KBO :)

Gillian dawaj  😉
smarcik O nieee, ludzie to jednak mają chore zboczenia 😲
zaba   żółta żaba żarła żur
02 lutego 2009 11:45
Ano mają czasem z garnkiem nie tak...hehe  😀iabeł:
Mnie zawsze najbardziej giglały sekcje zwłok  😎
W ogóle jest w necie taka strona... wyskakuje chyba jako pierwsze w google jak wpisze się 2 Girls 1 Cup  😀 I tam są same takie hardkory. M.in koleś na żywca usuwający sobie penisa i jądra...  🤔wirek:Podczas oglądania tego zrobiło mi się naprawdę słabo...
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
02 lutego 2009 15:49
http://www.rotten.com/

cała strona ze zdjeciami z wypadków, przypadków, generalnie obrzydliwe niemoralne i hardcorowe.
Gillian   four letter word
02 lutego 2009 17:19
nazibaby77, specjalnie dla Ciebie niah niah
uwaga bo zawiera treści ahem no.... gołe :P
zdecydowanie lepiej się to robi niż na to patrzy 😀

Brrr słabo mi 😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
02 lutego 2009 20:46
zabaoglądałaś film "Patologia"? polecam  😁
02 lutego 2009 21:15
zabaoglądałaś film "Patologia"? polecam  😁

oglądałam  😁 dobry!!!
A od wielu lat fascynuje mnie Guenther von Hagens i jego prace! Plastinarium w Guben to jedno z moich ulubionych miejsc!  😎

02 lutego 2009 21:28
zastanawiam się skąd on bierze ciała.. płaci za nie ludziom za ich życia?
02 lutego 2009 21:54
Ponoc wiele ciał trafiało do niego nielegalnie,ale nikt mu tego nie jest w stanie udowodnic...
Fajrant mało się nie porzygałam, masakra!  😵
busch   Mad god's blessing.
02 lutego 2009 23:24
http://poetry.rotten.com/maggoted-ii/
A jednak jest coś, co mnie totalnie obrzydziło :oczopląs:- jak to miło wiedzieć, że jednak jest we mnie ten ludzki odruch 👀 .
Uwaga- powyższy link jest dużo cięższego kalibru niż zielone palce i cewnikowanie... bleh, aż mi się odechciało KBO
O kurrr.... co to jest? 🤔wirek:

Maggots... wstrętne robale ale kojażą mi się tlyko ze slipknotem;]
A tak swoją drogą co do tego wypadku w Jacuzzi  , to współczuję tej dziewczynie ;P

Raczej po tym co jej się 'wymsknęło' nie miała miłych przeżyc ;P
A jednak jest coś, co mnie totalnie obrzydziło :oczopląs:- jak to miło wiedzieć, że jednak jest we mnie ten ludzki odruch 👀 .
Uwaga- powyższy link jest dużo cięższego kalibru niż zielone palce i cewnikowanie... bleh, aż mi się odechciało KBO

Te robale zjadly mu noge o.O?  🤔wirek:

boze dawno mnie nic tak nie obrzydziło....odruch wymiotny
Trochę bałam się kliknąć w link busch, jak juz się przekonałam niepotrzebnie 😎
Do przyjemnych obrazków ten nie należy... ale szczerze mówiąc bardziej odrzuca mnie np. widok najzwyczajnieszych w świecie szwów! Może to dziwne, ale nawet najmniejsza rana potrafi mnie mocno odrzucić-o ile ma właśnie choćby jeden szew...
W ogóle chyba odłamki czy jakieś inne ciała obce w organizmie to to, co mnie najbardziej obrzydza! Robaki/zmiażdżone twarze/otwarte rany to nic w porównianiu z zaszytymi ranami/takimi w których coś tkwi!
🤔
03 lutego 2009 16:14
mnie te robaki wcale nie obrzydzają, raczej zastanawia mnie fakt, że ten człowiek tak długo się zaniedbywał. Przecież robaki nie zjadły mu nogi w jeden dzień! 🤔wirek:
Was tez tak obrzydza wlos w jedzeniu? Feeeee jak znajde chociaz jednen w np. kanapce to reszty nie zjem  🤔
03 lutego 2009 16:27
w kwestii jedzenia to mnie w ogóle wszystko obrzydza, np nie ugryzę nic po kimś  😁
chyba jednak nie nadaje sie do KBO, fuuuuuuuu! 😵
coraz bardziej podziwiam lekarzy 😉 👍
W ogóle jest w necie taka strona... wyskakuje chyba jako pierwsze w google jak wpisze się 2 Girls 1 Cup  😀 I tam są same takie hardkory. M.in koleś na żywca usuwający sobie penisa i jądra...  🤔wirek:Podczas oglądania tego zrobiło mi się naprawdę słabo...

weźcie rzuccie linka, bo ślepa jestem 😁

swoją drogą to interesujące jak może wyglądac ludzka dłoń po przemieleniu 😎
03 lutego 2009 18:35
Was tez tak obrzydza wlos w jedzeniu? Feeeee jak znajde chociaz jednen w np. kanapce to reszty nie zjem  🤔

Pewnie!I nie tylko w jedzeniu!Jak zobaczę nie swój włos w wannie to juz do niej nie wejdę...  😁

Jeśli już mowa o jedzeniu to ja np w życiu nie przełkne Shake'a.Mam wrażenie jakby tam smarki były.Normalnie jakby ktoś tam naglutał do środka!!!  😀iabeł:

Była kiedys taka stronka w necie,ale teraz nie mogę jej znalezc.Były tam opisane takie dziwne przypadki plus fotki do tego.I była fota dziecka,które wsadziło rękę do maszynki na mięcho.Zmieliło do łokcia... 🤔
Gillian   four letter word
03 lutego 2009 18:36
łooł ta nóżka to fajniutko wygląda 😀

gdzieś mam zdjęcia jak się uczyliśmy zakładac szwy na świńskich nóżkach  😜
tylko nie wiem czy znajde  😅
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
03 lutego 2009 19:02
A jak dla mnie Pan z larwami na nodze wcale nie jest okropny 😉 Przecież w medycynie stosowane są zabiegi polegające na celowym "wprowadzaniu" larw much. Idealnie sie one sprawdzają w oczyszczaniu ropiejących, nie gojących się ran i usuwaniu martwicy.

http://poetry.rotten.com/meat-grinder-ii/
Mniej wiecej tak  🤔 😁
Raven mnie uprzedziła 😉

Wbrew pozorom ta mnogość larw na nodze tego człowieka, prawdopodobnie pozwoliła mu żyć, inaczej zabiłaby go gangrena. Larwy zjadają martwe tkanki i rewelacyjnie oczyszczają rany, słyszałam o przypadku kiedy przy bardzo szybkim usunięciu takich larw, osoba zmarła w kilka godzin pod wpływem zakażenia- nic nie usuwało zatrutej zgniłej tkanki.
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
03 lutego 2009 19:54
Otóż to 🙂 A konkretnie, to larwy (stosowane są larwy muchy plujki) nie zjadają bezpośrednio martwej tkanki. Tylko stworzonko wydziela enzymy, które trawią martwicę poza ustrojem. A właściwym pokarmem larwy jest powstająca w ten sposób półpłynna treść.
Ale to tak w ramach ciekawostki 😉
Scottie   Cicha obserwatorka
03 lutego 2009 19:58
jezu, uwielbiam ten watek! dawajcie jeszcze jakies obrzydliwe linki xD

a co do zmielonej reki... jak to moja kolezanka skomentowala "no tak, faceci. wszedzie pchaja te paluchy" 😉

masakra. szkoda, ze dloni nie udalo sie pewnie uratowac.

Nie takie straszne, ale nie chcialabym miec takiego ugryzienia  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się