Ogłowia

Co poradzicie na taki łebek? Chciałabym cos mega delikatnego, ze wzgledu na to ze jest to xx, leciutki, łeb ku mojemu zaskoczeniu okazał się małym cob-em. No i nie chciałabym zasłaniac malowania, ma sie jak najmniej dziac. Mysalam o http://dobry-kon.pl/opis/2918313/horze-oglowie-zparkel.html  ???
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
26 lutego 2013 16:08
ja Zparkela polecam 🙂 delikatne, ale skóra nie najgorsza. Powiem szczerze, że jak za taką cenę, to na prawdę bardzo dobra 😉 Myślę, że do Twojego będzie pasowało 😉
Na naszej małopolskiej głowie wyglądało tak:
O super, szukałam własnie zdjecia real, dzieki wielkie! Jak wypada rozmiarówka?
Foto Zparkel w realu już kiedyś wstawiałam (foto by wojenka i Karla)

Mozii   "Spełnić własną legendę..."
26 lutego 2013 17:47
Mój chodzi w Fullu i Zparkela tez bralam w fullu. W Coba sie nie zmiescil. 😁 Takze mysle ze spokojnie Coba mozesz brac 😉
No nieeee, patrzcie, jaka wiocha  :wysmiewacz22:  👍

klikk
Fuuuj, ale obrzydliwstwo :p
ikarina, w kategorii wymiot roku zasługuje co najmniej na Oskara 🙄 Straszliwy i wyjątkowo kiczowaty pomysł.

Bandos, ale z siwego jest piękny zwierz. Ogłowie mu bardzo pasuje, chociaż dla mnie byłoby perfekcyjnie, jakby jednak nachrapnik był grubości naczółka 😉

asds   Life goes on...
28 lutego 2013 15:32
Pytanie.

Ta głowa:

to ogłowie:

Opinie? sugestie? Czy sobie darowac ?
asds, ale przepiękne ogłowie! Co to dokładnie jest??
asds   Life goes on...
28 lutego 2013 15:38
ash   Sukces jest koloru blond....
28 lutego 2013 15:42
asds, bierz! Będzie szał!
asds   Life goes on...
28 lutego 2013 15:46
ash

Mam własnie dylemat, bo mam takie ogłowie i nie wiem czy po prostu nie będa do siebie za podobne. Wiadomo w Estonie jest lakier, a więc inaczej wygląda, no ale mam dylemat moralny. 😵

ash   Sukces jest koloru blond....
28 lutego 2013 15:51
eeee....zupełnie inne jest 😀
Ja bym brała! Jestem zakochana w ogłowiach BR, więc jestem nieobiektywna 🙂
Eh, przyszedł mój Wembley X-Line Arona.. i jest faktycznie zaniżona rozmiarówka ;< Obawiam się że nachrapnik nie obejmie pysiora mojego konia. Można gdzieś dostać pasek do nachrapnika szwedzkiego?
ash, nie pocieszę Cię, bo wygląda inaczej, a na siwe głowy naczółki z dużymi cyrkoniami na czarnej skórze prezentują się o niebo lepiej, niż takie typu taśma z cyrkoniami, bez obramowania:

Podkradając zdjęcia floo 😍

[img]http://re-volta.pl/galeria/img/87120[/img]

A tu u Zairki - zdjęcie jest od dołu, ale naczółek troszkę zginął:

Mi też się niestety Eston bardzo podoba 🙁
Evson, paski w Cobie mogę pomierzyć.

Quanta, dziękuję 🙂 Wróciliśmy jednak do meksykana, bo w nim najlepiej się Siwus prowadza.
asds, ten hanower, który ma zdjęciu jest przepiękny, a te wszystkie lśniące szwedy na codzień przeładowane IMO.
asds   Life goes on...
28 lutego 2013 21:40
Burza

Dzieki za opinię. Właśnie bałam się czy z tym lakierem nie przeładuje trochę rzeczy na głowie siwej.

A hanower to Chamberlain.
To nazwa firmy czy modelu? Cudny.
asds   Life goes on...
01 marca 2013 08:39
Burza

To nazwa firmy. Nie wiem jaki to dokładnie model. Kupiłam to ogłowie w zestawie z 5 nachrapnikami różnego typu do niego. Ma taki sam system zapinania nachrapników z dwóch stron jak BR.
sei   . let's grow old together & die at the same time .
01 marca 2013 12:35
dysponuje ktoś real zdjęciami ogłowia Horze Prague/Praga?  oraz mógłby zmierzyć szerokość nachrapnika?  :kwiatek:
asds   Life goes on...
01 marca 2013 12:50
dysponuje ktoś real zdjęciami ogłowia Horze Prague/Praga?  oraz mógłby zmierzyć szerokość nachrapnika?  :kwiatek:

sei

Nie beirz tego ogłowia! W realu ono jest naprawde szpetne....Jeżeli to jet to ogłowie z lakierowanych nachrapnikiem.
asds, aaaaa to ta tranzla z nachrapnikami... nawet zgooglować nie mogę tej firmy, nic mi nie wyszukuje.
asds   Life goes on...
01 marca 2013 15:09
No to ciekawie... 🙂

w naszych ogłoszeniach Hajduczek sprzedaje też sprzęt tej firmy:

http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/1220
Ale ja bym chciała tylko przejrzeć jakie mają ogłowia- i null, nic, nie istnieją. Teraz szukam po francusku, bo skoro Belgia to język urzędowy- i nie istnieje 😀
asds   Life goes on...
01 marca 2013 15:19
firma widmo normalnie  🤣
No, szkoda hanower zgrabniutki.
asds   Life goes on...
01 marca 2013 15:28
Jak chcesz to moge ci wrzucic fotki z innymi nachrapnikami.
sei   . let's grow old together & die at the same time .
01 marca 2013 15:43
asds, tak to z lakierkiem... kurczę. no i znów nie mam co kupić. wszystkie inne lakierki są albo w kosmicznej cenie albo z zaciskowym nachrapnikiem 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się