Kącik Rekreanta cz. VI (2013)

Moon   #kulistyzajebisty
06 stycznia 2013 13:59
Anderia, gratulacje! Fajny kawałek mięska  😉

Baffinka, no baa, wbijaj na pomorze, u nas modeli w bród!  😉

Angeel, wiem co czujesz, szczerze współczuję, jedną jedyną zimę przeżyłam bez hali... Nie był to czas, który miło wspominam.  🤔 Nie masz żadnej alternatywy, w sensie zmienić stajnię, chociaż na te kilka miesięcy najpaskudniejszych pogodowo?

Dziś pogoda była tak cudowna, jak zwykle w weekend, gdy mam zamiar cokolwiek pofocić, że z łóżka wstać nie mogłam, nie mówiąc o pojechaniu do konia  😤 Jak się już zebrałam to zajechałam w najgorszy snieżyco-deszcz. -.-
Jedyne "pro" w jakości komórkowej, foszek, bo zamiast jadła, baba kazała stać i nie oddychać, bo kopyta z błocka myła  😉 :

(I po cichu puchnę, bo koniu spuchł, szyjki więcej widzę, normalnie  😍 )
Anderia gratulacje ! 😅
Anderia, gratuluję nabycia tak cudownego koniska! Liczę - jak reszta revoltowiczów - na więcej zdjęć dzieciaka.  💘

No to ja zebrałam się na odwagę i przedstawiam wam (nie mojego, acz stajennego) konia, o wdzięcznym imieniu - Humorek. Wybór padł akurat na niego, bo to jego grzbiet najczęściej dosiadam i razem trenujemy (a raczej on trenuje mnie, bo mój dosiad jest koszmarny).

milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
06 stycznia 2013 14:33
Anderia-gratulacje i niech sie zdrowo chowa  🙂
Moon - musisz mu zrobic foto bez derki, to Ci powiem czy spuchl 😀 Ale fakt, widac, ze szyjki wiecej troche ma 🙂 Oby tak dalej 🙂 A co do mojej stajni...TEORETYCZNIE moglabym sie przeniesc. Ale praktycznie nie specjalnie 😉 Poza tym cierpie na brak czasu, zwlaszcza teraz - za 3 tyg sesja, a ja daleko w polu jestem  🙄
Anderia - gratuluję i życzę ze względu na młodziaka - sensownego trenera i powodzenia w pracy. On zajeżdżony?
Anaa -a Ty masz Lista do jazdy? 🙂
Angeel, czasem :-)
Anderia   Całe życie gniade
06 stycznia 2013 15:14
Kurczę, jestem w ciężkim szoku - 1,5 strony w gratulacjach dla mnie i zachwytach nad moim koniem (jak to cudownie brzmi  :emoty327🙂. Nie nadążam z dziękowaniem wszystkim 🙂
Anaa zajeżdżony to jest, aż tak bym nie szalała, żeby kupować całkowitą surowiznę 🙂 Poza tym, nie wyobrażam sobie nie sprawdzić konia pod siodłem przed kupnem.
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
06 stycznia 2013 15:19
Anderia, no to życzę powodzenia i sensownego szkoleniowca teraz! Może się pochwalisz jakoś bardziej. Skokowe to to, czy ujeżdżeniowe? Co ma w papierze? Cziekawość mnie zżera  😁
Anderia   Całe życie gniade
06 stycznia 2013 15:24
Młody jest wszechstronnie uzdolniony, ale myślę, że jednak lepiej się rusza niż skacze 🙂
Jest po Sydneyu, od mamusi bezimiennej (normalnie tradycja rodzinna, bo on w paszporcie też imienia nie ma :lol🙂 po Sevillano.
Dzionka Ty trzymasz, a ja obiecuję 🙂
baffinka Ty to dawaj te fotki, a nie 😀
Anderia ogromne GRATULACJE!!!

A ja już czekam na zdjęcia od Baffinki  :kwiatek:
Muskat zachowywał się dzisiaj jak mały diabołek, ale... 😀
Zuzu., jaa ale precelkowa pupcia cudna! 🙂

Anderia, moje ogromne gratulacje! 🙂
Anderia juz pisałam, że piękności, ale zdradz mi o co chodzi z tym brakiem imienia?  👀
Anderia - gratuluję niech się zdrowo chowa  :kwiatek:
juliadna gratuluję miesięcznicy 😀
ash   Sukces jest koloru blond....
06 stycznia 2013 16:40
Anderia, gratulacje. Niech zdrowo dojrzewa! Życzę mądrego trenera z prawidłowym podejściem do młodych koni!
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
06 stycznia 2013 16:43
Anderia, gratulacje!! I też życzę Ci, żebyś trafiła na sensownego trenera 🙂
galopada_ bo Anderia nie chce się przyznać, że to Duduś! 😉
Anderia, ja ci już gratulowałam "osobiście", ale jeszcze raz napiszę, że młody jest super 🙂 Tylko weź kobieto przemyśl sto razy osobę, z którą będziesz jeździć - jesteś młoda, mało doświadczona i niestety, ale łatwo ci wcisnąć kit jakiemuś srenerowi-miszczowi świata z teoriami nie z tej ziemi - zresztą sama wiesz jak jest, bo trochę u nas w stajni siedziałaś 🙂

Ja tylko po cichutku napiszę, że świetnie mi się dzisiaj skakało 😍 i nawet zostaliśmy pochwaleni 🙂 Kocham tego konia po prostu, mogłabym nie wychodzić ze stajni ostatnio.
Moon na pewno wpadne  😀
Lov, xxMalinaxx spokojnie. Ciocia Baffinka dopiero zmartwychwstała i powoli bierze się za fotki  😀

a przy okazji się pożale...
Trenerka wyjechała na sylwestra i ... nie chcą nam jej oddać  😵 No jak takie coś?! Do końca lutego chcą ją przetrzymać  🙁 Umre, jak nic...
Chyba będę musiała tam jechać i siłą ją wytargać do domu  😁

Obijające się brudasy pozdrawiają  😀

Anderia - Takie emocje trochę potrwają, ja długo nie mogłam uwierzyć, że Kare jest moje i tylko moje  😉 Gratuluje raz jeszcze, zwierz jest piękny! Życzę wam udanej współpracy  🙂

Baffinka - jakie brudany, wyglądają na całkiem czyste i grzeczne  🙂

W poprzedniej edycji już pisałam, jak bardzo wam re-voltowicze zazdroszczę bycia "razem". Ja to sama jak palec w tej Niemcolandii, dobrze, że chociaż mój chłop się w koniowate wkręcił  😉

Tak po za tym, zastałam dziś cudowną niespodziankę w stajni.. pochwalę się troszkę  😡

juliadna jezuu piękne jest do zdjęcie Wasze wspólne :zakochany:  Przepiękny jest!
Anderia gratuluje! Piękny jest :zakochany: świetną ma tą odmianę 😀
Przyłączałm się do reszty
Anaa List, taki kasztan ? 🙂
Amarotsa ale fajna niespodzianka! Zawsze marzyły mi się zdjęcia z karym najlepiej fryzem na sniegu :zakochany:

A ja wczoraj byłam, gniadej brzuch urósł, milusińska się zrobiła. Znowu jest jak za czasów źrebięcych taka do ludzi :P Znalazłam ostatnio zdjęcia jej z czasów źrebięcych bożeee ale to zleciało 😉 LEdwo się rodizło a teraz sama rodzić będzie
Kasija, tak, Rudy Rydz 😉
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
06 stycznia 2013 18:43
Anderia  już Ci pisałam, ale powtórzę 🙂 szybkiego dogadania się i duużo zdrowia 🙂 czekam na foty! 💘
I chyba muszę się wybrać do Warszawy i pooglądać te wszystkie nowe nabytki  😜

jeździłam   😍 uwielbiam, co prawda mocno trzymał za lewą wodzę, i nie potrafiłam sobie z tym poradzić ale co nieco się powoziłam 😀 

próba ustępowania

łopateczka?

więcej fotek w galerii

a później wsiadłam na oklep, nie wiedział co się dzieje 😀

juliadna, już wszystko ok z Fuerte? 🙂 Bardzo fajnie się razem prezentujecie 🙂
Anderia ale ma sympatyczny pyszczek. Gratuluję i czekam na więcej zdjęć!
Anderia Jak juz mówiłam piekny jest , miejmy nadzieje ze bedzie sie sprawował 🙂
Dzionka bądź spokojna bo Anderia będzie miała osobę godną zaufania do pomocy z młodym, przyszłościowym rumakiem
wymodelowanadzięki za kciuki, udało się zrobić mini "trening"
AnderiaJa tez na początku nie mogłam uwierzyć. A potem przez jakiś tydzień panikowałam:a co jeśli coś sobie poważnego zrobi, a co jeśli zrobił coś dzisiaj, a co jeśli kastracja się nie uda itd. itd. Na szczęście już mi przeszło 😁.
juliadnazacny ten Fuerciak, zacny 🙂
Anderia gratulacje. Kiedy go przywozisz do Warszawy?
basia, chociaż udany mini trening? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się