Kącik Małolata...:D

U mnie tak samo mamy. Jak tylko śnieg, deszcz czy wiatr jazd nie ma bo  ustać się nie da. A bez hali to ciężko strasznie.
A u nas dzisiaj dało się jeździć tylko na łące, bo reszta zamarznięta na beton. Niestety Kaszmir kolejny tydzień kuleje, przez podbicie prawdopodobnie. Niby mam drugiego konia do jazdy, ale co to za frajda 🙁 A do tego przejmuję się Kaszmirem, a nie potrafię docenić starań Pedro, który tak dużo daje od siebie. Zaczynam się naprawdę martwić, bo miało być "nic takiego", a ciągnie się drugi tydzień.
A jeszcze na domiar złego dzisiaj zostałam wystawiona  przez fotografa, a miałam mieć prześliczne zdjęcia zimowe na obydwu chłopakach. Na szczęście jest rodzina i zdjęcia częściowo zostały uratowane.

Mam nadzieję, że Wam mija sobota o wiele lepiej niż mi, bo jedyne co mi się chce to płakać 😵
wybaczcie, że się tak wetnę, ale mam dobrą zagwostkę. Jak myślicie próbować się "zapisywać" do jakiejś agencji? Np. http://gaga.pl czy jakakolwiek inna, bo w sumie jara mnie to, ale nie wiem, czy to nie za poważne będzie i czy nie za młoda jestem  😵
wilczyk, zawsze można próbować, nawet lepiej coś zrobić i najwyżej żałować, że się to zrobiło niż żałować, że się tego nie zrobiło.  😉
mówisz? no dobra, to cisnę 😀 w sumie, jak się nie będę nadawała to nie odpiszą haha
Pisz, pisz! Ta jest chyba nawet z twojego roku : http://gaga.pl/models_pl_89_11.html ?  😎
skubaaana   🤔zok:

edit: jest jedna 99, faaken, czy one dzieciństwa nie mają haha
Ja właśnie też się zdziwiłam  🤔 Porównałam ją do mojej sis, bo jest w tym samym wieku.. Różnica jest ogromna.
OMG jakież one są brzydkie  😲.
Niektóre są suuuuuper  😜 nie wszystkie, ale część, takie długie i chude 😀

Mamcia, która trochę siedzi w branży obiecała mi pomóc. Lofe mamo <3
wilczyk, próbuj, masz możliwości, czemu nie 😉

ale obiad zrobiłam, Małolaty, aaa 😜 z deserem 😍
wilczyk, masz charakterystyczną twarz, przykuwasz uwagę, więc zdecydowanie próbuj! Wcale nie tak trudno się dostać, a zdjęcia masz na tyle dobre, żeby móc je wysłać 😉. Melduj nam tu tylko jak się sprawy będą toczyć! 🙂
Facella   Dawna re-volto wróć!
12 stycznia 2013 16:12
Facella, a jakie książki przeczytałaś? Jakieś fajnie, bo mi się powoli kończą 😕

teraz czytałam trzyksiążkową "Wojnę Dusz" ale po pierwsze to pod tym tytułem tego nie znajdziesz  😁 a po drugie nie ma sensu tego czytać nie przeczytawszy najpierw "Kronik", bo to jest jakby kontynuacja... to jest w ogóle trudne i skomplikowane jak to się powinno czytać, zaczyna się chyba od jesieni i leci przez wszystkie pory roku i to są Kroniki, później jest Piąta Era i to jest "Wojna Dusz". ja cały czas mówię o Sadze Dragon Lance, wspominałam? mam troszkę fioła na jej punkcie  😁 to coś w stylu "Władcy Pierścieni", ale mniej skomplikowana fabuła, lżejszy styl i o coś zupełnie innego chodzi... ale też są rycerze, elfy  😍, krasnoludy, kenderzy (coś jak hobbici), magowie, orkowie, minotaury... no od groma ich 😀 i latają na smokach i walczą na miecze i elfy strzelają z łuków i są suuuuuper  😍 (przepraszam, nie jestem normalna). "Wojna Dusz" to już zupełny obłęd, jest trochę nagmatwane ale wszystko się wyjaśnia, taaaakie zwroty akcji...! normalnie jak nie płaczę na Titanicu czy Mustangu z Dzikiej Doliny, czy przy książkach, tak oglądając "Marley i ja" i czytając właśnie Sagę ryczałam jak durna (nigdy im nie wybaczę, że Laurana musiała zginąć w walce z tą wielką, zieloną s... Beryl i Silvanosheia też mi było strasznie szkoda po tym jak dźgnął tę francę Takhisis...). straszliwie mnie wciągnęło. wiem, że bardzo niejasno to piszę xD ale tego się nie da jasno, to trzeba przeczytać, ja jestem zachwycona bo to jest akurat taki typ książek, które uwielbiam i trafiają do mnie najbardziej.

teraz czytam "Falę Upału" R. Castle'a, kocham ten serial, książka z początku może trochę słabsza niż serial i za szybko się sexili (w serialu ile, 3 sezony czekał?! i powiedział jej, że ją kocha, jak dostała kulkę w pierś i była umierająca na pogrzebie Montgomery'ego!? DUPA WOŁOWA! [krzyczałam to przez całą ostatnią serię pod koniec każdego jednego odcinka 😁]), ale da się to czytać.

poza tym mogę polecić wszystko co Joanna Chemielewska urodziła, zwłaszcza "Dzikie Białko" i "Nawiedzony Dom" (wszystkie z Janeczką i Pawełkiem! ale "Nawiedzony Dom"...!)
edit: tak czytam to co wyżej wysmarowałam... ja nie jestem normalna  😁

kortina, jak mama? przykra historia, ja bym chyba totalnie spanikowała...

wilczyk, ja Cię jeszcze nie widziałam, daj jakieś zdjęcie 😀
Facella wstawie w linkach, bo już się przewijały na forum 🙂
klik
klik2
vicke   Marzeniami żyłem jak król
12 stycznia 2013 16:39
wilczyk Moim zdaniem masz sporą szansę  😁
wilczyk, ale chuda jesteś ;D.
12 stycznia 2013 16:46
wilczyk, fociłabym  😍
wilczyk, śliczna 😍
vicke   Marzeniami żyłem jak król
12 stycznia 2013 17:03
Dobra skończmy bo się zawstydzi  😂

Jak tam u was małolaty?
Ja byłam w zoo i widziałam maaaałpy  😜
vicke, pojechałabym do zoo, ale w mojej wsi nie ma 🙁. Ale powiem Wam, że czasem ciekawiej się ogląda ludzi 😁
A ja zaczęłam ferie 😜
Facella, już dobrze, do poniedziałku na obserwacji, bo weekend..  😵
wilczyk, muszą cię przyjąć, nie ma innej opcji  😀iabeł:
12 stycznia 2013 17:21
ehh czytam swoje forum i dostaję świra... na efekty kuracji antybiotykowej trzeba czekać nawet 2 miesiące  😵 czyli jeśli z całej listy ma zadziałać ten, który ewentualnie będę brać na końcu, to za 14 miesięcy mam szansę wyzdrowieć  😵 przecież ja oszaleję, psychika mi padnie i przestanę wychodzić z domu... najgorsze jest chyba to, że nie mogę się zarejestrować na to forum, bo "rejestracja została zablokowana"  🤔wirek: a tak cholernie chciałabym ich spytać jak długo się będę z tym męczyć i czy w ogóle wyzdrowieję...
Facella, może nie ostatni :kwiatek: Dasz radę, trzeba być twardym, a nie miętkim! 😉 Najważniejsze jest to, że któryś w ogóle może pomóc, że jest szansa.
Facella, na pewno będzie dobrze!

Btw. wiecie w którym miejscu trzeba mierzyć głowę pod kask?  😉
kortina, jak ja mierzyłam swoją, żeby kupić nowy, to mierzyłam na środku czoła, mniej więcej. Wyszło dobrze 😉
boże dziękuję  😡 tak strasznie szkoda, że nie mam mózgu haha, no nic, coś za coś
wilczyk, masz chociaż urodę i figurę 😁 (żart oczywiście) Ja chyba po naiwność stałam w kolejce 🤣
wymodelowana ŻÓŁWIK  🤣
anioleczek, mam jedno jedyne zdjęcie, na którym się sobie podobam 😂 A tak ogólnie, Małolaty, to od jutro nie ma żarcia! Zaczynam dietę MŻ i brzuszki!
Ja chyba nawet jednego nie mam  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się