Misiek- a....to aż tak nie śledzę. Zaglądałam do niej od czasu do czasu przedwczoraj i wczoraj. I dziś wygląda mi naprawdę podejrzanie. Po jej zachowaniu obstawiałabym naprawdę dzisiejszy dzień. ( ale skoro mówisz, że ściemnia tak od dawna...)
Misiek- a....to aż tak nie śledzę. Zaglądałam do niej od czasu do czasu przedwczoraj i wczoraj. I dziś wygląda mi naprawdę podejrzanie. Po jej zachowaniu obstawiałabym naprawdę dzisiejszy dzień. ( ale skoro mówisz, że ściemnia tak od dawna...)
Jeśli chodzi o ściemę, to spokojnie równa się z naszymi politykami. Istna mistrzyni 😀. Ile postów tutaj zaczyna się od słów: Ogon wysoko! Niespokojna jest! To już, już!! Go go Madzia!!!
A kończy na: eee! To tylko kupa, siku, ziewa, itp... 😀 😀
Nie...to nie kupa i nie siku i nie ziewa. łazi od 2 godzin co i rusz po tym boksie. Ogon odstawiony co chwila. Nie stoi spokojnie, tylko cały czas się kręci. Inaczej niż do tej pory. Ja tam uważam, że ma skurcze i urodzi za kilka godzin. O. A jak nie urodzi to niech spada na szczaw i nie będę do niej zaglądać. 😉
tunrida, w takim razie chyba ma te skurcze od 1😲0, bo co w nocy* zerkałam na nią, to też się tak wierciła. 😁 Mówię Ci, ona jest mistrzynią, w którymś momencie tak nas podpuściła, że napisaliśmy 3 strony o tym, jak zrobiła kupę. 😵
Te kucynki może są wygolone ze względu na higiene w tych miejscach ? A Maddi dalej przynudza jej oglądanie robi sie coraz nudniejsze ,coraz bardziej wątpie by urodziła przed kamerą .
Ja też wpadłam w sidła Madzi 🤣 , ale mnie przetrzymała , nie można było się oderwać, napięcie rośnie za każdym jej ruchem i tak łypie oczkami 😜, ooo to to już i ta właśnie chwila trzeba się trzymać, chwała mi przypadnie 🥂 , a tu nic pokonała mnie o czwartej rano 😵
Pocket zniknęła, porwało ją ufo i źrebola nie będzie... Najpierw jej sprzątali i była, przełączyłam na co innego, a po pięciu minutach... pusto. Pani kupowa się pomyliła i zebrała kobyłę szuflą? 🤣
Nie...to nie kupa i nie siku i nie ziewa. łazi od 2 godzin co i rusz po tym boksie. Ogon odstawiony co chwila. Nie stoi spokojnie, tylko cały czas się kręci. Inaczej niż do tej pory.
Znowu jakiś "papier" leży w trocinach, ale mam wrażenie, że po sikaniu? Widział ktoś początek? Co to było? Przeleciało coś przed kamerą, u mnie się zacięło?