Facella, sama wlasnie chcialam wstawic, fajnie mi wyszlo 😂
halo, ale za żadne pieniądzę nie dam sie przywiązać do konia 😉
Zu, w tamtym wątku wstawiłam lepszy IMO obrazek, nie chwaląc się, mojego autorstwa 😁. I w ogóle nie wiem, co w tym śmiesznego. Że Vader wymyślił te ćwiczenia? 🤔 😉
kenna, kajam się! Brak mi takich niesamowitych zdolności i na poczekaniu wymyśliłam tylko tyle 🙇
Pisane przez jedną osobę tego samego dnia, o podobnej godzinie:
wątek o konikach polskich: A jaki rozmiar ochraniaczy na konika polskiego. Cob czy pony?
wątek o hucułach: A jaki rozmiar ochraniaczy na hucuła. Cob czy pony?
wątek o haflingerach: A jaki rozmiar ochraniaczy na hafliungera. Cob czy pony?
Chyba ktoś nie może się zdecydować, jakiego konia wybrać, żeby sprzęt mu pasował 😉
Dementek a jaki rozmiar na różowego pegazo-jednorożca z cukierkowym turbo napędem? 😁
[url=
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,457.msg115967.html#msg115967]
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,457.msg115967.html#msg115967[/url]
Przeglądałam sobie wątek od początku i tak natrafiłam na kaloszki Globus 😁
Podejrzewam, że to zbieg okoliczności, bo zdjęcie z pewnością było usunięte, a na jego miejsce przyszło to, ale jednak jak się tak czyta to można się zdziwić 😉
Dementek a jaki rozmiar na różowego pegazo-jednorożca z cukierkowym turbo napędem? 😁
Zależy, jakiego koloru jest grzywa i czy kopyta są pokryte brokatem.
Dementek no na takiego jednorożca - dorzucam foto poglądowe 😎
Kenna a miałaś na sobie hełm jak robiłaś tą 6?
pewnie dlatego plecy ją bolały, bo przeciążenia były 😁
No właśnie kurde nie miałam. Dokładnie to samo, co Ktoś, przyszło mi do głowy! Jakbym sobie łeb dociążyła, to by mi było łatwiej nogi podnosić, a tak to plecy bolały. Fail! Tylko skąd ja na dzisiaj wezmę hełm Vadera... :wysmiewacz22:
wpadłem na to dzisiaj na fb
Kopyciak- Kurczę, z ochraniaczami chyba byłby problem. Myślę, że pasowałyby owijki w kolorach tęczy 😜
My też używaliśmy Kiełbasy 🙂
Wyrwane z kontekstu, ale mnie bawi 😁
[quote author=olencja link=topic=131.msg1906358#msg1906358 date=1382550890]
My też używaliśmy Kiełbasy 🙂
Wyrwane z kontekstu, ale mnie bawi 😁
[/quote]
Hahahaha, mnie przez całe liceum śmieszyło, jak rozmawialiśmy o tej książce 😂
My z niej na szczęście nie korzystamy, bo nie mielibyśmy matmy 😁
[quote author=breakawayy link=topic=92090.msg1845976#msg1845976 date=1375997753]
Jak to możliwe, że wydał pozytywną opinię o kondycji koni, jak? 😵
Widocznie właściciel stajni miał pieniądze, żeby przekonać weterynarza do wystawienia pozytywnej opinii...
[/quote]
Niech mnie ktos oswieci, jaki jest cel odgrzebywania postu z sierpnia pod koniec pazdziernika?
In., quniareczka chyba (patrząc na nick) i świeżynka na volcie, więc może się nauczy kiedyś funkcjonowania na forum 😉
ostatnio przez 2 dni nie chciał nam jeść mama wypruwała z siebie flaki żeby mu dogodzić aż w końcu kot zaczął jeść..
To się nazywa poświęcenie ze strony mamusi 🤣
wichrowelove, kruszynką pod względem zarostu nie jestem...
Jakoś tak mnie rozbawiło 😁
Pogrubienie moje 😉
Mnie rozbawił (już nie pamiętam gdzie 🙁, za to solidnie 🙂😉 koń... przełykający (czy połykający) wędzidło 🤣