Ogłowia

asds   Life goes on...
01 marca 2013 15:51
sei

W nachrapniku lakier nie jest po całości po bokach ogłowia widać ja w pewnym momencie lakier sie kończy i jest naszyty na nachrapnik - na wysokości wędzidła mniej więcej.  Jak bardzo ci zalezy to mogę ci to ogłowie kupic w sklepie koło siebie bo mam bodajze 10 czy 14% rabatu.
asds, nie, jara mnie tylko hanower 😀
sei   . let's grow old together & die at the same time .
01 marca 2013 16:08
asds, dzięki  :kwiatek: odezwę się, jeśli się zdecyduję na nie. są fajne lakierki w nowej ofercie hkm, ale cena już mniej przyjemna (90 ojro) no i też zaciski.
jest jeszcze pokazywany przeze mnie kiedyś hansbo. zaciskowy, ale wygląda na zdjęciach ślicznie. sprzączki niestety ma złote(?)
asds   Life goes on...
01 marca 2013 16:22
Hansbo ci też odradzam, ale to raczej z powodu jakości skóry...

Jak chcesz to mogę ci jutro zrobić zdjęcia ogłowia Horze Praga komórka w sklepie jak będę.
01 marca 2013 16:34
byłabym ci ogromnie wdzięczna  :kwiatek:
najpierw miałam zamysł na BR, ale cena jest dla mnie za wysoka (przynajmniej na razie). szukam czegoś z pośredniej półki. macałam np. ogłowie horze madame - to z serduszkami, dla mnie skóra była super jak za taką cenę (150 zł). horze praga musiałoby być porównywalne, żebym je kupiła, no i ten lakierek musiałby 'jakoś' wyglądać  🙄
asds   Life goes on...
01 marca 2013 19:50
Jutro ci foto cyknę. Zdjecia postaram się jeszcze jutro po 20.00 wstawić. Ktoś ma jeszcze jakies życzenia zeby coś obfocic? 😀
Kasix1997   My little Princess
01 marca 2013 20:38
asds oo nie wiesz może czy maja tam Horze Florencja? byłabym wdzięczna za fotkę  :kwiatek:
asds   Life goes on...
01 marca 2013 20:40
Zobaczę. Ostatnio jak byłam było mnósto HKM, Horze i Schockemoli.
ja zaraz wrzucę zdjęcie cudeńka, które wczoraj odebrałam dla kumpeli 😉
Anaa, ursus? 😀
Burza, ehe 😉

Anaa, cudny ten nachrapnik! Tylko tutaj na zdjęciu wygląda jak stos kabli reszta ogłowia. Ja się z rurek dzięki temu wyleczyłam.
No właśnie, chyba foto musi być na koniu faktycznie 😀
xxagaxx, to jest munsztuk i w tle 2 pary wodzy więc niestety tak wygląda na zdjęciu 😉 a nachrapnik jest kozacki 🙂
Anaa , to p.Marek robil?CUDO!
01 marca 2013 21:47
asds,  :kwiatek: edit: zależy mi szczególnie na wersji w brązie 😉
Anaa, wygląda super  😍 mogłabyś podpytać koleżanki jaki koszt takiego munsztukowego cuda?
crazy, taak 😉 i jedzie na pomorze hihi 😉
sei, nie muszę pytać bo wiem ile kosztuje - z wodzami 700zł. 🙂
W sensie, ze przeprowadza sie na pomorze?
No niestety ogłowie z prawdziwej skóry nie będzie kosztować taniej. Piękne jest 😀
A tam na górze taka jedna wspólna klamra, czy dwie mniejsze?
crazy, nie nie, ogłowie jedzie na pomorze do znajomej z pomorza 😉
01 marca 2013 22:17
700 zł to b.dobra cena za takie ogłowie 🙂
quantanamera, klamra czy ta podkładka skórzana? jak podkładka to jedna 🙂

robione było na wzór passiera boston z lakierowanym nachrapnikiem 🙂
poniżej taki z matowym:
Anaa, klamra, podkładka to się domyślam 😉
Dziewczyny a czy u p. Marka można pofarbować ogłowie? I jeżeli tak to ile taki zabieg średnio kosztuje? :kwiatek:
asds   Life goes on...
02 marca 2013 14:43
Zaraz załaduje zdjecia ogłowia Horze Praga -nachrapnik i naczółek cyknełam w sklepie. Tego drugiego ogłowia  Horze Florencja? się nie doszukałam tam.

Oto nachrapnik i naszycie lakieru w tym ogłowiu:

w mojej ocenie bardzo średnio to wygląda...
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
02 marca 2013 18:51
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada ogłowie horze w rozmiarze cob i pomierzyłaby mi paski (nachrapnika, naczółka i policzkowe)??? Będę bardzo zobowiązana...
02 marca 2013 22:02
asds, dzięki. miałaś rację, wygląda to fatalnie. mogliby chociaż to jeszcze jakoś ładnie przeszyć na końcu...
To Horze wygląda jakby ktoś na zwykłe ogłowie nakleił błyszczący pasek.
quantanamera, e... klamerki są 3? od 3 pasków? 🙂
ed
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się