Kącik Małolata...:D
borkowa, gratuluję sprawdzianu. A w sobotę, czyj koncert?
dzięki :kwiatek: rapera Dioxa 🙂
A to nie moje klimaty, tak czy siak - udanego sobotniego koncertu, żebyś pojechała i dobrze się bawiła. 🏇
A to nie moje klimaty, tak czy siak - udanego sobotniego koncertu, żebyś pojechała i dobrze się bawiła. 🏇
dziękuję ślicznie :kwiatek: na razie wszystko od brata zależy, bo ciągle się waha 👿
borkowa - to baw sie dobrze na koncercie. O ile pojedziesz 🙂
Ja mam jutro mało lekcji (7:30-11:45), ale 2 kartkówki, w tym jedna, która może zdecyduje o mojej ocenie na semestr.
Dzisiaj dowiedziałam się, że jednak nie będę miała wymarzonej średniej, bo ofc kochany nauczyciel historii nie chce mi postawić 4, a myślałam, że nie będę mieć żadnej 3 👿
Dorzucam też obiecane zdjęcie serducha, jednak jest krzywe.. I muszę je jednak poprawić golarką, nie wiem jak ja to cięłam, chyba byłam pod wpływem czegoś 😁
kortina, cudowne serducho i wcale nie aż tak krzywe 😁
kortina co ty ! fajne jest 😜
Ktoś czytał Folwark Zwierzęcy? Potrzebuję odpowiedzi na 3 pytania a wujek google tym razem rozkłada ręce.
kortina, nie widać, żeby było krzywe :P Kurczę, strasznie żałuję, że Rudemu nie zostawiłam bomby 😕 Chociaż może powinnam Alfa (wiecie, z tego serialu Alf), bo moja mama stwierdziła, że Worek jej go przypomina 😀
borkowa. weź mnie na koncert 😍
kortina ładne ; >
Facella, właśnie jakiś czas temu się zastanawiałam, czemu Cię już nie widać ani słychać w Naszej Twórczości Foto, bo głównie stamtąd Cię kojarzę... 🤔
re-volta mnie dość dosadnie uświadomiła, że nie mam co tam robić ze swoimi marnymi i nieprzemyślanymi pstrykami. głównie dlatego, że jestem -naście.
od dawna na mnie hejty leciały i nie wiem po jaką cholerę właziłam do innego niż małolaty wątku... 🙄
kortina, patt, dlatego, że nie można mi wyrażać własnego zdania i zawsze każdy za wszelką cenę usiłuje mi udowodnić, że moja własna, emocjonalna opinia jest niewłaściwa/niepoprawna/bzdurna (ale mimo wszystko, do ciężkiej Anielki, to jest moja prywatna opinia! gdybym wyskakiwała z tezami, że Słońce krąży wokół Ziemi, to ok, ale własny, prywatny pogląd?! to że komuś nie podobają się wiersze Kochanowskiego nie znaczy, że mi nie mogą!) i koniecznie trzeba ją zmienić. nawet jeśli chodziłoby o to, co lubię jeść 🙄
idiotyczną porę na spory sobie wybrałam, siedzę w domu z jakąś paskudną grypą aż mi umysł przyćmiewa 😵
wybaczcie takie uniesienie, najlepiej nie czytajcie tego...
kortina, jeśli to jest krzywe, to ja bym chciała zobaczyć proste! byłoby chyba zbyt idealne :-D
Alabamko, chętnie bym pomogła, ale nie czytałam )-:
Facella, zaraz wejdą tu jakieś niemałolaty i polecą na Ciebie kolejne hejty 😁 🙄
kortina, śliczne jest 😍
borkowa. weź mnie na koncert 😍
fanka Dioxa? 😎
Uhuhu to ja tutaj widzę czasami grubo tutaj jest... 🤔 Małolaty,a przyznać się,jak ocenki na semesr? 😁
Facella, zaraz wejdą tu jakieś niemałolaty i polecą na Ciebie kolejne hejty 😁 🙄
haha nie zdziwiłabym się... czekam aż się dobiorą do mojego fotobloga 😀iabeł:
iwonka, wy już macie oceny na półrocze? 😲
Facella, ciężki temat, taka jest re-volta.. 🙄
nifhel,borkowa., wymodelowana, patt140, Facella, maiiaF, dzięki :kwiatek: Na szczęście ktoś docenił moją pracę, bo ani mój koń, ani rodzice wielkiego wsparcia cd tego jakże wielkiego przedsięwzięcia mi nie dali 🤔 I tak muszę to poprawić 😀iabeł:
oj kortina, dzięki re-volcie nauczyłam się tym nie przejmować... ale i tak potrafią mnie niektórzy zaskoczyć i aż mną rzuca na wszystkie strony jak czytam niektóre wypowiedzi, te naprawdę kosmiczne 😂
co Ty tam chcesz poprawiać?
edit: wymodelowana, jeśli o zdjęcia chodzi, to biorę udział w zdjęciu roku w re-voltowej fotozabawie (-; ciekawa jestem, czy zgadniesz, które moje :-D
nie umiem sobie zmierzyć temperatury, wyszło mi najpierw 35,8, a teraz 36,6, a mierzyłam z 5-minutową przerwą 😵
Facella, my też już mamy, do piątku termin wystawienia 😉
borkowa. lubie lubie 😀
iwonka 7 pał + zachowanie naganne 😂
Facella my też już mamy koniec semestru 🙂
oj ja wolę nie wiedzieć jakie zachowanie będę miała 😡 😂 strasznie się cieszę, że to tak szybko zleciało. oby za bardzo nie zmienili nam planu 🍴 i oby drugi semestr równie szybko minął, wreszcie się uwolnię z tej szkoły 🏇
Facella, aaa, rozumiem... Nieciekawie.
Alabamka, niestety też jeszcze nie czytałam - mam to po feriach.
Co do ocen, też mamy. Trochę żałuję, że nie przyłożyłam się do kilku przedmiotów bardziej, ale poprawię się w tym semestrze 😉. A jak Wasze?
u mnie oceny do piątku, tak, ale przyszłego... i pewnie dowiemy się co możemy dostać w środę i żegnajcie ewentualne poprawy 🙄
Facella niestety tak. 😵 Aż wstyd się przyznać jakie mam oceny. 😂 A zachowanie,śmiech na sali,mam w większości wpisane od nauczycieli wzorowe tylko babka od matmy się uwzięła i bardzo dobre wpisała,ale najlepsze jest to,że ja uciekam od konkursów i innych tego typu spraw,a na lekcjach to za cicha nie jestem. 🤣
patt140 o,a co na to rodzice? Moi by mnie chyba zabili. Tak się da wgl? Nie to żeby coś,ale sporo tego... No,ale trzymam kciuki żeby było lepiej! 😉
A co do planów to ja będę miała jeszcze 3 razy zmieniany tak to u mnie jest w gim niestety. 😤
borkowa Mnie weź na koncert, mnie! Diox jest mistrzem! 💘
ja już mam nowy plan 😀 i chyba lepszy jest.
mama się już chyba przyzwyczaiła. 😉 pewnie, że się da. 🙂
ale w 2 semestrze chce sie podciągnąć i to sporo 🙂
equidore, borkowa. mnie już bierze!! ; DD
My mamy jeszcze 2 tyg. na poprawę ocen, ale nauczyciele nie dają poprawiać.. 🙄
maiiaF, też tylko czekam na koniec roku szkolnego i koniec z tą szkołą i w ogóle nowy początek w innym mieście 😜
kortina, otóż to 💃 tylko u mnie z innym miastem nie wyszło niestety... :/
Alabamka, ja niby czytałam, ale to było 3 lata temu, więc jeśli pytania są szczegółowe, to może być średnio :/
Facella, my mieliśmy wystawianie ocen do 4.01
Ojj, aż się trochę ucieszyłam, że nie tylko mój rok 2013 zaczął się w sposób niezbyt radosny.
Kurcze, próbuję znaleźć jakiś fajny hotel/pensjonat whatever na wyjazd na narty. Ale jakoś nie mogę ogarnąć niczego dobrego. Niby miała być Białka Tatrzańska czy też Szczyrk, ale chcielibyśmy zamknąć się w 1000zł za 7 (albo 6) noclegów dla dwóch osób. A tam wychodzą ceny rzędu 3000 🙄 Nie wiem czy jakoś źle szukam? Tzn szukam przez serwis rezerwacji, może powinnam jakichś domków z pokojami do wynajęcia szukać?
Jezu sama nie wiem, ale i tak mamy sporo wydatków, kupujemy teraz samochód nowy, trzeba za drugie mieszkanie zapłacić, musimy zacząć budowę domu, bo nam pozwolenia wygasną, jeszcze w tym roku mam 18. oraz jest ślub mojej kuzynki, chrzestnicy mojego taty, więc kasy sporo pójdzie.
Wiadomo, że w wakacje też chciałabym coś robić fajnego, więc chciałabym nie wydać za dużo w te ferie, głupio tak naciągać rodziców jak i tak tyle wydatków się zbiera na jeden rok. Niby nie narzekają, ale tata mówił, żeby tak w tym tysiącu zamknąć noclegi same.
Macie jakieś konkretne miejsca do polecenia w fajnych cenach? 🙇
My też jeszcze 2 tygodnie do wystawienia, ale żeby powiedzieli co poprawić, to nie. A weź się spytaj co ci orientacyjnie wychodzi, to kazanie na 10 minut 🤔wirek: moja szkoła to szpital psychiatryczny, a nie gimnazjum.
Co do ocen.. Kicha. Myślałam że będzie lepiej. A zachowanie poprawne. Za godziny nieusprawiedliwione. 👀
Właśnie się powinnam uczyć. Jutro na 6 lekcji mam 3 sprawdziany. I jak w tamtym tygodniu kułam codziennie, to teraz nawet nie chce mi się dupy ruszyć. Chyba sobie dam spokój 😎
Facella niestety nie pomogę bo mam pół godziny do Szczyrku i jedziemy zawsze rano i wracamy wieczorem 🙂 nie orientuje sie w tym.
ale koszty masakra ;o
anioleczek ja powinnam wkuwać referat na 3 strony 😂