Angela przystojniaczek z niego! My od początku lipca w nowej stajni, młody bawi się w najlepsze na dużych pastwiskach ze swoim dotychczasowym stadem i z 2 nowymi końmi, także jest fajnie, jakieś zdjęcia muszę porobić, ale jakoś mi umykają dni.. 😉
Związek Trakeński ma chyba czas na wszystko tylko nie na wysyłanie zaświadczeń. Na swoje czekam już chyba od kwietnia... 🤬 Chyba prędzej ten koń się zestarzeje niż się doczekam.
Kurde, ale te wasze rudzielce są podobne do mojej wlkp...
tylko co ja mam zrobić , żeby moja się tak błyszczała jak Pianka?? Ogólnie ta moja ma jakąś kiepską sierść 🙁 Fakt że jest u mnie krótko (niecały rok), ale zmiana diety na lepszą nie pomaga....
esef myślę, że to kwestia jakości trawy po części... W poprzedniej stajni mój wlkp błyszczał się "przeciętnie słabo", teraz od miesiąca równego stoimy w nowej stajni, gdzie trawa jest bardziej soczysta i zielona i koń się błyszczy jak psu .... Zresztą całe stado bardzo ładnie teraz wygląda, a w żywieniu, oprócz trawy, nie uległo zmianie nic.. A wszyscy jak przychodzą to pytają jak często konie czyścimy, że one takie czyste i błyszczące - odpowiedź? Prawie wcale.. Prywatne konie są czyszczone wtedy, kiedy właściciel o tym zadecyduje, a i tak świecąca sierść się utrzymuje.. 😉
Hej, a ja mam pytanie, czy ktoś zna może klacz trakeńską Kamina D po Gluosnis xx ?? Kolega zastanawia się nad zakupem i robię wywiad 🙂 Klacz obecnie stoi w stajni Argos przy AWF w Warszawie. Dzięki za info na prv.
Aszra- Dziękuję 😉 Twoja faktycznie cudownie umaszczona ! Czy ta mała plamka już znaczy że jest tarantką? A z drugiej strony też ma jakieś plamki? 😉 glanek- Pewnie jak koń zimnokrwisty xD Jeszcze raz gratuluję zakupu rudej 🙂
Dzięki 🙂 Tarantką raczej nie jest 🤣 może srokaczem, na lewej przedniej ma takie ciekawe coś: i na prawym biodrze białe przebarwienie, nie wiem skąd się biorą takie odmiany 😲 ash, bardzo ładnie wyglądacie razem 😀 glanek, daj więcej zdjęć 😀