Kącik Małolata...:D

Nawet bardzo miło by było. Wszystko się popsuło.

ta... chociaz moze nie wszystko
flygirl, Alabamka, welcome to the club. U mnie prawie wszystko, oprócz dwóch rzeczy. No, ale to są krople w całym morzu zniszczeń.

infantil, dobrze, że przynajmniej Wam się udaje🙂 U mnie to w ogóle... Miałam nadzieję, że ten rok da mi coś lepszego, a jak na razie jest coraz gorzej z dnia na dzień. Już mnie to załamuje powoli, nic się nie chce ułożyć jak trzeba.  😵

Mam nadzieję, że to tylko początek roku taki. Oby coś poszło ku lepszemu, staram sie bardzo, żeby dojść do momentu, w którym będę mogła z czystym sumieniem powiedzieć "jest dobrze".
chryyyyste, ale miałam spinę z rodzicami przed chwilą, ci to potrafią wszystko zepsuć -,- siedzę i ryczę kurna -,- a jeszcze pół godziny temu WSZYSTKO było idealne. Moje dziecko będzie najszczęśliwsze na świecie. Nie będę (mam nadzieję) popełniać tych samych błedów co oni. Generalnie zatrzymali się na etapie 6 latka, nie dają mi się usamodzielnić... M. też nie akceptują, mimo, że jest naprawdę dobrym człowiekiem. Najlepiej by dla nich było jakbym siedziała odizolowana od społeczeństwa i tylko się uczyła. DZIENA FAMILIO <3 Gorzej mogłam trafić tylko do patologicznej rodziny (chociaż to jest rodzaj patologii jakby nie patrzeć) albo zostać wychudzonym murzynkiem w Kenii.
Facella   Dawna re-volto wróć!
07 stycznia 2013 11:19
U mnie sie je*ie wszystko od zawsze jesli to was jakos pocieszy...
I jeszcze sobie wlasnie przypominalam, dlaczego przestalam sie udzielac na rv 🙄
Facella dlaczego ?
wilczyk ja z podejściem rodziców do ludzi to akurat mam podobnie 🙂 wszyscy moi znajomi są źliiii
nie zdążyłam nawet do domu dobrze wejść, buty zdejmuje a tu krzyk "czemu mi nie przepisałaś tych informacji?! najlepiej gadać co ktoś nie zrobił a samemu się nie wywiązywać z obietnic!" blablabla. trochę już to wszystko zlewam 🤣

jutro teatr 💃 czyli tylko edb, wf i geografia. muszę zrobić wykreślankę z edb do końca, ćwiczenia z geo mam do przodu i zaczynamy montować film na polski 🏇 💘
Cześć Małolaty! 🙂 Jak Wam minął/mija dzień?
Był ktoś może na tym nowym Hobbicie? Brać poduszkę do kina czy oglądać z otwartą paszczą?
Facella co się stało? Dlaczego?
Hejka  😀 Jestewm tutaj nowa 🙂 Mam na imie Zosia i jezdze  konno ok 2 lata ;D
infantil, o nieee, odpadła osóbka z grupy forever alone? 🙁 A tak serio, to bardzo fajnie! 🙂 Szczęścia!
wilczyk, u mnie tak źle nie jest, ale moi też są dość... nadopiekuńczy.
Facella, właśnie jakiś czas temu się zastanawiałam, czemu Cię już nie widać ani słychać w Naszej Twórczości Foto, bo głównie stamtąd Cię kojarzę... 🤔

Mi w sumie ciężko określić, póki co, ten rok. Zaczyna się całkiem nieźle, najpierw fajną imprezą sylwestrową, wyniki egzaminu próbnego z matematyki i przyrodniczego są do całkiem ok (czekam tylko na historię i wos - teksańska masakra piłą mechaniczną z plastikowym łańcuchem xd), z Jawrem po regresie zaczynamy chyba iść do przodu... Pożyjemy, zobaczymy 🙂.
Jeny, jak ja nie cierpię poniedziałków! Cały dzień chodzę totalnie zmulona 😵 I jeszcze dostałam się na kolejny etap konkursu, z którego nie chciałam 🙄
Poniedziałki są zamulające,ale to i tak nic,bo tak czy siak najgorsze jest przeżycie pierwszych pięciu dni po weekendzie,a potem to już luzik.  🤣 Powiedzcie mi jak to jest,że nauczyciel może wszystko? Niby sprawdziany trzeba zapowiadać przynajmniej tydzień wcześniej,a o sprawdzianie z matmy cała moja klasa dowiedziała się w czwartek,a dzisiaj tak fajnie się pisało,że łuhuhu! -.- No,ale jak przypomni się,kiedy powinno się sprawdziany zapowiadać to zaraz jest "Ale to tylko kartkówka będzie,więc może być nawet z dnia na dzień!",taaa,ale kartkówka na dwie strony.  🤔wirek:
Hahaha, no tak 😀 Może wszystko. Ja już przestałam reagować, kiedy nauczyciele wpisują nam "sprawdzian" z całego działu, a potem wychodzi nam pierdyliard prac klasowych w tygodniu. Ale sprawdziany z materiału z całego działu to nie prace klasowe, wcale a wcale!
No,ale to tylko jest taki krótki sprawdzianik,30 pytań i koniec.  🤔wirek: Ja nie wiem jak to jest,normalnie mam dość szkoły,byle do ferii.  😉
Dokładnie!
Ech, mam jutro sprawdzian z fizyki. Moja zmora 🤔  I na dodatek łapie mnie jakieś choróbsko - katar, ból gardła :/ Zombie made on...
wymodelowana właśnie czasu brak  😡 w sobotę rano sprzątałam, a później pojechałam na stajnie i do znajomej. I się zrobiła 1 w nocy  😎
A nic nie mogę poradzic, bo ja tam jestem raz na tydzien albo rzadziej. A właściciel już nie ma na to siły. Tym bardziej teraz jak ciężko choruje

Jak wam małolaty początek tygodnia leci?
zobaczcie sobie terminy ferii na przyszły rok, masakra jakaś, kto by pomyślał ferie zimowe w marcu 🤣 (nie ja na szczęście 😎 )
No ja też na szczęście nie. 😀 Ale i tak zawsze pomorskie ma albo na początku albo na końcu ferie. - 😫 Póki co pogody odpowiedniej na ferie nie ma,przynajmniej tutaj.  😵
maiiaF, ee tam, tylko do 2 marca 😉 Mi całkiem fajnie wypadają, nie to, co w tym roku 🙂
Ferie mam od 11.lutego do 25. Chyba  😁

Początek tygodnia masakryczny. Ten miesiąc będzie najgorszy ze wszystkich. Muszę poprawić zagrożenie. Kartkówka, test, pytanie, kolejna kartkówka  🤔wirek: I to jeszcze nie wszystko. Co ja poradzę że NIE ROZUMIEM gegry i NIE LUBIĘ JEJ? Spotkanie z projektem dzisiaj miałam. Mamy tylko prezetnację, którą robiłam sama. I pomysły. Jeden na skecz ale czy go zrobimy to już nie moja sprawa.

Na jazdach nie byłam tydzień. Może pojadę w sobotę. Się zobaczy jak to będzie.
Matuzaalem, kochaaaam geografię 😍

wymodelowana, no właśnie, moje urodziny zawsze kojarzyłam z wiosną i wielkanocą a nie z feriami 🤣
Kurde jagegry, fizyki i chemi nigdy nie ogarniałam. I dlatego też ich nie lubię. Z fizyki mam same 2 i 3, z chemi też same 1 i 2 czasem się nawet 3 czy 4 trafiła ale nie mam zagrożenia. Tylko mam zagrożenie z geografi z tego najgorszego przedmiotu.
Matuzaalem, też nie przepadam za geografią, ale nie mam z nią problemów. Fizyka jest dla mnie czarną magią, ale na teorii polecę, trochę postrzelam i z prac klasowych 3 mam, a z kartkówek piątki, więc zwykle mam 4. A jakie tematy masz ogarnąć?
maiiaF, e tam, nie ważne kiedy, ważne, że wolne! 😁
Szczerze nawet nie wiem jakie. Nawet się wiedźmy nie pytam. Od początku roku mnie gnoji za nic.  🤔wirek: Mam np. taką samą ilość pnktów co kumpela (tylko np. jedno zadanie mamy inaczej) ona ma 2 a ja 1. Jutro jest zebranie.Może moja mama coś zdoła zrobić.
Matuzaalem, jak coś to dawaj na pw, ja chętnie pomogę 😉 i chemię w sumie też zaczęłam ogarniać bardzo dobrze teraz 🙂

wymodelowana, w sumie racja 🤣
maiiaF ok jak będę coś wiedzieć to napisze na PW 🙂 Teraz lecę na howrse zobaczyć czy mam UH bo potrzebuję do dokonania 🙂
Cześć Małolaty 😉
Uhh, jeszcze 18 nie ma, a ja już padam na pysk. Cholernie wyczerpujące lekcje dzisiaj (wychowawcza, pp, niemiecki, polski, polski, angielski, niemiecki 😵 ). Początek tygodnia jak zawsze taki sam - snuję się jak zombie i hasło dnia 'byle do piątku'. A jak tam lekcje na jutro? Ja mam nieszczęsną historię, na którą muszę się nauczyć...
nifhel to powodzenia życzę,bo ja jutro idę na 9:50 i mam tylko jedną lekcję,religię i lecę do kina z klasą.  😉
dzisiaj sprawdzian z geografii i poszedł mi świetnie 💃 w sobotę koncert, ciągle nie wiem czy jadę, ale mam nadzieję, że tak 😅
iwonka1997, ja za to mam dwa polskie, dwa wfy, historię, matmę i biologię. Lubię wtorki tylko ze względu na wfy... 👀
borkowa, gratuluję sprawdzianu. A w sobotę, czyj koncert?
Mam na 8.00. Niemiecki, wf, polski, mata, biola, rela i jeszcze coś ale nie pamiętam co  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się