Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
Jeszcze raz o dublach. Taki wątek:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,91547.0.htmlCzy ułatwia umawianie się z transportem? Pomaga w czymś? Czy tylko rozwadnia temat?
p.s
Może wrócimy do pomysłu dobrania trzeciego Moderatora? Widzę, że Quanta pomaga, ale może dodatkowa osoba się przyda?
Tania wywołałaś wilka z lasu. Takiego wysypu żebrania o głosy, ankiety i polubienia na facebooku to dawno nie było.
Może faktycznie stworzyć wątek konkursowy? Jeśli jeszcze go nie ma...
edit: A jednak jest. To może przykleić na górze strony?
CzarownicaSa, ale on się wyświetla na pierwszym miejscu po wpisaniu "konkurs" w szukaja. już nie wspomnę ile wątków o konkursach i głosach się wyświetla dalej (takich właśnie "moj konkurs najważniejszy, więc musi mieć własny wątek"😉. nie sądzę, żeby podklejenie cokolwiek zmieniło, bo jeśli ktoś jest tak leniwy, że nie wpisze w szukaja konkurs, albo uważa, że jego prośba jest tak wazna, że musi mieć własny wątek,to z podwieszonego nie skorzysta.
W sumie racja.
To ja nie widzę innego wyjścia jak zamykanie każdego takiego nowego tematu lub automatyczne przenoszenie do właściwego wątku.
ElaPe twierdzi, że moderacja zabija dyskusję. Ja to widzę inaczej. A raczej w ogóle ostatnio nie widzę moderacji.
W wątku o oberwaniu chmury u Met -pomocowym- panny się przepychają o pisownię. I to Duunia je usiłuje upomnieć.
A rolą Moderatorów jest czuwanie nad off topami. Wiem, że w ogólnych i towarzyskich tematach trudno ustalić granice co na temat a co już nie. Jednak tam ewidentnie złamano zasady. I co? I nic. 👿
Też się nad tym ostatnio zastanawiałam. Wcześniej widywałam Katiję(bo tylko ją kojarzę z modów 😡 ) w różnych wątkach,a ostatnio... cisza jakaś taka.
Kaśka została sama jako mod, ma pracę, konia i życie osobiste. Nie jest 24h na forum.
Trzeba nowego moda, albo dwóch.
Kaśka została sama jako mod, ma pracę, konia i życie osobiste. Nie jest 24h na forum.
Trzeba nowego moda, albo dwóch.
Ja też tak uważam. Forum się rozrosło. Katija sama nie uciągnie. I nie wiem czemu się milczy na temat Wawrka.
JARA- a Ty byś nie chciała pomagać Katiji?
ma [...] życie osobiste.
ty, wez mi o nim opowiedz, bo nie moge sobie przypomniec 😉
Geng beng 😉
To nie dla oczu i uszu innych ludzi 😀iabeł:
edit:
Skoro wawrek się nie sprawdza, nie spełnia, ma inne rzeczy na głowie to czas mu chyba zdjąć ten obowiązek?
JARA zgłoś swoją kandydaturę na moda :kwiatek: będziecie z Katiją fajną parą
no to juz laski :kwiatek:, ankieta wybory :kwiatek:
JARA to by było nawet ciekawe, spróbuj zawsze możesz przecież zrezygnować
Ale to nie był żaden przytyk, spokojnie 😉 Katija odwalała kawał dobrej, moderatorskiej roboty :kwiatek:, a ostatnio zaczęła znikać - i też zaczęłam się zastanawiać gdzie jest reszta modów 🤔
Jeszcze raz o dublach. Taki wątek:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,91547.0.html
Czy ułatwia umawianie się z transportem? Pomaga w czymś? Czy tylko rozwadnia temat?
p.s
Może wrócimy do pomysłu dobrania trzeciego Moderatora? Widzę, że Quanta pomaga, ale może dodatkowa osoba się przyda?
no przecież mamy już aktywnego 3 moderatora, co prawda nieoficjalnego i samozwańczego, ale jakże aktywnego w uporczywym dążeniu do "porządkowania" 👀 😁
naprawdę aż tak ci się nudzi??
To by nie przeszło 😉 Niektórzy zarzuciliby mi stronniczość ze wzgledu na to, że z Katiją się przyjaźnimy 😎 albo brak wiedzy 😁
JARA hejterzy wszędzie się znajdą, ale kto by się nimi przejmował? 😉
[quote author=Edytka link=topic=785.msg1782454#msg1782454 date=1369233054]
To by nie przeszło 😉 Niektórzy zarzuciliby mi stronniczość ze wzgledu na to, że z Katiją się przyjaźnimy 😎 albo brak wiedzy 😁
[/quote]
Zgadzam sie w calej rozciaglosci - nie narzekalabym ani na Katije, ani na Jare osobno, ale dzierzenie funkcji moda przez osoby, ktore w realu sa przyjaciolkami to pytanie sie o problemy - po prostu. 😉
I tez sie zgadzam, ze potrzebujemy nowego moda, ktory tak wlasciwie wykonuje jakas "prace" na tym forum. Juz nie chodzi o dublowanie watkow, tylko balagan, jaki sie ostatnio tutaj dzieje. Coraz wiecej tu przepychanek, jakichs dziwnych sytuacji z kosmosu, ktore owszem, na jeden wieczor zapewniaja "rozrywke", ale jest ich coraz wiecej i coraz wiecej.
W chwili, w ktorej pisze tego posta jest 13612 zarejestrowanych uzytkownikow, 372 dwie osoby, ktore napisaly ponad 1000 postow, srednia wyslanych postow w ciagu dnia to 1017. Naprawde uwazam, ze proba ogarniecia tego wszystkiego przez jedna osobe, ktora w dodatku pracuje, ma konia i inne sprawy to mocne przegiecie.
Myslalam, ze jak sie tu wyzale, to mi przejdzie na dluzszy czas, ale sie pomylilam.
Dlatego zapisuje sie do Klubu 80%. Moze za jakis czas sie odezwe z pytaniem w watku mieszkaniowym, czy zaprosze Warszawianki na impreze, ale to by bylo na tyle. Na szczescie sa pw i fb 🙂
Może nie aż wkurza, ale dziwi na pewno. Jak już ktoś zakłada wątek i pierwszy post jest jedynym, jaki pisze. Po co to robić?
Takim świetlanym przykładem, jak należy postępować, jest ostatnio wątek tunridy o odchudzaniu. Nikt nie marudził, że dubel bo jasno uzasadniła. I codziennie pracowicie nad wątkiem się pochyla. Powstała grupa rzeźbiących i wspierających się. Bardzo mi się to podoba. Podobnie jak włosomaniaczki czy wątek dzieciowy. Jest też wiele, wiele innych przykładów. :kwiatek:
To miałam na myśli, pisząc o wiecznie żalących się z Klubu 80%.
Trochę wysiłku, trochę starań. I już.
zen mniej więcej to.
Na poprzedniej stronie masz dyskusję.
chciałam oswiadczyć, że strasznie wkurza mnie wrzucanie ogłoszeń o dzierżawie albo typu "kupię konia" do rubryki sprzedażowej. nie byłoby to takie frustrujące gdyby nie fakt, że re-volta ma oddzielne, eleganckie rubryki do sprzedaży, kupna, dzierżawy, a nawet stanówki, i niestosowanie się do tego to albo nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, albo zwykłe lenistwo 😤
Musialam pierwszy raz w zyciu uzyc ignora. Uhhhhh :/
BASZNIA, a któż to tak Cię wkurzył...?
A taki jeden, co ma dwa konta ( Katija obiecala, ze juz niedlugo 😉), zreszta on mnie wkurzyl juz w realu jakis czas temu, a poza tym straszy mnie prawnikiem w rodzinie 😉. Zaspamowal mi skrzynke i musialam kliknac, a nie lubie, bo to tak, jakby, hmm, glupota wygrala 😉.
chodzi o tego, co mial wielce dzikiego folbluta?
katija, dobra kobieto :-)
ikarina, taaaa....