Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
Ja po libacja na forum mam bol gardla. Co ta ice tea robi z ludzmi.
Zaglądam, pacze a tu takie nocne wydarzenia! Dziewczyna (? - może chłopak, bo nick raczej męski) nadal tu się oburza, zamiast skupić się na własnym pytaniu. Kurczę- tyle wątków do wyboru. Można pytać do woli zamiast się tu przepychać. A jej obrończyni też woli wdawać się w spór zamiast jej odpowiedzieć. Znów "weźmy i zróbcie". 🤔
Kto tu obiecywał wiosnę rano?? no tak obiecanki cacanki..... Jednak trzeba było się napić, jak tak kusiłyście, przynajmniej może nie widziałabym tego czegoś białego lecącego z nieba 🤔
Pociesz się faktem, że to JARĘ, a nie Ciebie gardło boli 😉
No wiesz... czasem człowiek wcale nie musi, a nie przestanie. Tu, przy nocnych Bezczelnych rozmowach, to w sumie normalna kolej rzeczy. Tylko nie wszystkich później gardło boli. Ja myślę, że Ona śpiewała i się nie przyznaje. Przeszukaj YT 😉
przeszukam, ale masz rację, picie, śpiewanie, nie wiadomo co jeszcze , to chyba musi coś boleć 😁
Watrusia stawiam flaszkę ,wiosny ni ma 👿 co patrze na pogodę to wiecznie się zmienia ,jeszcze tydzień 😵
JARA HAHA chociaż raz cię przepiłam i mnie gardło nie boli , wcześniej od mnie odpadłaś 😁
ja postanowilam sie awansowac na "bezczelna". mimo ostrzezenia od matki natury umowilam dziecko do lekarza i jade !!! tzn pojade. po poludniu. musze zebrac sie na odwage i nabrac bezczelnosci nieco. I lopate spakowac. i termos z herbatka.
katija, za wczesnie poszlam spac...jakiego slodkiego foszka walnelas!!
Parafrazując Strzygę- świat będzie lepszym miejscem jak będzie więcej króliczków.
Coś mi się zdaje, że odbiegacie od tematu. I tak nabijcie 15 stron swojego ulubionego forum, bo skoro można o niczym pier.. pisać to czemu by nie. Matki, żony i nawiedzone sobie podjedzą przy komputerze kilka godzin więcej. Mężowi nocą dadzą, jak już wreszcie od komputera odejdą. Taaaaak.
katija, zrób coś ze sobą i nie wchodź w domysły. Potępiasz regulamin swojego królestwa, a przecież nie wolno odbiegać od tematu. A z tego co widzę to raz wojna, raz cycki.. hm. no ja nie wnikam. Ciekawe czy ja będę ulgowo potraktowana, pewno nie.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Obraźliwy wpis.
Coś mi się zdaje, że odbiegacie od tematu. I tak nabijcie 15 stron swojego ulubionego forum, bo skoro można o niczym pier.. pisać to czemu by nie. Matki, żony i nawiedzone sobie podjedzą przy komputerze kilka godzin więcej. Mężowi nocą dadzą, jak już wreszcie od komputera odejdą. Taaaaak.
katija, zrób coś ze sobą i nie wchodź w domysły. Potępiasz regulamin swojego królestwa, a przecież nie wolno odbiegać od tematu. A z tego co widzę to raz wojna, raz cycki.. hm. no ja nie wnikam. Ciekawe czy ja będę ulgowo potraktowana, pewno nie.
Nie bardzo rozumiem dlaczego masz być traktowana inaczej ? Wpis jest obraźliwy. Ulgowo czy nie ulgowo- złamałaś świadomie regulamin.
wkurzają mnie nieustanne offtopy już w prawie każdym temacie na forum.. 🍴 🙄
A z tego co widzę to raz wojna, raz cycki.
i kupa... 💃
oj tam oj tam...
harpie!
No no i ktoś by pewnie uwierzył, że jesteś taka puchata i flafluśna jak ten przesłodki króliczek i niuch niuchasz chrapeczki Herszcika 😁
Wkurza mnie, że nie mam humoru. Pośmiałabym się z Wami, a jakoś mi nie wychodzi 🙁
zabeczka17, ostatnio kupa to temat przewodni 😉
katija, Ooooh, pamiętałaś!
Wkurza mnie, że nie mam humoru. Pośmiałabym się z Wami, a jakoś mi nie wychodzi 🙁
Olej świat rzeczywisty, pośmiej się na wirtualnym 😉 głowa do góry 🙂
zabeczka17, ostatnio kupa to temat przewodni 😉
Temat jak rzeka 😁 -> Never Ending Story
wkurzają mnie nieustanne offtopy już w prawie każdym temacie na forum.. 🍴 🙄
a to już jak najbardziej jest regulaminowe przecież 😉
za to Tania, ty widzę chętna jesteś sypać w ludzi tylko w jednym kontekście. Nikt inny jakoś się nie odezwał więcej że zbiegacie z tematu na temat.
Proponuję założyć OFFTOP temat, bo nie wszystkie osoby będą chciały rozmawiać w Kąciku o bzdetach.
zabeczka17, posty, które nie wnoszą nic do tematu też są karane. nie czytałaś regulaminu ? 😉
Wkurza mnie, że wszyscy jesteście tacy najmądrzejsi..
dar, jakbyś się bardziej przyłożyła to byś znalazła go w wyszukiarce.
Ale po co się trudzić? Łatwiejsza jest postawa krytykujaca. Pouczająca. Sumienie forum.
Nasza reformacja. Koniec z kupą! Cycki złóż! I na temat pisz!
Haha🙂 No tak! I wątek dla "pogonionych przez moderację " jest...i o "jednorożcach na tęczy"...
dar co Cię tak boli czy mężowi w nocy dam czy nie dam , pałasz zazdrością ale mój mąż nie skorzysta 😂
a no i jeszcze wkurza mnie podział na równych i równiejszych.
no cóż, każde forum - jak widać - ma swoje TWA, to nie jest wyjątkiem. 😎
zabeczka17, posty, które nie wnoszą nic do tematu też są karane. nie czytałaś regulaminu ? 😉
Chryste to połowa forum powinna dostać moderowane ( łącznie ze mną 😉), bo nic nie wnoszą do wielu wątków.
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu 😎
chillout 😎
Nocne picie mnie ominęło, przykra sprawa. Bezczelnemu zawsze kupa i cycki w oczy wieją czy jakoś tak.
Jak to moj maz mawia: "jak pierdniecie na wietrze - pryk i go nie ma"
Ale widzę, że wam ten offtop nie starcza, może powinno się założyć w tym wypadku offtop 2.
I tak, bądźmy konsekwentni. Jest regulamin, zjeżdżacie dziewczynę za to, że się go nie trzyma a same nie jesteście lepsze. No śmiech na sali.