Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

aszhar, podobne. Muszą być skórzane na dole, a wyżej w kontrastowym jasnym kolorze  😉
Kupiłam moje pierwsze w życiu kozaki. Miały być brązowe i skórzane, są czarne i skóropodobne  😁

o takie

mierzyłam dużo droższych, skórzanych modeli, i żadne z nich nie były tak wygodne jak te  🙂
Facella   Dawna re-volto wróć!
05 kwietnia 2013 18:01
Babi, dół mają piękny, ale są strasznie szerokie w łydkach. Osobiście mi się to nie podoba, zwłaszcza jak ktoś ma szczupłe nogi...
ja mam szczupłe i dość mocno mi odstają, ale nie lubię mocno dopasowanych (szczególnie w kostkach) (pomijam już, że do tej pory ogólnie nie lubiłam kozaków  😁  ), więc mi to jakoś nie przeszkadza, szczególnie przy tej cenie  😉
ovca   Per aspera donikąd
05 kwietnia 2013 18:17
skad te butki, ile?  😜

ze wspomnianego przez mery zapato.com.pl , 180 zł 🙂
A do domu wróciłam z tym:
  😀
Co prawda nie planowałam kupna butów dziś na wariata po szkole, a na wiosnę chciałam nabyć nowe conversy... Ale jednak 230zł za Conversy a 130zł za Vansy mnie przekonało. Teraz kocham je całym sercem  😜 Warto było się nastać w kolejce.
infantil, gdzie Ty dorwałaś vansy w takiej cenie? 😀
Tylko czemu warszawa 🙁
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
05 kwietnia 2013 19:06
infantil o nie, po co to wrzucałaś, jeszcze tam jutro pojadę a nie stać mnie na kolejne buty..  🙄  😉 Te "stare" to jakiekolwiek buty? Czy jakieś określonej firmy, kupione u nich itp?
Dowolne, mogą być zniszczone, nie muszę być firmowe, nie muszą być kupione u nich - jedyne co to nie mogą być klapki, sandały, tylko takie buty no.. kryte, trampki etc.
Z numerami kiepsko może być jutro, chociaż... dziś tragedii nie było (myślałam, że wyjdę z niczym). Jak masz taką 'popularną' stopę to może być ciężko (39 dziś nie było z niczego co sprawdzałam). Ja dorwałam ostatnie zielone 38,5. Ale próbuj, bo raczej każdy kto wchodził do sklepu wychodził z butami, więc jakiś tam zapas muszą mieć.  😉 Mam wrażenie, ze co jakiś czas dorzucali!
I wielki, wielki plus jest taki, że wpuszczają po kilka osób do sklepu, więc nie na dziczy, która wyrywa Ci buty zębami  😉
infantil, ale zielonych nie było 39 czy w ogóle nie było tego rozmiaru? Nie załamuj mnie błagam, bo miałam jutro rano jechać :<
sprawdzałyśmy ze znajomymi czerwone, czarne, fioletowe, niebieskie...no dużo sprawdzałyśmy, 39 nie było, to jest jednak mocno chodliwy rozmiar. Ale pojedź - bo jak mówię, mam wrażenie, że ich przybywało co jakiś czas.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
05 kwietnia 2013 19:35
Eh, ja też celuję w 39. Szkoda, że dzisiaj nie wiedziałam o tej promocji, chyba jednak jutro już sobie odpuszczę.
infantil, dzięki 😉 Ja chciałam authentic czarne, ale nawet na stronie nie było 39 i łudzę się, że może w sklepie są.. czarne 39 są, ale z cieńszą podeszwą, ale mi się dobrze w authenticach chodzi :/
Na czarne nie licz - same 35 36 maks.

Wrzuciłabym tę promocję tu wcześniej, gdyby się o niej dowiedziała wcześniej niż dziś o 14  😉
Super ta akcja, szkoda, że tak daleko :> Ale powiedzcie mi, po co im czyjeś stare laczki?  😁
Ech, to chyba nie ma co jechać. Ale szkoda no, prawie połowę tańsze. Pozostaje mieć nadzieję, że zrobią jeszcze jedną taką promocję, albo może inny sklep taką zrobi, albo coś?  🙁

powcy, może na przetworzenie i ponowne użycie? W końcu materiałowe można pewnie przerobić na jakieś inne buty.
H&M miał taką akcję, że przynosisz torbę starych ubrań, to masz zniżkę na zakupy i właśnie ubrania miały być sortowane i część miała iść do jakiegoś unicefu czy innej takiej organizacji, dla potrzebujących a te, które się na to nie nadawały miały iść na przetworzenie i ponowny wyrób ubrań 😉
podobno mają po akcji napisać co i jak z tymi butami  😉
A to fajnie 🙂 Z ubraniami to jeszcze zrozumiałe, ale stare buty... trochę mnie to zdziwiło po prostu 🙂
Może natkną się ktoś na buty tego typu?  👀 Najlepiej w jakimś sklepie stacjonarnym. Zdjęcia słabe, ale chodzi o to by były w miarę wysokie, szpilki, a nie na grubym obcasie i z tym paseczkiem 🙂
dziewczyny, nie wiecie czy znajdę gdzieś creepersy tak do 150/200 zł?
No i zamówiłam panterkowe vansy  😵
Hanoverka czuj się winna, wszystko przez Ciebie  🤣 !
A ja kupiłam Crocsy, nie wiem, co mnie napadło, przecież są okropne.  😂 Teraz czekam na przeceny.
Altiria u mnie w domu wszyscy mają  😉 Idealne kapcie i na sezon wiosenno / letni do śmigania po ogrodzie. "Do ludzi" bym nie ubrała  😎

moje białe trampki TH umarły, więc na ten sezon kupuję kolejne
https://schaffashoes.pl/sportowe-TOMMY_HILFIGER_TRAMPKI_VICTORIA_1_WHITE-Tommy_Hilfiger,33126
+ te  💘
https://schaffashoes.pl/sportowe-TOMMY_HILFIGER_TRAMPKI_VICTORIA_1_TIDAL_FOAM-Tommy_Hilfiger,33143
Altiria, są mega wygodne, ja mam już rok i jeżdżą ze mną wszędzie, nie potrafię już w innych ciapach chodzić. A wcześniej żadnych ciapów nie nosiłam.
No i zamówiłam panterkowe vansy  😵
Hanoverka czuj się winna, wszystko przez Ciebie   🤣 !

Nawet nic mi nie mów! Wiesz co zrobiłam? ''odlubiłam''  na fejsbuku profil run colors, bo po prostu jak zobaczyłam kolejne idealne buty dla mnie u nich w przeciągu dwóch tygodni to słabo mi się zrobiło. Nie będą mi się wyświetlać to może nie będę kupować, a tak to mi się śnią po nocach. Ja mogę mieć jedną parę jeansów na 5 lat, ale buty no, nie umiem nad sobą zapanować  :/

No ale one są idealne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawda?  😁

Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
07 kwietnia 2013 23:31
Bedą moje 💘
Moon   #kulistyzajebisty
08 kwietnia 2013 06:28
Ale jestem wściekła  😤
Dla kogo oni szyją te buty?!
Chciałam nabyć sobie takie szmaciaki do ciurania w CCC no i upatrzyłam sobie te: Wszystko fajnie, mierzę i wtf?! Nie mogłam dopiąć tego języka na guziki, a jak już zapięłam to zrobiłam krok i się rozpiął. I chyba nie tylko ja miałam ten problem, bo inny rozmiar miał owego guzika w ogóle urwanego.  🙄
Z kolei te: miały tak zrobione szwy wewnątrz, że oskalpowałabym sobie dwa małe palce u stóp wkładając je.

Kurdę, ccc kiedyś miało takie fajne szmaciaki, no...  🙁 Polecicie coś innego?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się