ekuss Dla mnie bardzo ładnie 🙂 I ogromny plus za ładnie zawinięte owijki 😅 etosha Widziałam dzisiaj na żywo i ślicznie Emi. Bardzo podoba mi się ta derka 😀
Bernardeta moim zdaniem też petrol, ale skoro tobie się nie podoba i wolisz malinowy to bierz, bo w końcu tobie ma się podobać (jak facet fajny to i w różowym dobrze wygląda :hihi🙂
Gdzie mogę dostać owijki pasujące do tej łezki? http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/30981 Najlepiej żeby były dosyć tanie bo ostatnio zdecydowanie za dużo wydaję na sprzęt, niekoniecznie go potrzebując 'bo to takie ładne'
Cavalia ok tym podsumowaniem mnie przekonałaś jedyną osobą która powiedziała że malinowy był mój chłopak 😀 także sory mój ale koniu bd. wyglądał jak baba ;d dodajmy super baba dobije jeszcze jego rozpacz kantarem z niciaka i tak bd. najładniejsz w stajni xd Loundstreet zielony przecudny ;d
Przyszedł do mnie dzisiaj brillant sahara 🙂 Trudny do opisania kolor, raczej chłodny beżowy z delikatną domieszką szarego? Przypomina mi cottona coriandera. Nie mniej bardzo ładny kolorek 🙂