Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
Dworcika, to my chyba z innych googli korzystamy 😉 Konik ma swojego fb, photobloga, wciąż pojawiają się jego zdjęcia w wątku huculskim, jego fotki obecne są chyba w każdym możliwym konkursie internetowym, ma swój kanał na you tubie, nawet na jakże mądrej stronie zapytaj.pl są o nim wpisy. Jest wszęęęędzie. Sądzę, że jest tak samo znany od jakiegoś czasu jak Anna Grodzka 😜
(...) Sądzę, że jest tak samo znany od jakiegoś czasu jak Anna Grodzka 😜
No to ładnie! Porównałaś Annę G. do konia. I to huculskiego-rasy prymitywnej.
Będą o Tobie jutro w Sejmie mówili, jak nic. Załóż stanik na tuszkę przynajmniej. 😂
I może majtasy jakieś?
Kurczak, nie no, google mi go pokazało. A wcześniej nie widziałam, bo:
- na fb go nie mam i nikt z moich znajomych go chyba nie pokazywał
- na YT na niego nie trafiłam, nikt mi nie przesyłał
- photoblog też mnie nie dotyczy
- w wątek huculski nie wchodzę
- konkursy internetowe omijam
- na zapytaj.pl też nie zaglądam
😁
Wiesz Ktośka, pytasz w ogólnodostępnym wątku, to sobie komentuję, bo mam taki kaprys akurat. To nie była odpowiedź, to był zwyczajny komentarz 😎
[quote author=Ktoś link=topic=785.msg1677643#msg1677643 date=1360006099]
po drugie,to forum jeździeckie,co ty tu robisz? zabłądziłaś dziewczynko?
[/quote]
Łooo... to poleciałaś... jejciu, jejciu 😁
Muszę mieć konia, żeby wchodzić na forum?
Ten komentarz to ci chyba córka podpowiedziała? Wierzyć mi się nie chce, żeby kobieta w twoim wieku wymyśliła coś tak idiotycznego.
to jest ten hucuł z wiecznych kłótni na facebooku ?
Dworcika, nie,jest tak genialna,że sama napisała...piszę jak przedszkolak,żebyś była w stanie zrozumieć...
nie,nie musisz mieć konia,żeby pisać na tym forum...ale tak chociaż jakkolwiek z jeździectwem miło by było mieć kontakt albo chociaż pojęcie....
Ktoś, lotnej ostrzezenie trwalo 3 dni, to po pierwsze. i bylo to jej pierwsze ostrzezenie odkad ja moderuje. stad bylo takie a nie inne. jesli chodzi o wrotka, to bardzo mi przykro, ale jego zachowanie nosi wszelkie znamiona trollingu i jesli po tym jak uciszenie sie wylaczy (a zostalo nadane na dwa tygodnie), nadal bedzie sie tak zachowywal, to zostanie dokladnie tak portaktowany. nie wiem w jakim celu mamy sobie na forum hodowac trolla, ktory od dluzszego juz czasu nie wnosi nic merytorycznego a jedynie obraza ludzi na prawo i lewo, w dodatku w sposob coraz mniej wysublimowany, a coraz bardziej chamski.
z reszta, zglaszanie odpowiedzi innych uzytkownikow na poziomie przez niego narzuconym uwazam za smieszne i nie mam zamiaru na nie reagowac. dlaczego wrotki moze obrazac innych a inni jego nie?
[quote author=Ktoś link=topic=785.msg1677686#msg1677686 date=1360007288]
nie,nie musisz mieć konia,żeby pisać na tym forum...ale tak chociaż jakkolwiek z jeździectwem miło by było mieć kontakt albo chociaż pojęcie....
[/quote]
A co ty możesz wiedzieć o moim kontakcie z jeździectwem? Poza tym zdaje się, że żeby udzielać się na tym forum nie trzeba nawet jeździć.
[quote author=Kurczak link=topic=785.msg1677647#msg1677647 date=1360006145]
(...) Sądzę, że jest tak samo znany od jakiegoś czasu jak Anna Grodzka 😜
No to ładnie! Porównałaś Annę G. do konia. I to huculskiego-rasy prymitywnej.
Będą o Tobie jutro w Sejmie mówili, jak nic. Załóż stanik na tuszkę przynajmniej. 😂
I może majtasy jakieś?
[/quote]
Też porównałem "poślęcie Grodzkie" do konia! Co prawda nie wiadomo jakiej rasy, ale raczej - nie prymitywnej. Jakoś - interpelacji w Sejmie nie było. Jestem wkurzony tą obojętnością!
Podobnie jak faktem, że od kilku godzin nie jestem w stanie wejść na własną skrzynkę pocztową - i kompletnie straciłem kontrolę nad tym, co się dzieje z moją stroną..?
Brevika ja zgłosiłam...
a dlaczego nie uciszyłaś go na 3 tygodnie? o pominięciu "moderowanej" nie wspominając...trollowanie? oszalałaś? czy też każdy,któy ma inne zdanie niż twoje,czy też inny światopogląd,jest trollem?
kto Ci dał prawo arbitrażu co jest chamskie,a co nie? Twoje niektóre wpisy są w moim mniemaniu chamskie...ale tobie wolno więcej co?
choćby twój gruby OT w wątku o paszach,nic nie wnoszący poza chamstwem i prostactwem....
skoro przyjęłaś poziom oceny wpisów miarą wrotka,to konsekwentnie powinnaś wg niej karać...a tak jesteś jednostronna...i narzucasz tylko swój punkt widzenia.
poza tym,wpisy wrotka nie nosiły znamion czynów karalnych...a takowym było pomówienie o skłonność do masowego zabójstwa...bo jak inaczej interpretować wpis porównujący do seryjnego mordercy? wrotki norm prawa nie złamał...ale w dupie masz prawo,nie?
i nie warto już na tym forum udzielać się merytorycznie...ot,stoczyło się....
zaraz twoi klakierzy rzucą się w obronie twoich świętych decyzji.świętych racji...i światłego światopoglądu... 🤣 jesteś taka nowoczesna i postępowa przecież...nie to co ciemnogród (ludzie dyskutujący o tolerancji,uważający się za takowych,wyzywają innych użytkowników od ciemnogrodu? 🤔wirek: nie są karani,bo piszą w zgodzie z twoimi przekonaniami - vide wpis pitoszek do ciski....)
w dupie to mam...bo namiastkę szacunku do ciebie straciłam już dawno...i wcale nie przez wrotka,mam swoje powody 😎
nie miałaś jaj,gdy wawrek dał dupy,nie pierwszy zresztą raz,nie będziesz ich już miała nigdy. wiem,wiem,nie nazywasz się Grodzka,nigdy ich nie miałaś 😎
coż, c'est la vie...., nie można mieć wszystkiego 🏇
p.s. uciszysz mnie od razu,czy poczekasz,aż jeszcze raz użyję słowa "dupa"? bo jakoś zwykłe ostrzeżenie mnie nie satysfakcjonuje..... 🤔wirek:
a ty Dworcika idź do wątku dzieciowego,udzielać rad,jak pobudzić laktację...bo twoje jeździectwo wygląda tak,jak twoje macierzyństwo...nie znasz się,ale udzielasz rad.... i zachowujesz się jak młodsza wersja ushi.... 😂
Dworcika, to my chyba z innych googli korzystamy 😉 Konik ma swojego fb, photobloga, wciąż pojawiają się jego zdjęcia w wątku huculskim, jego fotki obecne są chyba w każdym możliwym konkursie internetowym, ma swój kanał na you tubie, nawet na jakże mądrej stronie zapytaj.pl są o nim wpisy. Jest wszęęęędzie. Sądzę, że jest tak samo znany od jakiegoś czasu jak Anna Grodzka 😜
Wystarczy wpisać hucuł p i już wyskakuje 😁 masz racje wszędzie go pełno , chyba zacznę brać przykład z właścicieli i rozsławię mojego ogra 😁 😵
Haha ale poruszenie się zrobiło 😀
Tania, może będą mieli dla mnie litość, bo ja przecież fanką hucułów jestem. A poza tym to ja jestem za wolnością i nie będą mi dyktować co mam na tuszy nosić phi! 😉
korysindex4, właśnie ten, o ile masz na myśli hucuła, który wywoływał kłótnie na temat tego czy koń powinien jeść pączki i czy uczenie konia sztuczek jest dobre.
Dworcika, zapytaj.pl wyskoczyło, gdy wpisałam jego imię i rasę w google, raczej też staram się omijać tego typu strony.
jkobus, to chyba pomimo wcześniejszej niechęci, jednak zajrzę na Twojego bloga 😉 I nie masz odsłoniętej tuszki, to się Ciebie rząd nie czepia.
monia, no chociaż Ty jedna 😀 Ale żeby nie było, promowanie Pampera nie jest chwytem marketingowym, bo to wałach jest.
I jeszcze raz napiszę - ja naprawdę lubię tego konia, podoba mi się, stwarza z właścicielką świetny duet, tylko kurde jest WSZĘDZIE!
[quote author=Ktoś link=topic=785.msg1677742#msg1677742 date=1360009135]
Brevika ja zgłosiłam...
a dlaczego nie uciszyłaś go na 3 tygodnie? o pominięciu "moderowanej" nie wspominając...trollowanie? oszalałaś? czy też każdy,któy ma inne zdanie niż twoje,czy też inny światopogląd,jest trollem?
kto Ci dał prawo arbitrażu co jest chamskie,a co nie? Twoje niektóre wpisy są w moim mniemaniu chamskie...ale tobie wolno więcej co?
choćby twój gruby OT w wątku o paszach,nic nie wnoszący poza chamstwem i prostactwem....
skoro przyjęłaś poziom oceny wpisów miarą wrotka,to konsekwentnie powinnaś wg niej karać...a tak jesteś jednostronna...i narzucasz tylko swój punkt widzenia.
poza tym,wpisy wrotka nie nosiły znamion czynów karalnych...a takowym było pomówienie o skłonność do masowego zabójstwa...bo jak inaczej interpretować wpis porównujący do seryjnego mordercy? wrotki norm prawa nie złamał...ale w dupie masz prawo,nie?
i nie warto już na tym forum udzielać się merytorycznie...ot,stoczyło się....
zaraz twoi klakierzy rzucą się w obronie twoich świętych decyzji.świętych racji...i światłego światopoglądu... 🤣 jesteś taka nowoczesna i postępowa przecież...nie to co ciemnogród (ludzie dyskutujący o tolerancji,uważający się za takowych,wyzywają innych użytkowników od ciemnogrodu? 🤔wirek: nie są karani,bo piszą w zgodzie z twoimi przekonaniami - vide wpis pitoszek do ciski....)
w dupie to mam...bo namiastkę szacunku do ciebie straciłam już dawno...i wcale nie przez wrotka,mam swoje powody 😎
nie miałaś jaj,gdy wawrek dał dupy,nie pierwszy zresztą raz,nie będziesz ich już miała nigdy. wiem,wiem,nie nazywasz się Grodzka,nigdy ich nie miałaś 😎
coż, c'est la vie...., nie można mieć wszystkiego 🏇
p.s. uciszysz mnie od razu,czy poczekasz,aż jeszcze raz użyję słowa "dupa"? bo jakoś zwykłe ostrzeżenie mnie nie satysfakcjonuje..... 🤔wirek:
a ty Dworcika idź do wątku dzieciowego,udzielać rad,jak pobudzić laktację...bo twoje jeździectwo wygląda tak,jak twoje macierzyństwo...nie znasz się,ale udzielasz rad.... i zachowujesz się jak młodsza wersja ushi.... 😂
[/quote]
wrotki, wyloguj sie z Ktosiny, zjedz snickersa - bo zamienisz sie w Alexis 😂 😂
Ktoś, nie zapominaj, ze jeszcze jestem gruba do tego 😀 nie sprowokujesz mnie- dupa nie jest slowem godnym moderacji imo. a jesli nawyzywasz mnie bardziej, to po prostu zglosze to do drugiego moda. nie bede sama tego moderowac, bo oczywistym by bylo, ze jestem stronnicza 😀
bardzo zalosne jest dla mnie, ze dorosli ludzie sie tak zachowuja... bardzo. nie musisz mnie szanowac ani lubic. tym co piszesz, mowisz i emocjami jakie wydzielasz wystawiasz swiadectwo tylko sobie. nie mi 🙂
aha- porownanie mnie do transseksualisty, rowniez mnie nie obraza. ja jestem gruba i glupia, i albo nie rozumiem, albo w moim pojeciu nie jest to obrazliwe 😀
O przepraszam! To konia porównano do transseksualisty.
Tak się delikatnie wtrącę, ale nie chcę, żeby Pampek poczuł się urażony. Ja jedynie jego sławę porównałam do sławy transseksualisty...
Jestem trochę usprawiedliwiona czy jednak powinnam nastawić budzik na 5 rano i do 6 być już ubrana i pomalowana?
Kurczak chyba za mało u ciebie pojawia się hucuł P , jego cena to już 20 tys i właścicielka nie sprzedała . Ok kończę już bo zaraz wyjdzie że jestem zazdrosna i Bóg wie co jeszcze 😁 Nic nie mam do tej pary ale nie raz chce się aż wymiotować nonstop P i P 😵
kurczak tak mówię o tym samym 🙂 Nic do Laski nie mam, bo jej nie znam, nie widziałem jej tez tutaj na forum 🙂 a uczenie kucyka sztuczek to nic złego moim zdaniem 🙂
monia a o tym nie wiedziałam. Ale sądzę, że właścicielka za nic konia by nie sprzedała, więc wykluczyłam tą opcję marketingu. Poza tym ja bym chętnie teraz pooglądała kozę. Koza też fajna, a jakoś jej mniej. Dyskryminacja prawie jak ta Anny Grodzkiej 😉
korsindex4 ja Ci dam nazywanie hucuła kucykiem 🤬
To ja wrócę do kwestii ogólnej. Do korzystania z jednego konta przez kilku użytkowników.
Według mnie nie powinno być to dozwolone. Lub, w wyjątkowej sytuacji-piszący powinni się podpisywać pod takim postem.
Długo dziwiłam się, dlaczego Bogdan pisze tyle o dzieciach . Facet a taka wiedza... I ktoś mi dopiero wyjaśnił co i jak.
Jednak to groźne nie było.
Przykład kandawy i jej męża był już mniej przyjemny.
W przypadku uciszonego wrotki to jest już całkiem tak samo, jakby uciszony założył inne konto i z niego pisał.
A to byłoby ukarane.
Sytuacja niezręczna mocno, bo oboje Moderatorzy mogą być posądzeni o stronniczość.
Czy to zamyka im usta? Co myślicie?
Zatem- wkurza mnie korzystanie z jednego konta kilku osób, kiedy nie podpiszą z kim mamy do czynienia.
Weźcie pod uwagę, że może się tak dziać bez wiedzy i woli głównego posiadacza konta.
zgadzam sie Tania. Szczegolnie ostatnio, przy aktualnym uciszeniu wrotka niektore posty wysylane przez Ktos brzmia, jakby je pisal (dyktowal?) wrotki. Sa jednomyslni, ale styl pisania i wypowiedzi maja troche inny i pare razy zlapalam sie na tym, ze musialam sprawdzac nicka.
A juz tak obok kontrowersyjnej pary, to alozenie konta jest banalnie proste, trwa chwileczke. Generalnie pisania kilku osob z jednego konta nie rozumiem.
Wpadam tu,żeby poczytac troszke absurdów....ale wrotki i Ktosina to juz przegiecie,co trzeba mieć w głowie,żeby takie cyrki urzadzac??
A niby tacy szczesliwi i spełnieni ludzie..... 😵
Tak naprawdę to korzystanie z jednego konta w przypadku par/koleżanek etc. jest tym samym jakby jedna osoba miała dwa konta.
A skutki? No śmierć noen była takim przykładem. Przecież tłumaczyła, że ktoś inny sobie zażartował. Może to była prawda?
A z innej strony- w takim wypadku każdy może dowolnie poobrażać każdego a potem tłumaczyć, że zostawił otwarte forum np. w pracy i zła koleżanka naświniła. Albo odpowiadać na ogłoszenia. No ogólnie tak być nie powinno.
Nie wiem kim jest Wrotek/Wrotka, a Ktoś z czym ty teraz wyjechałaś ? czytam watek od początku i nic nie wiem. 🤔 🍴
Kurczak, nie no, jak wpisałam w google, to wyskoczyło tego dużo, fakt. No ale wcześniej nie wpisywałam, bo nie wiedziałam o jego istnieniu, nigdzie na niego nie trafiałam 🙂
Ktoś, ja mam przynajmniej na tyle rozumu, że bym dziecka samego w aucie nie zostawiła, żeby mi się zamknęło. Dzieci nie trzeba mieć, żeby mieć choćby podstawowe pojęcie. Skończ już dyrygować komu i gdzie wolno pisać. Idź się frustrować gdzie indziej.
Tania, zamysł piękny, tylko to zadziała wyłącznie w przypadku osób w minimalnym przynajmniej stopniu normalnych. Np. taki wrotki się nie przyzna, że pisze z ktosiowego profilu... w sumie on nawet nie musi technicznie tego robić, wystarczy, że powie jej co myśli i ona to zredaguje. "Po swojemu" niby 😁
(...)
Tania, zamysł piękny, tylko to zadziała wyłącznie w przypadku osób w minimalnym przynajmniej stopniu normalnych. Np. taki wrotki się nie przyzna, że pisze z ktosiowego profilu... w sumie on nawet nie musi technicznie tego robić, wystarczy, że powie jej co myśli i ona to zredaguje. "Po swojemu" niby 😁
No też o tym pomyślałałam. No, ale w takim przypadku-trudno. Jeśli z jakiegoś konta ktoś kogoś znieważa, to posiadacz konta ponosi karę.
Klakierem Katiji co prawda nie jestem bo ani mnie ziębi ani grzeje... ale pierwszy raz publicznie przynam jej racje.
Ktosina czemu nie załozysz mega elitarnego forum dla osób które wg waszego uznania nadają sie do jakiejkolwiek dyskusji. Przesiew robicie okrutny. Czasami wręcz absurdalny. Tylko ja osobiście uważam, że to nie Was ludzie nie rozumieją tylko Wy ich. Każdy kto się odezwie słowem odmiennym od Waszego w temacie niezwiazanym kompletnie z jazda konną obrywa za to że... nie jeździ konno, lub robi to źle. Jakby nie wiem jaki to był wyznacznik dyskusji w temacie np. towarzyskich.
Przykład Dworciki świadczy o twojej kompletnej ignorancji, kategoryzowaniu ludzi do granic możliwości. Po co ta złośliwość?Ku czemu to ma służyć?
I tak wiem moje ,,jeździectwo" jest totalnym dnem wręcz bagnem (oszczędzam ci literek na klawiaturze). Jednak nie musze być wykfalifikowanym jeźdzcem aby stwierdzić -> jesteś w błędzie. Tak samo inni.
[quote author=Ktoś link=topic=785.msg1677742#msg1677742 date=1360009135]
Kto Ci dał prawo arbitrażu co jest chamskie,a co nie? Twoje niektóre wpisy są w moim mniemaniu chamskie...ale tobie wolno więcej co?
[/quote] ...to pytanie skieruj również sama do siebie.
Ktoś wybacz, ale jednak Katija jako moderator MUSI oceniać, co jest chamskie, a co nie.
... ale pierwszy raz publicznie przynam jej racje.
juz drugi. pora umierac.
Katija wybacz nie wiem co się ze mną dzieje 😎 😵
Szaleństwo dziewczyny, szaleństwo!