam . Przepraszam, strasznie się wygłupiłam  😡 🤬

Oj tam, oj tam, gdybym ja miała wyliczyć ile razy się wygłupiłam  🏇
opolanka   psychologiem przez przeszkody
06 listopada 2013 18:34
A czy ta fundacja bierze pod swoje skrzydła ogiery, co nie wiedza, ze są ogierami?

chyba, ze sprzedano mi go z atrapami, żeby cenę podbic...

A tak serio - może kon ma problemy z kręgosłupem? Problemu raczej nie rozwiąże się via net. Może zrobisz jakieś zdjęcia albo film i wrzucisz?
Strzyga, piękny plakat! ta igła! (się z 5 min zastanawiałam co to (dudka?) i co ma do tematu...:P)
ale klaczy? klaczom też można doszyć?
tylko, klacze zwykle mają większe mentalne jaja niż ogry... no ex ogry na pewno 😉

a tym koniem co możemy poradzić... no przecież trzeba zobaczyć, poznać, popróbować.
nie da się całkiem przez neta...można doradzić, komuś kto sie zna - jakiś pomysł, doświadczenie własne do wypróbowania, rozważenia
można podać ogólnie jakąś koncepcje, pomysł - że ma traume i trzeba ją wyleczyć - ale to dalej taki sam ogół jak zadane pytanie.
to też pomoże. ale co więcej można? wirtualnie? tyle samo co może fundacja strzygi 😉

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
06 listopada 2013 20:20
horse_art, oczywiście, że tak. Równouprawnienie, dlaczego klacze miałyby czuć się gorsze?
Strzyga,  😀

w temacie organizacji z ważnym społecznie celem:
(możemy się od nich uczyć 😀)

więc gdzie te jaja będzie trzymać ? W PUDEŁKU ??!!
to prawo każdej klaczy mieć jaja jesli tylko ze chce...

edit-poprawiłam wniosek po przypomnieniu sobie oryginału 😉
Śmiejcie się, śmiejcie z implantów moszny - a psom się doszywa (gdy im ego nadmiernie osłabnie) 🤣 Na konie może też przyjdzie czas. Taka stadna oferma - a tu plastyka, jakiś zapach - i voila.

Oj nie tylko psom, są i wersje dla kotów, i dla koni i nawet byków 😁

Implanty dla koni rozmiar mniejszy - 399$, rozmiar większy 499$ za parę. Ale można kupować nawet na sztuki! 🤣

http://www.neuticles.com/sizing.php

Może by tak forumowe zamówienie zbiorowe? 😎 😁
bo co to za byk bez jaj? wstyd dla gospodarza 😉

hym. ciekawe, czy to te same materiały, jakość....producent tych dla ludzi?
horse_art być może materiał wymienny nadający się do 'podrasowania' międzygatunkowego 😉

pewien vet napomknął kiedyś, że ponoć koniom, które straciły oko wszczepia się implanty.. męskich jąder. Czy prawda to? W sumie rozmiar wydaje się ten sam (pi razy drzwi - wiadomo, że natura obdarza różnego rozmiaru nabiałem, może owe jądra też występują w jakiejś rozsądnej rozmiarówce pasującej również wielkością do końskich oczodołów?)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się