To nie przez nas, to przez Madzię, bo zamiast rodzić, to właśnie stoi, żre, robi kupę itd...
madzia dzisiaj bardzo aktywna, przed chwilą zrobiła jakieś 3 rundki dookoła boksu z podniesionym ogonem 🙂
To się kobieta nachodziła. Norma przynajmniej dzienna wyrobiona. Pewnie przez najbliższą godzinę nie ma co liczyć na jakikolwiek spacer, zwyczajnie się zmęczyła, zużyła całą energię i jak widać musi nadrobić to wszystko i uzupełnić braki jedzeniem.
To się kobieta nachodziła. Norma przynajmniej dzienna wyrobiona. Pewnie przez najbliższą godzinę nie ma co liczyć na jakikolwiek spacer, zwyczajnie się zmęczyła, zużyła całą energię i jak widać musi nadrobić to wszystko i uzupełnić braki jedzeniem.
dobrze podsumowane 😁 teraz znowu zamuliła, tym razem nawet nie chce upubliczniać swojej twarzy, chowając ją poza zasięgiem kamerki 😀
Może uważa, że kobiecie nie przystoi tyle jeść, to i dlatego się nie pokazuje 😀
porządki u kucyków
http://www.marestare.com/fcam.php?alias=pondarosaa tu nad reaktywność jak na nasze przyzwyczajenia - biegaja, zmieniaja okna, brykają...
http://www.marestare.com/fcam.php?alias=mulligan
Nowa kupa u Madzi.
I tym sposobem,(przeglądając kilka lub kil;kanaście stron wcześniej) można stworzyć diagram wypróżnień Madzi 😁
u kucoli akurat pora karmienia, siwek aż dęba w boksie stawał ze zniecierpliwienia, stanowczo zbyt ruchliwe koniki jak na nasze przyzwyczajenia 😂
Panie kupowy! Panie kupowy! gdzie pan jest!!!
istne szaleństwo u tych kucyków 😁 i nawet kot się pojawił
Przyszła pani, obejrzała Madzię i wypuściła ją z boksu.
teraz madzia cała się schowała 😀 pusty boks też ciekawy
a kupy nie zabrała 😀 ten boks byłby super jakby miał okno na dwór 🙂
a jednak zabrała kupe! Albo sama uciekła jak nikt nie patrzył 🤣
EDIT
hm...Madzia wróciła sobie sama do boksu i je...przyszła pani i ją zamknęła. Szkoda, bo w sumie mogłaby mieć dziewucha otwarty ten boks i sobie wychodzić kiedy chce.
Kupy nie ma ale Madzia wróciła 😉
Madzia zamula i śpi, więc ja też idę spać. Podglądajcie, co by nie zrobiła numeru i przypadkiem się czasem nie oźrebiła hihi 😀
informuje, że Madzia nadal zamula i chyba aktualnie przycina komara 😀
eeee nadal nic! No Madzia bierz się do roboty!
Mddie, ściśnij poślady i nie ródź dopóki nie wrócę ze stajni! Czyli do jakiejś 15! 😉
pfyyy... przy madzi to jak oglądanie bonda!
http://demotywatory.pl/4027806/Sesja
Odkryłem co się dzieje z Madzią!!!!
Ona tak naprawdę nie jest w ciąży, tylko jest takim "bankomatem" do robienia kupy. Naładowana jest do pełna, więc dla tego taka pękata. Kupę robi po to, żeby ten brodacz miał pracę. Skierowany tam został przez Urząd Pracy i musi coś robić. Stajnia ma dotację z unii (jedyna w Ameryce) i musi go zatrudniać, więc wymyśliła mu kupną robotę.
Tadaaam!!!
Misiek69, chyba powinieneś przestać to oglądać....
i zgłosić się do specjalisty......
😉
[quote author=horse_art link=topic=15631.msg1664755#msg1664755 date=1359102258]
😉
[/quote]
byłem 😡
😉
byłem 😡
[/quote]
EDIT: Lekarz już też ogląda Madzię 🤣 🤣
dajcie link do Madzi, bo w gaszczu tylu stron z odpowiedziami nie moge go znalezc a mi sie zamknal... 🤔
Misiek, jak będzie mi potrzebna na cito jakaś zgrabna teoria spiskowa dziejów, to się do Ciebie zgłoszę 🙂🙂
[quote author=Misiek69 link=topic=15631.msg1664759#msg1664759 date=1359102450]
😉
byłem 😡
[/quote]
EDIT: Lekarz już też ogląda Madzię 🤣 🤣
[/quote]
🤔wirek:
HAHAH 👍 Padłam 😂
Najnowsze doniesienie naukowców amerykańskich:
The gestation period for a horse is 340 days but it can vary to as short as 320 or as long as 660 and still be "normal".
😉