xxagaxx,akzzi Słabe zdjęcie wstawiłam, wielkość cottonów widać lepiej na fotach bez jeźdźca:P Tu rzeczywiście w miarę ok, a jak ok to nie będę się już czepiać 🙂 Dzięki za obiektywizm dziewczyny :kwiatek:
Tak, to pony. Chętnie bym przygarnęła tego niciaka w rozmiarze full, ale z drugiej strony fulle tak sobie wyglądają pod tym siodłem. Najlepiej jak na razie wyglądał brillant. No, ale na tyle mi się ten czaprak podoba, że zostaję u mnie dopóki nie zdobędę rosy full. 😉
W marcu wracam do tego siodła,niestety czapraka już nie mam i zastanawiam się, co mogłoby do niego pasować. Najbardziej wydaje mi się,ze fuksja,ale jakoś nie mam szczęścia,żeby ją upolować...
Czy ktoś ma może porównanie kolorów Anky hot pink i fuschia? Ze szmatocholików wynika, że fuschia jest takim różem "ostrym", a hot pink przypomina cukierka pudrowego. Macie może jeden obok drugiego pstrykniętego w takim samym świetle? ze szmatocholików wychodzi taki obraz:
anai cudoooownie 💘 Juliadna, czemu mi to robisz? 👿 Ja teraz chyba muszę mieć i stona, i lavendera 😜 😵 tylko gdzie ja je znajdę? dziewczynka - takie połączenia kolorów są dla Was stworzone 😉