100!? no to dramat 😵 szczególnie, że z czasem coraz bardziej durnowate, jak np. znajdź beczułkę tłuszczu. znalazłam już z 5 razy, a teraz jak potrzeba to za szybko nie pójdzie 👿
ułożyłam muzyczną kolekcję, brakuje mi jednej karty (brązowej) w kolekcji malarskiej (którą szalenie bym chciała ułożyć) i po 2 w rzeźbiarskiej (2x srebrna), rysunkowej (srebrna, złota), teatralnej (srebrna, diamentowa), filmowej (2x diamentowa). nie mam żadnej karty z pisarskiej.
czy jak wymieniamy kartę za diamenty to jest pewność, że dostaniemy jakąś brakującą z kolekcji?
sei - nie martw sie - też tak miałam. Ale im miałam więcej koni tym więcej je wstawiałam do boksów i zaliczyłam takie durnowate zadania 🙂
sei, najgorsze są te zadania o staż, bo tego nie przeskoczysz.
teraz mam za zadania wysłać konia do nieba.. Musi mieć powyżej 30 lat? Czy mogę jakiegokolwiek uśmiercić?
xxagaxx, jakiegokolwiek, bo za to chyba dostajesz puszkę i będziesz mogła zwierzaka ożywić. No chyba że masz takiego 30 letniego, to masz kupon. Aha, jeżeli chcesz ożywić, to koń musi mieć mniej niż 25 lat.
na początku był 'fun' z tych dokonań, a teraz już mam powyżej uszu. mam nadzieję, że coś wartościowego chociaż się jeszcze z nich trafi 🙄
nie chce się ktoś wymienić punktami dorastania? oddam na angielskim ok.10-15 w zamian za taką samą ilość na polskim :kwiatek:
sei - z tego co pamiętam za jakieś dokonanie dostaje się RO
Za wyhodowanie jednoroga...właśnie próbuję przebrnąć...
poczekajcie jak bedziecie miay "znajdz RO w RO" 😵
ChemiK, nie ma takiego dokonania przecież. Chyba, ze coś w trofeach?
to jest chyba ostatnie dokonanie
Witam. Nie ma ktoś może kuponów na sprzedaż? :kwiatek:
Znajdź RO w RO nie ma już takiego dokonania 🙂 Dwa dni temu skończyłam dokonania i nic takiego nie było.
3x brązowa, 1x srebrna i tylko jedna kolekcyjna, w dodatku powtórka 👿
sei, ja mam 13! Kart i wszystko to samo. Toć ja nawet wymienić nie zdążę ;/;/
wkurzające. boskiego już wiem, że nie będę miała, ale tak niewiele brakuje, żeby dobić kilku pojedynczych 'bonusów' no 🤬
strasznie dużo kosztują wymiany tych kart. zupełnie się to nie opłaca. 5 diamentów... a za 10 można kupić nowy zestaw kart. także już wolę tę opcję...
sei, niby można nowy zestaw, kupiłam dziś dwa i miałam 1nową kartę. Wolę wymienić złote które mam, niż brać kolejne zestawy. Mam już 18 kart takich samych.
ale to przy wymianie dostaje sie karte tej samej 'wagi', ktorej sie nie ma? czy jakakolwiek i jest ryzyko kolejnej powtorki?
Zwariowałam i pokryłam 33 klacze... w efekcie narodziły sie tylko 4 rogacze🙁 żal ;(
sei- nie powtórzy się
a ja z racji, że zdobyłam boskiego, kupiłam sobie w prezencie konia metal-pegaza 🙂😉
brakuje mi metal-jednorożec
i konia z wielbłądem, brakuje mi biedronki i pszczoły
Dziewczyny, pomożecie mi w przerzuceniu kilku punktów dorastania (jako prezent) na AceOfSpades? Oddam dzisiaj wieczorem od siebie (balumal) :kwiatek:
poszło 🙂 i nie musisz oddawać
potrzebuje jednorożców i pegazów na pl , dam wzamian coś na com , albo coś na pl , piszcie na karla158 na pl
właśnie wiem , próbuje coś wytworzyć na com , ale mam rogi na com , a przydałyby się na pl , mam chyba 2 jednorożce jeszcze
ależ lipne te eliksiry! połączyli je chyba z maszynami i roślinkami :/ gdzie tu w ogóle jest boski? a widzę, robię konto pegaza i dopiero mi się wyświetlił. oprócz rogów jeszcze 15 RO i 20 takich samych składników. no i trzeba zdobyć najpierw 30 fantów, a nie 15 jak zwykle :/ ooo, no teraz to przegięli, można robić tylko jeden przepis na raz, więc to strasznie długo potrwa :/
a pegazów ile będzie potrzeba? też 5?