Kto/co mnie wkurza na co dzień?

Kajula nie macie tam informatyka??? jak tak to za szmaty go i niech robi co do niego należy a nie gra w gierki😉
Na cala firme mamy informatykow kilku, ale sa w Warszawie i maja pod soba kilkanascie oddziałow  😵
aha no to głupie, każdy oddział powinien mieć swojego... bo potem takie kwiatki są🙂 zresztą jak coś nie działa to chyba ich robota wkońcu nie???? od tego są, ja bym tam dzwoniła do Warszawy... u nas czasem grzebią zdalnie.. Nie wiem jak to robią ale jak się cos zepsuje to myszka sama lata po ekranie i coś klika... szczerze mówiąc wygląda to okropnie jakby wielki brat grzebał mi w kompie
Edy, zainstaluj AdBlocka, życie stanie się przyjemniejsze 🙂
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
31 stycznia 2013 13:51
wkurza mnie automatyczny bufor przy rezerwacji sali konferencyjnej  👿 👿 👿

Wkurza mnie HDI , znaczy Warta bo Hdi już nie ma , oskubali mnie i to równo , dziady jedne  😕
Facella   Dawna re-volto wróć!
31 stycznia 2013 16:31
[quote author=flygirl link=topic=20214.msg1672307#msg1672307 date=1359624561]
Najbardziej wkurzającą reklamą na świecie jest ta Almette, no mam ochotę czymś rzucić w telewizor. 😵

teraz w radio leci jeszcze gorsza, coś o kurczaku że mniam mniam, pan udający chińczyka, pod koniec reklamy wpada w rezonans  🤔wirek: rzuciłam zgrzebłem w radio, bo już nie wytrzymałam  🤔wirek:
[/quote]
czyżby Lidl? szału dostaję jak to słyszę, co chwila leci w RMF, a to jedyna stacja jaką łapie radio w stajni...

prowizorka mnie wkurza. ja rozumiem, że stajnia młoda, rozkręca się, ale czemu do cholery nie zrobić od razu i porządnie, tylko na byle jak bo "to na później, teraz ważniejsze rzeczy są". roboty tylko więcej, że o nerwach nie wspomnę...
Facella, to mowimy o tej samej reklamie. Od wczoraj leci na RMF (u mnie jedyna stacja jaka lapie w pracy  😁 ), szalu dostaje jak przez 8 godzin slysze to co pol godziny  😵
Edy, zainstaluj AdBlocka, życie stanie się przyjemniejsze 🙂

kiedyś miałam coś takiego, dobrze,że mi przypomniałaś nazwę  :kwiatek:
Wkurza mnie Tauron , dostałam właśnie rachunek 600 zł za prąd  🤔wirek:  nonstop mam jakieś jaja z tą firmą , ostatnio zginęła moja wpłata 300 zł ,ja mam że wpłaciłam oni nie mają  😵  potem płacę rachunek przychodzi mi że brakuje 40 zł , zapłaciłam tyle ile napisali  😵  Nosz ku.... mać mam dosyć , dziady jedne . Teraz musze znowu jechać i się awanturować  😤  Super że 3 osoby naciągnęły taką sumę przez 2 miesiące , męża nie ma od 5 do 22 , syn do szkoły o 6 do 16 a ja nawet nie mam kuchenki na prąd 🤔wirek:

edit ort
Zmien firme  dostarczajaca Ci prąd....Bo to kpina
a mnie ostatnio do szału doprowadza reklama MTV niskozatrudnieni? czy cos takiego. leci wszędzie, a ja mam ochotę wyrzucić telewizor przez okno jak ją widzę  😤
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
01 lutego 2013 17:36
...a mnie dziś do białej gorączki doprowadził pracownik z firmy podwykonawcy....radośnie przesłał do koordynatora maila z informacją,że prosi o poinformowanie pracowników mojego biura,że on zdecydował,że od dziś obieg dokumentów będzie wyglądał tak i tak....bo on tak postanowił! pominął drogą służbową,pominął w tym swoich szefów,naszych szefów,pominął zarządzenie regulujące obieg dokumentów w spółce i olał zapisy umowy pomiędzy nimi a nami....on postanowił i od dziś tak będzie! 🤔wirek: 👿 on jest zastępcą kierownika sekcji i on decyduje jak będzie wyglądał obieg dokumentów,bo tak im będzie wygodniej  🤣 🤔

tak samo,jak kilka miesięcy wcześniej,zdecydował,że nie przyjmą na magazyn dużej dostawy specjalistycznego sprzętu za prawie 1,5mln zł,bo nie ma chwilowo miejsca...nieważne,że TIRY na bramie,a dostawa awizowana tydzień wcześniej.... 🤔wirek:

😵
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
01 lutego 2013 19:49
Wkurza mnie, że ten  miesiąc jest cieńki pod względem finansowym jak sik pająka.  Człowiek pospłacał styczniowe długi i teraz trzeba zacisnąć pasa, aby kolejnych nie narobić.
Dobrze że mam dla zwierzaków jedzenie to chociaż oto się martwić nie muszę.  Najgorsza kwestia to dentysta który zapewne zedrze ze mnie bajońską sumkę... ehh.
Jeszcze się luty porządnie nie zaczął a ja już marzę aby był marzec 😵
Dieta coca cola + twarozek mnie wkurza. Tylko tego dzis nie zwracam.
zabeczka17 solidaryzuje sie w 100%! strasznie cienki miesiac, z utesknieniem czekam na koncowke bo sie odkuje troche.
  Super że 3 osoby na ciągły
Co to jest za wyraz? Nie dość, że błąd ortograficzny, to jeszcze kompletnie bez sensu.
04 lutego 2013 07:39
zabeczka17 solidaryzuje sie w 100%! strasznie cienki miesiac, z utesknieniem czekam na koncowke bo sie odkuje troche.

Dobrze, że luty ma 28 dni- > jakoś tak lżej na kieszeni o te pare groszy.
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
04 lutego 2013 07:46
Wkurzyła mnie baba która popchnęła moją 90-cio letnią ciocię, w wyniku czego ta ma złamaną kość udową i idioci, którzy widząc, że nie może się podnieść zanieśli ją do taksówki i odesłali do domu- w wyniku czego miała przemieszczenie :/. I banda kretynów ze szpitala też mnie wkurza, bo kilka dni od operacji wypuszczają osobę która potrzebuje całodobowej opieki i nie może nawet wstać z łóżka 😵 . Skąd się bierze tyle idiotów?
zabeczka, faith, witam w gronie zalamanych finansowo. U mnie jest tragicznie... Po obcieciu mi pensji wystarczylo, ze oplacilam mieszkanie, telefon i po wyplacie  😵

Wkurza mnie moja firma, wkurza mnie to, ze nie moge znalezc normalnej pracy, wszystko mnie wkurza  👿

Zu, współczuje i rozumiem w 100% Twoje nerwy zwiazane z debilizmem u ludzi 😉
04 lutego 2013 08:06
Kajula no to u mnie podobna bajka  😉 Tyle że  wyciułałam ostatnie grosze na miesięczną oplatę za treningi- bo na to zabraknąć mi nie może  😜 Będę żrec mlecz, zagryzać tynkiem ze ścian, ale jeździć muszę. 😎
Zabeczka, ja to juz nawet nie jezdze, bo nie mam za co  😵
Gillian   four letter word
04 lutego 2013 08:30
Zu, a mnie strasznie wkurzają kretyni, którzy myślą, że szpital to hospicjum! i że pacjent może sobie zalegać miesiącami, przecież oddział jest z gumy i się najwyżej łóżka dostawi, o może do toalety? skoro jest rodzina to może niech się ktoś łaskawie ciocią zajmie?
04 lutego 2013 08:50
I banda kretynów ze szpitala też mnie wkurza, bo kilka dni od operacji wypuszczają osobę która potrzebuje całodobowej opieki i nie może nawet wstać z łóżka 😵 . Skąd się bierze tyle idiotów?

Jeśli nie ma zagrożenia życia lub nie jest potrzebna całodobowa opieka lekarska  to nie ma podstaw do przetrzymywania pacjenta na sali, bo  niby z jakiej racji. Co innego jeśli są powikłania itp.
Rehabilitacja może równie dobrze potrwać w domu. Przecież można się zgłosić po pomoc ( opiekunka) dla cioci do MOPSU, czy starać się o pielęgniarkę jeśli potrzebna jest kroplówka czy zastrzyki.
Szczerze wolałabym zdrowieć w domu jak w szpitalu.
04 lutego 2013 09:00
zabeczka17, no oczywiście ze dochodzić do siebie w domu, serio nie miałam na myśli żeby siedziała tam niewiadomo ile. Z opiekunką to nie taka prosta sprawa, bo ciocia raczej nikogo poza nami do siebie nie dopuści...
Gillian, tu wcale nie chodzi o trzymanie jej miesiącami, ale kobieta wyje z bólu przy każdym ruchu, wydaje mi się że to nienajlepszy moment na wypuszczanie jej... Miala operację i kilka dni po niej jest wypuszczona nie majac gipsu, nie mogac wstac i bez zadnych informacji dla rodziny, bo lekarz nas wyrzucil ze szpitala ze slowami "no, idzcie juz dzielic majatek" :|. I tak, zajmiemy się nią, ale wszyscy pracują, a potrzebuje opieki całodobowo...

Wybaczcie, widocznie niepotrzebnie mnie to bulwersuje...
04 lutego 2013 10:01
... nie majac gipsu, nie mogac wstac i bez zadnych informacji dla rodziny, bo lekarz nas wyrzucil ze szpitala ze slowami "no, idzcie juz dzielic majatek" :|. I tak, zajmiemy się nią, ale wszyscy pracują, a potrzebuje opieki całodobowo...

Zachowanie lekarza ( komentarz itp.) jest karygodne. Jednak Jeśli chodzi o gips to nie znam wytycznych dlaczego go nie ma itp itd.
Przykre może być to jak zostaliście potraktowani. Jednak no opieka całodobowa  w domu jest tutaj podstawą. Ciocia sobie zdaje chyba sprawę że pracujecie i że innej możliwosci jak opiekunka nie ma. Musi to przełknąć i tyle. Jeśli nie to wiadomo czym to grozi.
04 lutego 2013 10:22
zabeczka17, dlatego będziemy kombinować. Moze stad moje zdenerwowanie- z tego jak tam nas potraktowali...
Przepraszam, zbytnio sie unioslam
04 lutego 2013 10:39
Jak w każdym zawodzie zdarzają sie ludzie i ludziska.
Dużo zdrowia dla cioci.
a ja tam Zu rozumiem. ładnych pare lat mieliśmy w domu pod opieką ojca ojca (dziadka czyli) do 98 lat. umysł już nie pracował do końca i sam zostawać rzecz jasna nie mógł. a wytłumaczyć coś komuś w takim wieku  😵 do tego ciężej ból takie osoby znoszą. więc współczuję sytuacji. pamiętam tamte czasy i wiem jak to jest z rodziną. ci nie mają czasu bo do pracy, ci w ogóle nagle się nie zjawiają i nie odzywają, ci mają jakieś ważne sprawy...
choć potraktowali Was "nie teges"  👿

mnie teściowa znów wkurza. od pół roku ma na dziś wizyte do naczyniowca. T. ją zawiezie. a ta teraz z tekstem, że ona nie wie czy pojedzie  🤦 to ja obdzwaniam za nią ciągle lekarzy, umawiam, T. ją wozi gdzie i kiedy trzeba.... uhhhh. a tak to stęka że jej nogi puchną bolą itd..
nie rozumiem takich ludzi  😵
Gillian   four letter word
04 lutego 2013 14:13
Zu, trzeba było tak od razu - strasznie chamski tekst, ALE w tym wieku operacja... no nie wiem jak Ci to ubrać w słowa.. to po prostu nie najlepszy pomysł i mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę z tego, że prawdopodobnie ciocia już nie stanie na nogi, opieki będzie wymagać stale. Wypuszcza się kilka dni po takich zabiegach, daje receptę na przecibóle i nic poza tym, wygląda to tak w każdym przypadku. I tak nie podadzą jej w szpitalu nic poza Pyralginą na ból. Noga musi się zrosnąć. Zaleceń nie ma, leki, leżenie. Ale rokowania w takich przypadkach są no... kiepskie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się