Kącik Małolata...:D

Facella   Dawna re-volto wróć!
07 stycznia 2013 18:28
patt, ja mam chyba zaćmienie, ale... o co chodzi?

komuś fotoszopa? http://fotoblogia.pl/2013/01/07/adobe-photoshop-cs2-do-pobrania-legalnie-za-darmo
chyba miało być do Heval 😉

chciałam szopa, ale mój komputerek tak ogarnia, że aż wcale 😎
Heval, ja co prawda z rodzicami jeżdżę w lato, ale zawsze byliśmy tutaj: klik i polecam. Wspaniałe obiadki 😜
07 stycznia 2013 18:32
maiia nagrać Ci na płytkę i wysłać pocztą?  😁
chociaż w sumie nie wiem co mam nagrać, pobrało się, wypakowało, zainstalowało i jest, czuję się wielkim komuterowym mózgiem  😂 (Przyjaciel by mnie za to powiesił :-D)
U mnie oceny nawet nawet, będa cztery 3, i może 5 z chemii  😍
Heval wątpie żeby udało się zmieścić w 1000  🤔 zaraz coś poszukam, jakiś hotel pensjonat i dam znać!
kortina fajowe serducho  😜
edit. Heval dobra znalazłam to co miałam na myśli to tak:
1) http://www.u-izy.com.pl/cennik.html tutaj Krynica Zdrój (byłam w zeszłym roku z klasą i w tym też jadę) stoki fajnie, nie trudne, Słotwiny b. blisko pensjonatu, ceny też nie najgorsze.
2) http://www.zagron.com.pl/cennik-ind.php tutaj Szczyrk, zawsze do tego hotelu jeździłam, no ale to jednak hotel i ceny wyższe  🙄
Kamita, właśnie też się martwię :< Ale w sumie miejsce jest obojętne, tzn miasto, byle była jakaś szkółka narciarska 🙂 Dzięki za pomoc  :kwiatek: Ja też szukam, szukam i szukam i patrzę wciąż hehe, całą noc będę szukać.  😁

wymodelowana, dzięki, ogarnę  :kwiatek:
przepraszam Facella
miała być Heval, Heval !!  🙇 🙇
07 stycznia 2013 18:51
spoko (-;
patt, no to szczęście masz, bo ja to górkę tu może i mam, ale marna to górka  😵 A szkółki narciarskiej w warszawie nie uświadczysz  😎
niedługo 1500 strona Małolatki 💃
maiiaF miałam to pisać  😀
Heval domyślam sie... i współczuje.  🙂
Jestem z siebie niesamowicie dumna 😍 Przeszłam do III etapu olimpiady biologicznej 😍 Cieszę się jak dziecko 😜

Ostatnio stwierdziłam, że życie nawet może mieć sens. I mówię to ja, której motto życiowe brzmiało: "Jestem beznadziejna, a życie nie ma sensu" 😁 Ten rok zapowiada się nawet dobrze, jeśli dobrze pójdzie pojadę nad morze z moją świetną klasą, postaram się do dostanie do najlepszego LO w mieście, na bal gimbazjalny się wybiorę (w sukience i szpilkach 🤔 ), no i tak ogólnie oczekuję wielu zmian, zdecydowanie na lepsze. Mam nawet listę postanowień noworocznych- aktualnie jest ich 37, ale liczba ciągle wzrasta 😁
K. podobno ma dziewczynę, choć nie wiem ile w tym prawdy. Kurcze, tylko po co się na mnie patrzy wtedy, kiedy ja na niego? Hm, pewnie mi się zdaje 😂
Więc dobijmy do niej dzisiaj  😀iabeł:
Coraz gorzej się czuję, a miałam dzisiaj jeszcze ćwiczyć.. Mam tyle nauki na jutro, a nie robię nic i czekam na wstawienie zdjęć do zabawy foto  🤔wirek: Re-volta uzależnia, zdecydowanie za bardzo  😎

mitery0322 lał, gratulacje!

Dla mnie 2013 zaczyna się nieźle, też chcę się dostać do dobrego LO, w sumie chyba jednak zrobię tą listę postanowień, w pamiętniku.. Piszecie pamiętnik? Ja tak i w sumie nie wiem po co, bo co druga strona to tekst: "Drogi pamiętniku, dzisiaj nie chce mi się nic pisać"  😁
Kamita, dziękuję  :kwiatek: Pokażę tacie, może w końcu się ogarnie. Bo na razie to już mam dosyć tego wyjazdu, choć jeszcze sporo czasu do niego. Mam wrażenie, ze ojciec ma to w dupie kompletnie. Najlepiej byłoby jakbym sama znalazła, zapłaciła i sobie pojechała.  🙄
vicke   Marzeniami żyłem jak król
07 stycznia 2013 20:01
Heval kurde na PW !  🤦

TAAAK dobijamy  🏇  💃

u mnie w sumie też nie źle.
Mam wspaniałego chłopaka  💃  👀
Ja jestem uparcie forever alone  😀 Chociaż tak sobie myślę, że mogłabym to zmienić..
leżę ze śmiechu. chociaż jedna rzecz jednoczy naszą klasę, nikt nie lubi jednej dziewczyny 😁 kolega gospodarz napisał post na fejsie o jutrzejszym wyjściu, ta dziewczyna napisała komentarz, a kumpel tak jej wbił... 🤣 nie wierzę, nie wytrzymam 😂
Heval kurde na PW !  🤦

o kurcze, kurcze, kurcze, przeczytałam, miałam odpisać i zapomniałam  😲 Już żabko biegnę do Ciebie  :kwiatek:

kortina, to piątka, bo ja też forever alone 😀 już niedługo mi stuknie rok, niby były małe przerywniki, ale nie liczy się nawet.  🙄
Dołączam do Was, laski! Forever alone ze mnie również :emota200609316:
kortina, dziękuję ślicznie :kwiatek:

Ja piszę dziennik od 3 stycznia 🙂 Szczerze mówiąc jak na razie codziennie coś ciekawego staram się w nim pisać, choć w szczególności skupiam się na "zwierzeniach", przemyśleniach, swoich planach i tym podobnych, których nikomu wyjawić nie chcę 🙂 Mimo że nie zawsze mi się chce, to staram się jednak coś tam napisać. W Nowy Rok mam zamiar to wszystko sobie przeczytać, jeśli oczywiście wytrwam w pisaniu, i powspominać 😉 W tym roku kończę gimbazę i sądzę, że jak już pożegnam się z tymi ludźmi, taka "pamiątka" będzie dla mnie wartościowa, choćby ze względu na to, ze jednak sporo pozytywnych rzeczy w związku z moją klasą na ten papier staram się przelewać 🏇

Ooo, widzę, że sporo nas tu forever alone 😁 Ja do tego szlachetnego grona oczywiście też należę 😁
u mnie ktoś chyba usiłuje to zmienić, ale ja nie za bardzo jestem na tak 😎 😁
maiiaF cytuj, to się pośmiejemy razem  😁
U mnie też próbował, ale chyba się poddał 😉. Jednak nic nie przebije tekstów, które pisał do mojej przyjaciółki chłopak z jej szkoły. Jak czytałam, to nie wiedziałam, czy mam się śmiać czy płakać 😂
u mnie ktoś chyba usiłuje to zmienić, ale ja nie za bardzo jestem na tak 😎 😁

również piątka  😁
U mnie jeden próbował to zmienić przez kilka dobrych miesięcy, ale skutecznie się broniłam. Jednak zwykle lepiej być samej niż z byle kim.  🙄
kortina, sytuacja dość zawiła, no bo klasowe znajomości to jednak długa i skomplikowana sprawa, ale chodzi o to, że koleżanka próbuje zrobić z siebie fajną, a jest właściwie niewidoczna. i w naszym gronie wychodzi na głupkowatą 🤣
[quote author=gospodarz]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj moja klasa pamiętać o kasie na juto i na galowo[/quote]
[quote author=koleżanka]łokej[/quote]
[quote author=kolega]ola przykro nam, ale 3 razy nie,
wcale nie jesteś śmieszna, spadaj[/quote]
i nagle posypały się lajki... 😎 a Oli coraz więcej osób mówi wprost, ale ona taka grzeczniutka dalej myśli, że jest ohah fajna 🤣

e: a jeszcze ja dzisiaj kilka razy jej dosadnie powiedziałam, że nie wychodzi jej bycie śmieszną i fajną. Tylko ja mówię takie prawdziwe rzeczy każdemu, więc chyba nie zrobiło to na niej wrażenia 🙁 🤣
a ja od niedawna nie jestem alone i jakoś tego nie czuje  😂
patt140, bo tak naprawdę to jeśli wszystko inne jest w porządku, to aż takiej różnicy nie ma... 😉
Ja też 4ever alone, umrę z 72 psami  😀
Heval no poróbuj próbuj, może jak będziesz gadac i gadać mu nad głową to się zainteresuje 😉
maiiaF, dość popularny przypadek z niej  😉

EDIT: jakoś nie możemy tej 1499 strony przemęczyć  🍴

Kamita, mogę się przyłączyć do Ciebie i psów? We dwie zawsze raźniej 🙂
Właśnie o dziwo, po kłótni się zainteresował 😀 Zadzwonił nawet do kolegi gdzieś z okolicy gór i tam ogarnia, wczuł się jak nawrzeszczałam, że jak to ma tak wyglądać, to ja nie chcę nigdzie wyjeżdżać.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się