Końska rewia mody cz. VII (2013)

emptyline   Big Milk Straciatella
24 stycznia 2013 19:15
Nie no, serio z tym granatem i czerwienią? 🙂 Barwniki się pokończyły, czy jak?
wątek zamknięty
majeczka ale zaszalałaś !! pozazdrościłam bo mnie na koniec miesiąca było już stać tylko na 1 niciaka 🙁 a bu.. to teraz sio i robić fotki na koniu 🙂😉)
wątek zamknięty
majeczka widzę podobne zakupy zrobiłyśmy ;P ja jeszcze kantar do kompletu wzięłam🙂 szkoda tylko, że maskotki znowu takie same;/ 😉
wątek zamknięty
majeczka dobiłaś mnie , zamówiłam brązowego niciaka i owijki fuschia i nie ma  😕 Zostały tylko poniaki. A tu wchodzę i widzę piękne niciaki ... Ale jakbyś się chciała pozbyć to wiesz  😀iabeł:
Cavallia jakby była za mała to pisz   😎

edit Klami XL-155 ? http://www.gnl.pl/derka-polarowa-eskadron-nici-bicolor-2012-p-14298.html
wątek zamknięty
Kochani, czy dostanę gdzieś stacjonarnie w Warszawie czaprak Fair Play Pro-Team?  :kwiatek:

Edit. i jeszcze Schockemöhle Coach?  😜
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
24 stycznia 2013 20:11
Ja się wetnę z moim cudeńkiem Jarpolowym  💘

jakość, wykonanie miodzio  🙂
wątek zamknięty
milusia,  😜 😜 😜
Właśnie się rozglądam za jakimś brązem dla mojego Rudego, ale chyba nie będę małpić  😎. Chociaż, chociaż...
wątek zamknięty
24 stycznia 2013 20:24
To jest czarny z masłem orzechowym, ale myślę że czekolada i to masełko też by świetnie się komponowały  😉  😜
wątek zamknięty
milusia, wow, przepiękny!!! Też takiego chcę😀 Pokażesz na koniu?
wątek zamknięty
Serio czarny? Byłam przekonana, że to ciemny brąz. Przydałby mi się taki pod skokówkę, och 💘.
wątek zamknięty
Mnie się w padach Jarpola nie podoba jedno: te pomarszczone/powywijane lamówki. Chyba, że one tylko tak na zdjęciach wychodzą.
wątek zamknięty
Ja zamówiłam przedwczoraj derę w gwiazdki nici XL, dziś doszła, ale nie brązowa tylko różowa. Jak ją odpakowałam to po po pierwszym szoku (och jaka ona piękna :kocham🙂 zorientowałam się, że pomylili derki, ale wcale nie mam zamiaru jej odsyłać, bo i tak pewnie w equishopie nie ma. Więc mam turbo różowy niciakowy zestaw, derka, czaprak i owije. To chyba jak dotąd mój numer jeden i myślę, że jest nie sprzedawalny! Się zastanawiam jeszcze nad tym brązowym niciakiem, ale nie wiem czy to nie za dużo jak na jednego konia  😁
wątek zamknięty
24 stycznia 2013 20:43
akzzi-na żywo nic się nie wywija i nie marszczy, wykonanie jest mistrzowskie 🙂
Dzionka-Zwiastun ma wolne, ale chyba wezmę go jutro do pracy i przejdzie chrzest bojowy na Arminie  😉 Sama jestem go ciekawa na koniu
ankers-wiesz to magia mojego super hiper aparatu  😁
wątek zamknięty
akzzi, miałam z 5-6 padów Jarpola i żaden nie miał powywijanej lamówki - wykonanie zawsze pierwsze klasa 🙂 Może to złudzenie na tym zdjęciu?

milusia, super, chętnie zobaczę go na koniu! Najlepiej ciemnogniadym  😁
wątek zamknięty
Mnie się w padach Jarpola nie podoba jedno: te pomarszczone/powywijane lamówki. Chyba, że one tylko tak na zdjęciach wychodzą.

a pierwsze słyszę. Padów Jarpola jest u nas w stajni trochę i nie widziałam nigdy pomarszczonej lamówki
wątek zamknięty
Dzionka, milusia, xxagaxx czyli to na zdjęciach tylko tak wygląda. Dobrze wiedzieć, bo mnie zawsze to zniechęcało, a chyba nigdy nie miałam padów ich firmy w rękach.

hanoverka
ale żeś poszalała. Chociaż nie powiem, bo i różowy niciak i brązowy wyglądają zachęcająco. Jednak chyba nie aż tak  bym się na nie skusiła.

PO jakim czasie przyszło Wam potwierdzenie z Equi shopu czy wasze zamówienie jest kompletne? Nie chciałabym robić zamieszania i wpłacać bez potwierdzenia...

Btw. miałam nic nie kupować końskiego  😵 A właśnie sobie uświadomiłam, że jeśli moje zamówienie będzie kompletne to...w styczniu przybyło mi...5 szmatek  🤔

wątek zamknięty
akzzi, dlatego ja w stanach ''awaryjnych'' takich jak spora wyprzedaż zawsze biorę pobranie. Zamówiłam w sumie z myślą, że raczej już dostępna nie będzie, a tu następnego dnia rano pani zadzwoniła i powiedziała, że została wysłana.  😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
24 stycznia 2013 21:24
Pokażcie jakieś foty na koniach tych niciaków  😍
Milusia coś ślicznego 🙂

I dzisiejszy Fuerte w Polo Padzie Moon i dralonie + owijki WH.

wątek zamknięty
Juliadna   😍
Ale w sumie to Ty masz tak piękne konie i robisz takie super fotki, że jakbyś ubrała konia w najgorszą szmatę to i tak było by szałowo  😁
wątek zamknięty
Juliadna   😍
Ale w sumie to Ty masz tak piękne konie i robisz takie super fotki, że jakbyś ubrała konia w najgorszą szmatę to i tak było by szałowo  😁

amen  💘
wątek zamknięty
juliadna Twoim koniom jest we wszystkim ładnie  💘
wątek zamknięty
Juliadna 😍,jak zwykle perfekcyjnie!

Dziewczyny, dralon XXL to na cm ile?
wątek zamknięty
juliadna, bosko!!!!!! a dokładnie co masz za owije? Pasowałyby do mista?

kaszmirowa2302 165cm
wątek zamknięty
juliadna,  jak na razie to chyba najlepszy zestaw jaki widziałam na Fuerte. Wszystko wygląda na nim dobrze, ale to jest obłędne 😍
wątek zamknięty
24 stycznia 2013 21:32
Hihi bo wpadnę w samo zachwyt 😀 Dzięki 🙂 ALe nie ukrywam podoba mi się F. w tym komplecie i to bardzo 🙂

kaszmirowa2302 165cm - XXL 🙂

xxagaxx owijki to Waldhauseny Sand 🙂 Kupione do Pebble 🙂
wątek zamknięty
Xxagaxx,Juliadna  :kwiatek😀zięki. To dobra wiadomość dla portfela, a zła dla mnie, już widziałam w dralonie Kaszmira.
wątek zamknięty
Juliadna  🤬  👿 !!!! ależ on się pięknie prezentuje!
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
24 stycznia 2013 21:47
Ej pomocy bo nigdzie nie.moge znalezc 😡 jakie wypelnienie maja nylonowki eskadrona 200? Czy ktos.wie czy e equishopie.zostaly jeszcze.145 winterred 👀
wątek zamknięty
24 stycznia 2013 21:50
Zairka 240g 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
24 stycznia 2013 21:54
Kocham Cie :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.