Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

Picaros, cos ten twoj kon mi sztywno wyglada

edit - obejrzalam jeszcze raz filmik, moment z klusa luzem - cos jest nie tak z twoim koniem, zawolaj do niego kogos od plecow
Ja jeszcze nie zapraszałam na nasz kanał na youtube. Ostatnimi czasy głównie powożeniowy, ale mam nadzieję, że powoli i moje filmiki z siodła się zaczną pojawiać (mnie nie ma kto kręcić no i teraz sesja, więc konie poszły w odstawkę...)
Picaros, cos ten twoj kon mi sztywno wyglada

edit - obejrzalam jeszcze raz filmik, moment z klusa luzem - cos jest nie tak z twoim koniem, zawolaj do niego kogos od plecow

czemu tak sądzisz? prawdę mówiąc nie znam się na końc=skich plecach jeśli możńa to tak określic, więc pytam  😡
Po sposobie, jak ten kon sie rusza. Na poczatku myslalam, ze to takie "arabowate", ale jednak znalam arabka w treningu ujezdzeniowym, widzialam, jak to wyglada, gdy jest w prawidlowym treningu i stwierdzilam, ze to nie jest usprawiedliwienie.
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
27 maja 2013 09:35
nie sztywny tylko arabkowaty ruch, w dodatku niespecjalnie ten koń jest na pomocach nia przez kontakt przejechany
ElaPe, no wlasnie patrzylam i patrzylam i zwalalam to wszystko na fakt, ze to arabek i one tak  po prostu maja, no i ze tez technika jazdy jest daleka do GP. Ale kurcze, cos mi w tym obrazku nie pasuje, szczegolnie, kiedy sie przyjrzalam tym stawom skokowym w klusie.  👀
mtl   I M Equestrian
28 maja 2013 20:54
nowy filmik z siwym (na potrzeby konkursu ale niewazne):

Zapraszam 🙂 Pierwsze zawody Lapisa ze mną w innym miejscu 🙂
-żeby nie było... nie szarpnęłam go ze tak podniósł głowę tylko on sam tak zrobić, chcąc szybko najechać na przeszkodę-
Ja po 2 tygodniowej przerwie pojechałam sobie zawody więc jadę jak jadę... xd
Coż mogę tu powiedzieć "lubię to": https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DcIQj-meTh8#! . Przyszły dresażysta. Dali radę, nawet jakiś rysunek im wyszedł 🙂.
galopada_   małoPolskie ;)
30 maja 2013 11:16
właśnie odkopałam ten filmik  😂 jestem mistrzynią pierwszego planu  😁 oglądam go właśnie po raz 12 i śmieję się jak głupia  😁

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KQIFs2eFE5A

ostrogi ?!
Ronin.   Każdy orze jak może.
30 maja 2013 22:19
Kucyk w moim ogródku  🏇

edit. Nie wiem dlaczego wstawiłam zdjęcia tutaj
31 maja 2013 07:13
Coż mogę tu powiedzieć "lubię to": https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DcIQj-meTh8#! . Przyszły dresażysta. Dali radę, nawet jakiś rysunek im wyszedł 🙂.

przesłodkie. ciekawe ile ten dzieciak lat ma 🤣
Ronin.   Każdy orze jak może.
31 maja 2013 13:02
Genialne jest to dziecko !
Jeszcze takie coś udało mi się przerobić ,oczywiście z piosenką imagine dragons  🙂

Jak kiedyś będę mieć syna będzie on jeździć konno  😍 Chyba że nie będzie chciał.
31 maja 2013 16:42
Jak kiedyś będę mieć syna będzie on jeździć konno  😍 Chyba że nie będzie chciał.

to chyba dziewczynka jest to dziecko na szetlandzie bo w zatrzymaniu końcowym widzę jakoś koczek czy coś
Hmm.. Ja to chyba ślepa jestem. Zastanawiam się czy imię Dylan to imię chłopczyka czy dziewczynki?  😁
31 maja 2013 17:39
Dylan może być chłopcem ale i dziewczynką
A propos dzieci: klik

Krew mnie zalewa po prostu. Dziecko bez jakiejkolwiek równowagi dosłownie "puszczone" z koniem na beczki. O krok od tragedii. Gdyby nie odpowiednia reakcja konia...
Udowadnianie całemu światu "jakie to ja mam zdolne, odważne i super dziecko" powinno być karane więzieniem. Skrajna i masakryczna głupota.
kiara   Wczoraj to historia, jutro to tajemnica...
04 czerwca 2013 11:03
Atea 😵 😵 😵 brak słów!
rati88   Jedź tak, by móc żyć ... żyj tak, by móc jeździć
04 czerwca 2013 11:27
o masakra  🤔
w pewnym momencie myślałam że sobie kręgosłup dziecko złamie, tak ją odgięło w siodle...  🤦

tu pasuje stwierdzenie: "miota nim jak szatan"  😁 😁 😁
04 czerwca 2013 13:58
o masakra  🤔
w pewnym momencie myślałam że sobie kręgosłup dziecko złamie, tak ją odgięło w siodle...  🤦

tu pasuje stwierdzenie: "miota nim jak szatan"  😁 😁 😁

dokładnie!. Debile.  Ale koń trzeba przyznać super wyszkolony i zdaje się mądrzejszy niż tzw. "rodzice"

Słodziak, ale zastanawia mnie czy nic mu nie będzie po skakaniu na takim podłożu...
Mam pytanie czy widział ktoś ostatnio jakiś filmik z przejazdu tinkera na zawodach ujeżdżeniowych w Polsce ?

🤔
takie tam profesjonalne osiodłanie  🤔 👿
Nie wiem czy było...
Grunt to wyobraźnia  🤔wirek:  😎

Obowiązkowo trzeba mieć włączony głośnik  🤣
Vegas znudzony na padoku & szukajacy trawy zima (:
Haha, sama kiedyś siedziałam na koniu który wystraszył się własnych pierdów 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się