safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 08 października 2013 12:00
Widać, że aura niesprzyjająca to i kucyka przykryli. Czepiacie się 😉
"Witam mam do sprzedania dwie klacze ( siostry), kara skończyła dwa lata w Maju,a druga ma rok.Posiadają paszporty,spokojne,dwulatka chodzi w zaprzęgu , przyucza roczną siostrę,nie boją się ruchu ulicznego.Sprzedam razem lub osobno.Więcej informacji pod numerem telefonu."
no jak niemiecki (fakt paszport niemiecki ale jak byk hodowca polski), sportowy, w dodatku ogier i na dodatek szybko galopuje to mus do sportu za zawodową cenę
2,5 roku to nie jest jakoś mało na chodzenie w lekkim zaprzegu... nawt jak już dużo wczesniej to lepiej w takim niż pod siodłem. ta 1,5 nawet bez woźnicy na koźle... większy wysiłek niż praca na lonżach, wypieciach itd? a zrobione pewnie tylko żeby wyższą cene dostać niż za surowe... tylko...jakos tak na więcej wygladają...
w pierwszej chwili nie zwróciłam uwagi - faktycznie ciekawy ten czaprak na kucu po lewo. Choć może to zarazem i derka jest
Myślałam, że już nic nie jest w stanie mnie rozśmieszyć w tym wątku. Otóż myliłam się - kucyk z czaprakiem zaczynającym się przy uszach jest w stanie 😀 Stylizacja historyczna ta.... a to chomąto wiszące w połowie szyi też historyczne? 😲
Haha, biorę wielbłąda ! Zastanawia mnie jak ludzie patrzeliby na mnie gdyby zamiast konia przechadzającego się spacerkiem po parku, widzieli wielbłąda 🙂