[quote author=Koorciia link=topic=1780.msg1897520#msg1897520 date=1381609783] [quote author=kludulka link=topic=1780.msg1897494#msg1897494 date=1381608160] wawawa13 - Leo (zarówno stare jak i nowe) to tylko i wyłącznie hotele 😉 Żadnych jazd nikt tam nie prowadzi 🙂
Jedynie hipoterapie dziewczyny prowadzą tak to wszystko prywatne konie. Jedyne "krajka" obok prowadzi jazdy. [/quote] Której strasznie nie polecam... [/quote]
kludulka nie znamy się, znajomymi też nie jesteśmy. Stajni Leo i Krajki nie znam, choć w sumie mam niedaleko. Poprostu twierdzisz, że nie polecasz jednej z tych stajni, pytam tylko dlaczego?
lista hubertusów? Smoleń, 19.X polecam nawet przyjechać obejrzeć, zawsze dużo koni na Jurajskiej Gonitwie za Lisem (to już cykliczna impreza), niezłe show, no i w sumie dla widzów darmowa wyżerka - regionalne potrawy itp. 🙂
Bronze, fakt. Niektórzy mają przerośniętą ambicję i tu się wszystko zaczyna (i kończy). Pomijam kwiatki widoczne na zdjęciach dotyczące czego innego niż samej zabawy 😜
gonitwa hubertusowa -zapraszamy do sławkowa - sobota19 pazdziernika godz 10 zbiórka na walcowni, dwie gonitwy w kłusie i galopie flo i puchary wpisowe 30 zł po gonitwie ognisko żurek i kiebłaski
Koleżanki, ktoś się wybiera w sobotę do Świerklańca? Ma być pięknie, elegancko, historycznie i tradycyjnie, z pokazami jazdy, kadrylu, z psami myśliwskimi.
Wiadomości z pierwszej ręki mam ja 😉 Coś mi się to do końca nie widzi, bo podobno wszyscy maja być przebrani a jak nie będą to nie uczestniczą. Ja osobiście przebierać się nie mam zamiaru i jak tak ma to wyglądać to nie wyjeżdżam na koniu. W każdym bądź razie w kiecce przyjeżdżaj 😉