Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
Nie wspomnę, kto te personalne wycieczki zaczął... Mnie tam nie obchodzi kto ma jakie wykształcenie, byk to byk i można go w wątku o bykach zamieścić. Tylko jak widać jego twórca (który sam się w wątku udziela i byki wytyka) i jego urażona duma wywleka jakieś zupełnie niezwiązane i nieadekwatne do przyczyny całej tej afery sprawy.
zamilcz, wstydu sobie oszczędź... ile można?! 🙄 🙄 🙄
a ja tam widzę plusy takich sytuacji
rzadko zaglądam w wątki towarzyskie prócz dwóch czy trzech, i nie wyłapuję kto jak pisze
a taka kłótnia wyskakuje na pierwsze strony i mam jak na tacy - kto jakim jest człowiekiem i jakie sobie świadectwo wystawia.
Tak. I co ciekawe zupelnie nieoczekiwane jest, kto zyskal, kto stracil...
Nie macie wrażenia, że na r-v tym barwniejsze utarczki, im... więcej podobieństw między stronami? 🙂
Nie. Bo, jak ma w podpisie ogur, "gdyby przez neta mozna bylo dac w ryj, byloby tu o wiele spokojniej" 😀.
Ale, ale - w realu też najbardziej rzucają się sobie do gardeł osoby, między którymi są niewielkie (patrząc z boku) różnice.
I,Vanilka, nie - nie o to mi szło. Te podobieństwa zauważam na każdym poziomie (intensywnej) dyskusji, nie tylko w tych żenujących. Ludzie są nieświadomi "cienkości" tych różnic? Czy też występuje szczególny ciąg do ujednolicenia całkowitego pt. "we wszystkim masz być dokładnie taki jak ja"? Nabrałam się na to niejeden raz i w necie i w realu 🙂 Na tę chęć ujednolicenia do siebie. I wtedy pióra lecą 🙂
Jaaaaaa, jaki się nowy gbur i chamidło objawił! Kurcze, nie byłam na bieżąco...Odechciewa się.
Jaaaaaa, jaki się nowy gbur i chamidło objawił! Kurcze, nie byłam na bieżąco...Odechciewa się.
Kto? Kto?
BASZNIA, chodzi o użytkownika Smok10?
W każdym razie ten osobnik wyjątkowo działa mi na nerwy, sądząc po tonie to jedyny słuszny król wszechświata, a nie popełnił jeszcze ani jednego merytorycznego postu 🙄
Nieulękniony Smok? Ja mam wrażenie, że on w 100% teoretyzuje na temat jeździectwa. Jakoś tak czuję.
To jest pierwsza osoba na rv, która mnie autentycznie wyprowadza z równowagi (mierzi). No nie mogą go czytać. I myślę tak jak Tania 😉
Edit, język polski się kłania 😉
Kasuję, bo bezprzedmiotowy wpis.
Tania, nie trzeba było kasować 😉 Nie lubię robić błędów, więc jak coś mi wzrokowo nie pasuje, to wolę zmienić 😉
Tania, nie trzeba było kasować 😉 Nie lubię robić błędów, więc jak coś mi wzrokowo nie pasuje, to wolę zmienić 😉
A nic, nic. Nieważne. Śmieszne tylko było.
Anai napisała, że ją Smok "mierzwi" zamiast "mierzi". I ja ją sobie taką zmierzwioną wyobraziłam. 😂
Ja też jestem "zmierzwiona" Smokiem 😉
Tania, pełen respect za wyobraźnię! Oplułam monitor, jak sobie to zwizualizowałam 😁
Podpisuję się pod Wami. Też mnie wkurza Smok10. Myślałem, że tylko ja mam wkurzające posty 😀 On mnie przebił
Bingo, laski 😉. Zdania nie mam w sumie, ale za to odczucia silne 😉.
Weszłam tutaj aby napisać, że wkurzają mnie posty Smok10, ale widzę że sama nie jestem. Przestałam już czytać wątki, w których sie udziela a cały czas udziela się w nowych... 😤
Wkurza mnie jak ktoś cytuje całego posta, który jest bezpośrednio nad nim...
Oj tam oj tam, w przypadku Smoka10 zastosowałam stare dobre narzędzie re-voltowe , kryjące siępod przyciskiem "ignoruj"
Od razu forum stało się przyjemniejsze 🤣
na 80 % wiem kim jest użytkowniczka smok10 😎
A to nie jest użytkownik? Jeden pies, w każdym razie przycisk ignoruj na rv wymiata i od razu świat jest lepszy 😉 😍
na 80 % wiem kim jest użytkowniczka smok10 😎
To kobieta? Czy trans ?
Ale Smok10 pisze jako mężczyzna. Więc o co chodzi? Przykrywka taka?
Zupełnie nie rozumiem tej histerii na smoka, jak zwykle mnie zaskakujecie 🙂 naditerpretacja jego wpisów posunięta momentami do granicy absurdu.
"Kochanie - mówi mąż do żony - jakie piękne kwiaty tu rosną.
- O ty bydlaku! - to moje już Ci sie nie podobają??? - i buch go torebką".
Niezmiernie wkurzają mnie laski, które jak im jakieś fajne foto na koniu wyjdzie, to wstawiają je, gdzie się da. Obowiązkowo do KR, jest czapraczek więc też się da do KRM, jest to zdjęcie konia więc do zdjęć naszych koni też pasuje a jak jeszcze zrobiło się głupią minę to może do koniokrytyki? A tu biedny smok obrywa za wstawienie filmików w kilku wątkach.
Zero dystansu, zero luzu, zero zabawy, zapufały się baby i tyle 🙂
Niezmiernie wkurzają mnie laski, które jak im jakieś fajne foto na koniu wyjdzie, to wstawiają je, gdzie się da. Obowiązkowo do KR, jest czapraczek więc też się da do KRM, jest to zdjęcie konia więc do zdjęć naszych koni też pasuje a jak jeszcze zrobiło się głupią minę to może do koniokrytyki? A tu biedny smok obrywa za wstawienie filmików w kilku wątkach.
Czyżby zdjęcie Zaira, które było nawet w psim wątku tak Ci przeszkadzało?