[quote author=epk link=topic=5367.msg1891212#msg1891212 date=1380864493]
Myślę, że możesz mieć zawód z przyszłością! Moje koty też olewają zakaz zbliżania się i na gadu wypisują do znajomych głupoty. Problem jest to, że jedna w tych wywodach przeklina...
Masz w domu kota? I to sztuk więcej niż jeden? Ale Ty masz męza.. po co Ci kot?
[/quote]
nieźle się uśmiałam 😀 Jara 👍 👍
Dzisiejsza ElaPe: " Albo jak ci się nudzi kup se szopa pracza. " 😜 😵 😁 👍
Z sercowego:
Zapytałam dzisiaj męża, czy rzyga tęczą. Tak spojrzał dziwnie. Zapytał- ale o co Ci chodzi? odpowiedziałam: no, czy rzygasz tęczą 🙂 on na to: czy Ty pytasz mnie o to, czy jak rzygam po jedzeniu to czy one są różnokolorowe? rzadko rzygam , a jak rzygam to się nie przyglądam.
...męskie rozumowanie....
😁
kwiatek123, nie znasz się, to najnowszy trend - Paint by Pikeur! Edycja limitowana, tylko kilka sztuk robionych na zamówienie.
Nieprawda! (ale na zdjęciu kiepsko widać). To Dreamliner 😀 Paint by Pikeur E.Pe. to tylko nalepka 🤣
A nie wiecie przypadkiem, gdzie to "cudo" można dostać ? :kwiatek:
Bardzo mi na nim zależy, bo widzę, że idealnie podkreśla kształt głowy. 😂
Ciii! Bo wyjdzie, że ogłoszenie 🙁 Ale napisz pw do Eli 🤣
uu, co prawda konia między nogami ponad rok nie miałam, ale takie cudo bym sobie sprawiła.
Mnie tylko do zwierząt ciągnie: konie, bydło (zwłaszcza cielaki), owce...
😲 🤣 😁
Mam nadzieję, że autorka nie obrazi się za wpisanie jej tutaj, a nawet chciałabym, żeby dostrzeżenie czegoś wesołego we własnej osobie dało jej dystans do jej obecnej sytuacji, czego IMO bardzo potrzebuje 🙂
[quote author=dea link=topic=1384.msg1898643#msg1898643 date=1381754939]
(...)
Koleżanki miały rację. Jak się raz zabawiłam z takim dużym, to do tego małego nie chcę już wracać. Size does matter 😜
Miłego 😉
hahahahaha. (...) Dick w końcu skończy żywot🙂
[/quote]
Ta firma chyba ma spory dystans do siebie i swoich produktów. Jeden z popularnych modeli nazywa się Turf.
[[a]]http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Turf%20Dick[[a]]
Nie wierzę, że zrobili to nieświadomie 😉
madmaddie, co w tym "s" jest takiego śmiesznego?
kenna, przeczytałaś definicję z linika? Jakiś niezły Casanova musi to mówić 😉
Sorry girls 😉 przeczytałam tylko wypowiedź madmaddie. Sądziłam, że to jest osobny wpis 😁
Temat poważny, ale wpis śmieszny:
CzarownicaSa, chyba jestem pedofilem, ale nie dam sobie ręki uciąć. (...)
(...)
Wyrwane z kontekstu. Chodziło o namiary na tekst.
Tania, omg, boskie 😀 juz dodalam cudzyslow, żeby nie bylo 😁
To jeszcze popraw na 'cudzysłowie' i będzie idealnie 😉 :kwiatek: Hmm, chociaż w sumie nie wiem, cudzysłów występuje w bierniku, więc chyba jednak może zostać 😁
Kujko bolesna w życiu z całą sympatią dla Ciebie, ale pewne aspekty swojego życia zostaw dla siebie 😂
zen, to moze czy nie moze?
JARA, nie kochasz pedokujki??
JARA, nie kochasz pedokujki??
haha przepraszam, ale jak tamten tekst wyrwany z kontekstu był śmieszny, tak pedokujka... leżę całkiem 😂
Bawią mnie porady "prawne" w wątku o nieuczciwych.
a mnie bulwers uzytkownikow, ktorzy narobili przekretow na forum i teraz zawalaja skrzynke zgloszeniowa pretensjami, ze sprawy sa opisywane.
[quote author=_Gaga link=topic=92172.msg1903653#msg1903653 date=1382291794]
Do weterynarza konia nie przywiązuję, bo się boję.
Ja do weterynarza też nie przywiązuję koni... wolę do koniowiązu...
[/quote]
A wy? Przywiązujecie do weterynarza czy do koniowiązu? 😁
Wątek "Facebook - ktoś ma, ktoś używa?" Tytuł mnie śmieszy do rozpuku ilekroć go zobaczę.
ogurek, nie podskakuj - czym to jest wobec przypływu gotówki 😀 czyli: "a co w tym złego?" 😁