W ogóle jest w necie taka strona... wyskakuje chyba jako pierwsze w google jak wpisze się 2 Girls 1 Cup 😀 I tam są same takie hardkory. M.in koleś na żywca usuwający sobie penisa i jądra... 🤔wirek:Podczas oglądania tego zrobiło mi się naprawdę słabo...
http://poetry.rotten.com/maggoted-ii/ A jednak jest coś, co mnie totalnie obrzydziło :oczopląs:- jak to miło wiedzieć, że jednak jest we mnie ten ludzki odruch 👀 . Uwaga- powyższy link jest dużo cięższego kalibru niż zielone palce i cewnikowanie... bleh, aż mi się odechciało KBO
http://poetry.rotten.com/maggoted-ii/ A jednak jest coś, co mnie totalnie obrzydziło :oczopląs:- jak to miło wiedzieć, że jednak jest we mnie ten ludzki odruch 👀 . Uwaga- powyższy link jest dużo cięższego kalibru niż zielone palce i cewnikowanie... bleh, aż mi się odechciało KBO
boze dawno mnie nic tak nie obrzydziło....odruch wymiotny
Trochę bałam się kliknąć w link busch, jak juz się przekonałam niepotrzebnie 😎 Do przyjemnych obrazków ten nie należy... ale szczerze mówiąc bardziej odrzuca mnie np. widok najzwyczajnieszych w świecie szwów! Może to dziwne, ale nawet najmniejsza rana potrafi mnie mocno odrzucić-o ile ma właśnie choćby jeden szew... W ogóle chyba odłamki czy jakieś inne ciała obce w organizmie to to, co mnie najbardziej obrzydza! Robaki/zmiażdżone twarze/otwarte rany to nic w porównianiu z zaszytymi ranami/takimi w których coś tkwi! 🤔
mnie te robaki wcale nie obrzydzają, raczej zastanawia mnie fakt, że ten człowiek tak długo się zaniedbywał. Przecież robaki nie zjadły mu nogi w jeden dzień! 🤔wirek:
W ogóle jest w necie taka strona... wyskakuje chyba jako pierwsze w google jak wpisze się 2 Girls 1 Cup 😀 I tam są same takie hardkory. M.in koleś na żywca usuwający sobie penisa i jądra... 🤔wirek:Podczas oglądania tego zrobiło mi się naprawdę słabo...
weźcie rzuccie linka, bo ślepa jestem 😁
swoją drogą to interesujące jak może wyglądac ludzka dłoń po przemieleniu 😎
Was tez tak obrzydza wlos w jedzeniu? Feeeee jak znajde chociaz jednen w np. kanapce to reszty nie zjem 🤔
Pewnie!I nie tylko w jedzeniu!Jak zobaczę nie swój włos w wannie to juz do niej nie wejdę... 😁
Jeśli już mowa o jedzeniu to ja np w życiu nie przełkne Shake'a.Mam wrażenie jakby tam smarki były.Normalnie jakby ktoś tam naglutał do środka!!! 😀iabeł:
swoją drogą to interesujące jak może wyglądac ludzka dłoń po przemieleniu 😎
Była kiedys taka stronka w necie,ale teraz nie mogę jej znalezc.Były tam opisane takie dziwne przypadki plus fotki do tego.I była fota dziecka,które wsadziło rękę do maszynki na mięcho.Zmieliło do łokcia... 🤔
A jak dla mnie Pan z larwami na nodze wcale nie jest okropny 😉 Przecież w medycynie stosowane są zabiegi polegające na celowym "wprowadzaniu" larw much. Idealnie sie one sprawdzają w oczyszczaniu ropiejących, nie gojących się ran i usuwaniu martwicy.
Wbrew pozorom ta mnogość larw na nodze tego człowieka, prawdopodobnie pozwoliła mu żyć, inaczej zabiłaby go gangrena. Larwy zjadają martwe tkanki i rewelacyjnie oczyszczają rany, słyszałam o przypadku kiedy przy bardzo szybkim usunięciu takich larw, osoba zmarła w kilka godzin pod wpływem zakażenia- nic nie usuwało zatrutej zgniłej tkanki.
Otóż to 🙂 A konkretnie, to larwy (stosowane są larwy muchy plujki) nie zjadają bezpośrednio martwej tkanki. Tylko stworzonko wydziela enzymy, które trawią martwicę poza ustrojem. A właściwym pokarmem larwy jest powstająca w ten sposób półpłynna treść. Ale to tak w ramach ciekawostki 😉