Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Gillian   four letter word
30 lipca 2013 09:14
korysindex4, mi też, mi też 🙂

Cejloniara, jak dla mnie Smok ma tak niesamowicie irytujący sposób pisania, że ja wymiękam.
Jara, przeszkadza mi ganienie kogoś za to, co samemu się robi 🙂 a może za mocno powiedziałam, raczej bawi niż wkurza 🙂

Gillian, nie rozumiem ale szanuję 🙂 przy wrotku to on jest jeszcze maleńki 🙂
Gillian napisz do Tani i niech Ci skopiuje moją wiadomość  🙂
Mnie Smok10 jakoś nie porusza w żaden sposób. No, ma taki ton przemądrzały. I trochę kreuje rzeczywistość.
Tak idealizuje i zamyka się na argumenty. Pisze poprawnie po polsku i nie sprowokowany nie używa obraźliwych słów.
Niech mu/jej będzie. Ma potrzebę poczucia się najmądrzejszym w klasie, niech sobie ulży.
p.s
Nie skopiuję, bo ja zawsze priv kasuję po przeczytaniu.  😡
p.p.s
mam- posłałam, miałam w mailach w koszu
Moon   #kulistyzajebisty
30 lipca 2013 09:33
Ale z uporem maniaka stawia spacje przed przecinkami, co me oczy doprowadza do furii!  😵  😉
Ale z uporem maniaka stawia spacje przed przecinkami, co me oczy doprowadza do furii!  😵  😉

To do BYKÓW go! Niech się uczy. Albo karnego pokemona mu trzeba dać. Pstryczek w smoczy nos.
Co to jest karny pokemon? 🙂

No, jak to? Nie wiesz? Pokemona pytaj.  😉
Moon-mnie wkurza, że nie umiem zrobić jak ty: post jednozdaniowy, a pod nim puste miejsce.

ps. już umiem.  😉
po co to się robi?

Moon   #kulistyzajebisty
30 lipca 2013 09:42
Tania, zabij mnie - nie mam pojęcia  😲
I na pewno nie robię tego specjalnie!
Tania, zabij mnie - nie mam pojęcia  😲
I na pewno nie robię tego specjalnie!

Samo Ci się robi?  👀
Ja musiałam naklikać enterem do dołu. O tak:

safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
30 lipca 2013 09:45
Tania, na jednym forum tak rozjeżdżało od długości avatara. Tutaj pewnie jest podobnie. Moon nic nie robi, tylko avatar rozciąga całe okienko w dół 🙂
Moon   #kulistyzajebisty
30 lipca 2013 09:48
😵 Blondyyynkaaaa, faktycznie  🤣 Tania, no i zagadka rozwiązana - machnij sobie avatara w pionie i voila!  😉
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
30 lipca 2013 09:50
albo długi podpis pod avatarem 😉
I jeszcze ja chciałam naskarżyć, że ten smok używa kilku wykrzykników, znaków zapytania i emotikonów pod rząd. 🙂
O proszę. Avatar w pionie. Ja myślałam, że to miejsce na ew. dopiski.
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
30 lipca 2013 10:11
Zupełnie nie rozumiem tej histerii na smoka, jak zwykle mnie zaskakujecie 🙂 naditerpretacja jego wpisów posunięta momentami do granicy absurdu.
"Kochanie - mówi mąż do żony - jakie piękne kwiaty tu rosną.
- O ty bydlaku! - to moje już Ci sie nie podobają??? - i buch go torebką".

Zero dystansu, zero luzu, zero zabawy, zapufały się baby i tyle 🙂

też mam dziwne wrażenie że niepotrzebnie się nakręcacie, wyolbrzymiacie i wywołujecie u siebie zbiorową histerię   👀

przynajmniej jego (jej?) wpisy są ciekawe, coś wnoszą a nie tylko wymuszają oglądanie do wyrzygu tych samych albo prawie tych samych zdjęć z podtekstem o żebrolajki i zachwyciki albo robienia sobie z forum prywatnego bloga
Może to rodzaj zalotów był?  😂
Kiedy się okaże, że Smok10 ma .... biust, lub nie ma..... ustaną?
😉
30 lipca 2013 10:18

przynajmniej jego (jej?) wpisy są ciekawe, coś wnoszą a nie tylko wymuszają oglądanie do wyrzygu tych samych albo prawie tych samych zdjęć z podtekstem o żebrolajki i zachwyciki albo robienia sobie z forum prywatnego bloga

Przy okazji "wymuszają" oglądanie tych samych filmików ... ale co kto lubi. Mnie denerwuje sarkastyczny ton i pomijanie niewygodnych argumentów/ wypowiedzi. Ślepo idzie w "tylko ja mam rację" i tyle.  🤣
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
30 lipca 2013 10:20
wymuszają chyba za duże słowo. Nie musisz otwierać tych linków a jeśli już to można od razu wyłączyć nie oglądając więcej niz parę sekund
30 lipca 2013 10:24
Dokładnie dlatego użyłam cudzysłowu
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
30 lipca 2013 10:53

Jara, dzięki!! Uroczy hihi 🙂

Ja bardzo chciałam napisać lecz mnie wymiotło, że to wolne miejsce jest na leżaczek 🙂
Mi przeszkadza, gdy ludzie piszą o koniach (niby żartem) ale nieładnie: gnida, gnój, łach itp.
No wiem, wiem, ale jakoś tak przykro - pisane jednak co innego niż w rozmowie, ciepłego tonu na piśmie nie słychać. Zresztą przesądna jestem - jak imię konia mówi dużo, tak negatywne określenia bywają prorocze.
Wkurzyła mnie spamerka oferująca lonżę, halterki, kantarki i wędzidła na priv. Jak zrobić z taką porządek?
Livia   ...z innego świata
12 sierpnia 2013 09:18
Forkate, o, widzę, że nie ja jedna dostałam super ofertę na pw 😎
zglosic to nalezy 😎
madmaddie   Życie to jednak strata jest
15 sierpnia 2013 11:26
Facella
Facella   Dawna re-volto wróć!
15 sierpnia 2013 15:17
Co tym razem? Już i tak się prawie nie udzielam  🙄
madmaddie   Życie to jednak strata jest
15 sierpnia 2013 19:09