mnie się horze prague bardzo podoba i sama planuję zakup 😉
Angeel, to nie kombinuj tylko wymieniaj na nowy/kupuj. Bo jak widać- nie ułoży się.
ikarina, białe podszycie brzydal.. 😉
Nie miala baba klopota, kupila sobie hanowera 😵 Ja mam jakiegos parszywego pecha, zawsze cos jest nie tak jak powinno 🤔wirek:
To fakt, zawsze masz przeprawy z nachrapnikami 🙂
Z maszynkami do strzyzenia tez... Ostatnio rowniez z samochodem 😵
Czy ktoś z Revoltowiczów użytkuje/użytkował ogłowie Horze model Prinze z białym podszyciem? Takie jak tutaj:
http://www.horze.com/Horze-Prinze-Bridle/10005,en_US,pd.html Będę wdzięczna za opinie o jakości skóry i wrażeń z użytkowania. A może ktoś podsunie mi jeszcze inny pomysł na podobne ogłowie z białym w rozsądnej cenie? Proszę o priv. Dziękuje za pomoc.
Angeel, pocieszę Cię - ja zanim trafiłam na odpowiedniego hanowera, to chyba z 6 miałam (a ten dobry mi ukradli i znowu szukanie od nowa).
Angeel, jesli Cie to pocieszy, hanower, ktory teraz uzytkujemy to chyba 4 lub 5, ktory probowalam na Gilku. A i tak moglby byc minimalnie krotszy na nosie i dluzszy na potylicy (to drugie to tylko estetyka, bo po dorobieniu dziurki na koncu dlugosc jest ok).
ikarina ja bym chyba brała Aurorę Hooks'ową. W końcu to Tobie się ma podobać więc prześpij się na spokojnie i nie patrz na nasze optyczne widzi mi się 😀
kujka, Sisisa - toscie mnie pocieszyly 😵 Znajac moje szczescie, to ja tez bede x sztuk przymierzac zanim trafi sie ten wlasiciwy 🤔wirek:
Angeel, wiesz, jak ja dobieram hanowery? Po prostu kupuje rozmiar za duzy, tam dorobie dziurke, tam przytne i gotowe 😉
lizzy, ta Aurora jest super, podoba mi sie, problem tkwi w tym, ze biale podszycie ciagle do mnie wola 😂
ikarina może na zamówienie? Od p.Marka np.? I wtedy będziesz miała takie jakie chcesz, po całości 😀
hmmm, tylko jak ja mu kasiore wysle... Chyba, ze pojde do rymarza w moich okolicach, znam jednego fajnego 😉
Czy ktoś kiedykolwiek kupował od tego użytkownika z Alledrogo? Jak ze skórą w ogłowiach przez niego sprzedawanych?
http://allegro.pl/oglowie-rurkowe-wodze-100-skora-super-i3053063102.htmlPotrzebuję czegoś do ciurania w rozsądnej cenie, ale przyznam że rozpuszczona jestem przez ogłowia od Pana Marka
bjooork ja mam dokładnie to ogłowie, skóra jakościowo całkiem ok, ale wiadomo, że za taką cenę najwyższej jakości nie będzie. Niestety nie miałam okazji go pociurać, bo okazało się za duże i muszę sprzedać. Natomiast w dotyku wydaje się solidne i na co dzień w porządku. :kwiatek:
ikarina, tylko czasem część nosowa jest za długa/za krótka i wtedy dorabianie dziurek nie pomoże 🙁.
Czy ktoś kiedykolwiek kupował od tego użytkownika z Alledrogo? Jak ze skórą w ogłowiach przez niego sprzedawanych?
http://allegro.pl/oglowie-rurkowe-wodze-100-skora-super-i3053063102.html
Potrzebuję czegoś do ciurania w rozsądnej cenie, ale przyznam że rozpuszczona jestem przez ogłowia od Pana Marka
kiedyś już ktoś pytał o jakość tego i widziałam, że polecali ludzie 🙂
osobiści nie wiem, nie miałam nic od niego ale na 100% już pytali 😉
ejez, reklamuj.
Burza, dzieki. Czemu sama na to nie wpadłam :-) Wysłałam we wtorek do sklepu internetowego na reklamacje. chyba żadne z internetu mnie już nie zadowoli. Tylko rymarz. Nie wierze w te błyszczące, ładnie wyglądające na wieszakach "włoskie skórki dobrej jakości".
Załączam foteczkę ogłowia stallion po dosłownie kilku użyciach:
hmmm, tylko jak ja mu kasiore wysle... Chyba, ze pojde do rymarza w moich okolicach, znam jednego fajnego 😉
ikarina, to ja proponuję pogadać też z Mattem z Heritage. Oni szyją również na indywidualne zamówienia, a jakość wg mnie jest całkiem dobra oraz ceny przystępne (mam od nich siodło i popręg- jestem bardzo zadowolona, a w przyszłym miesiącu będę się tam zgłaszać z potrzebą nowego ogłowia dla Orfika 😉)
czeggra1, wielkie dzieki! 🙇
Mialam w reku oglowa Heritage i calkiem mi sie podobaly. Zastanawiam sie tylko, jak by to wyszlo cenowo 👀
Podejrzewam, że mniej niż stówa. Widziałam chyba kiedyś na e-bay'u wystawione przez nich munsztukowe z białym podszyciem ( na części potylicznej też), z bardzo szerokim nachrapnikiem- za coś około 90 funtów. Jak Matt przyjechał do nas mierzyć konia pod siodło, to pokazywał nam swoje wyroby, które miał akurat w bagażniku- siodła, puśliska i ogłowia. Wszystko było estetyczne, wyglądało na porządne wykonanie i z mięciutkiej skórki. Nas wyroby Heritage przekonały do siebie.
czeggra1, masz do nich maila, albo telefon? Myslisz, ze beda dzialac na terenie Gloucestershre?
ikarina,
Matt Marlow: matt@heritagesaddlery.co.uk , tel: 07930 840 780
Oni chyba zbierają zamówienia z całego kraju i jeżdżą na przymiarki do koni. Ogłowie nie wymaga przymiarki i może dacie radę się dogadać mailowo, albo telefonicznie.
można gdzieś ich wyroby obejrzeć? w sensie online? 🙂
sei, masz ich strone na ebayu
sei,
www.heritagesaddlery.co.uk . Tylko trzeba wziąć poprawkę, że na stronie przedstawione wyroby mają bardziej brytyjski design, znacznie odbiegający od europejskiego 😉. Angole mają dziwny ten swój rodzimy, wyspiarski gust 😉. Natomiast można tu zamówić sprzęt według własnego "widzi mi się" i to w dobrej jakości oraz przystępnej cenie.
Oglądałam dziś na żywo BR Estona i....próbuje sobie BARDZO wmówić że 3 ogłowie to już przesada i że SIWEJ nie BĘDZIE pasować lakierownay nachrapnik.... 😵
czeggra1, ikarina, dzięki :kwiatek: bardzo ładnego meksykana w brązie mają 🙂