moda, ciuchy etc...

ae, nie wiem jak jest a Adidasem, czy da się jeszcze kupić stare kolekcje, ale ta bluza jest sprzed 1,5 roku chyba, koleżanka taką ma....
pony   inspired by pony
01 grudnia 2012 08:53
😁 a to szkoda, ja właśnie u niego chciałam.
A tak serio, opłacało się? Byłaś zadowolona? Moja mama właśnie wpadła na taki pomysł. 

Byłam zadowolona i drugi raz szyłabym tak samo. mi ciężko w sklepach było znaleźć coś, czego nie uważałbym za tandetne więc w sumie nie miałam wyjścia🙂 Tylko, że ja wcześniej widziałam prace tej projektantki, więc wiedziałam, że to jest to.
Inna jakość, bez porównania kocham swoją sukienkę, a cenowo.. no cóż, studniówkę ma się raz🙂 Ale nie kosztowało to BARDZO dużo.
Sisisa dzięki!  :kwiatek: ostatnio dorwałam buty z dawno niedostępnej kolekcji, to może i z bluzą się uda  😁
kupiłam białą kurtkę, powiedzcie, że nie zwariowałam 😁 a na serio, macie może jakąś? bardzo się brudzi?
calore, scottie, ae, white moon, dziękuję  :kwiatek:

Nie pomyślałam o new yorkerze nawet! Muszę się wybrać i zobaczyć. I w h&m'ie też sprawdzę i tak idę tam bluzy szukać już 🙂
noen   A story of a fighter of our human race
01 grudnia 2012 18:32
ae, ja mam taka, musisz szukac na allegro pod haslem "adidas rasta" 🙂
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
01 grudnia 2012 18:33
calore ja mam, strasznie mi się spodobała po czym założyłam ją raz, białe kurtki jakoś źle mi się kojarzą  🙄
Kupiłam sobie w końcu sukienkę, boję się, że za krótka  😵 , ale porównałam z moją poprzednią sukienką to jest krótsza, ale nie jest obcisła.

Myślicie, że jest całkiem odpowiednia?
Przepraszam za bałagan, ale podczas sprzątania i zawsze wtedy wszystko wywalam z szafek 😀
calore ja mam, strasznie mi się spodobała po czym założyłam ją raz, białe kurtki jakoś źle mi się kojarzą  🙄

źle to znaczy jak? coś na zasadzie białych kozaczków? 😎
Behemotowa zależy na jaką to okazję?  🙂 piękna figura tak w ogóle  :kwiatek:
Scottie   Cicha obserwatorka
01 grudnia 2012 20:04
Behemotowa, ale odstająca pupa!  😜 Zależy, w jakim celu ją kupiłaś, chyba mi to umknęło. Na jakieś oficjalne wyjścia to chyba za krótka, ale na imprezę- czemu nie? Musisz ją posprawdzać- jak bardzo jest opięta na biodrach- jeśli opina je, to będzie się ściągać i będzie Ci widać pupę. Musisz w niej trochę połazić, posprawdzać, czy nie ściąga się przy podnoszeniu rąk. Wypnij się/schyl tyłem do lustra i sprawdź, czy nie pokazuje za wiele.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
01 grudnia 2012 20:06
calore dokładnie tak  😉 przynajmniej ja się tak poczułam po założeniu jej, mimo że kurtka w ogóle nie jest w kozaczkowym typie, podobna do tej ze zdjęcia tylko bez kieszeni.
[img]http://i.snobka.pl/sn821/1e57fe9d002897c245aaa39d[/img]
Jest szansa o tej porze roku dostać gdzieś miętową koszule? Najlepiej w sklepie stacjonarnym
smarcik, moja jest dłuższa i raczej na zimę 🙂 z fajnym szalikiem chyba będzie spoko. widziałam w pociągu laskę w prawie identycznej jak moja i strasznie mi się podobała (kurtka, nie laska :cool🙂. jak kupię szalik to wrzucę zdjęcia 🙂
Behemotowa zależy na jaką to okazję?  🙂 piękna figura tak w ogóle  :kwiatek:

Za tydzień na urodziny do klubu, później na wigilię, ale z białym długim i sporym sweterkiem wygląda to dosyć przyzwoicie 😀, później na sylwester i na bierzmowanie przyjaciółki, ale tak samo w połączeniu z tym swetrem. Tak po za tym to chyba głównie na jakieś imprezy 🙂
Jeju, dziękuję  :kwiatek:
Behemotowa, ale odstająca pupa!  😜
[...]
Musisz ją posprawdzać- jak bardzo jest opięta na biodrach- jeśli opina je, to będzie się ściągać i będzie Ci widać pupę. Musisz w niej trochę połazić, posprawdzać, czy nie ściąga się przy podnoszeniu rąk. Wypnij się/schyl tyłem do lustra i sprawdź, czy nie pokazuje za wiele.

Strasznie tej swojej pupy nie lubię  🤬
Dziękuję za rady, nie podwijała się, ale już koleżanki zostały poinformowane by pilnować mojej sukienki czy czasami mi nie ucieka  😂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
02 grudnia 2012 14:55
widział ktoś gdzieś identyczną czapkę?
[img]http://ir.i.wp.pl/r,id,d140ODA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9yb3pyeXdrYS9jb250ZXRuRWxzLzIwMDkvMDQvMTcvbm9zb3dza2FfNDgwXzI5MF8xMjQwMjYwOTY4LmpwZztzXm11enlrYTI=[/img]
szukam, szukam, ale to ciągle nie jest to 😉
calore, miałam kiedyś też na zimę właśnie - brudziła się jak zła, głównie przy rękawach. Po jakimś czasie forever na wieszak, bo nie dało się doprać.
madmaddie, a to nie jest po prostu jakaś zwykła beanie? Powiedz mamie/ciotce/babci, to może ci wydziergają :P
02 grudnia 2012 16:29
o właśnie znalazłam taką 🙂
madmaddie, gdzie znalazłaś? Bo też szukam czegoś w tym stylu 🙂
02 grudnia 2012 16:55
karolinaaa, allegro 🙂
[quote author=budyń link=topic=168.msg1602200#msg1602200 date=1354465400]
calore, miałam kiedyś też na zimę właśnie - brudziła się jak zła, głównie przy rękawach. Po jakimś czasie forever na wieszak, bo nie dało się doprać.
[/quote]
nie pocieszasz 🙁 do tego po jednej przejażdżce pociągiem mam wrażenie, że już jest brudna. na szczęście nie zamierzam nosić jej całą zimę, tylko przez te lżejsze mrozy, potem mam puchówkę z Cubusa. w ogóle zauważyłam, że w Cubusie są mega ciepłe kurtki wszystkie.
Behemotowa, jakbym miała taka figure jak ty to bym też takie sukienki nosiła  😍 Wyglądasz super!
asds   Life goes on...
03 grudnia 2012 12:05
a do mnie dziś przyszły paczką 2 torby skórzane Słonia Torbalskiego z zakupów na zlotewyprzedaze.pl. Jestem zachwycona! Mała torebka na wyjścia przerewelacyjna, ta do biura na ramie zresztą też! Polecam osobom które szukają ciekawej i porządnie wykonanej torby skórzanej.
Odebrala z poczty, uwielbiam halensa, dobra jakosc i naprawde fajne rzeczy
[img]http://halens.scene7.com/is/image/Halens/134199711980075959?$halens-product-main$&hei=650&wid=421[/img]
I megaaa dlugie spodnie  🙂
[img]http://halens.scene7.com/is/image/Halens/133908667177629765?$halens-product-main$&hei=650&wid=421[/img]
kto wie  👀
gdzie dostanę takie kolczyki ? ( najlepiej w stacjonarnym )

http://allegro.pl/asos-sliczne-zlote-kolczyki-trojkaty-i2836661469.html

będę  baaaardzo wdzięczna za podpowiedzi
czy wie ktoś gdzie dorwę spodnie z naprawde długimi nogawkami i żeby nie były droższe od pieniedzy...
Puki byłam okrąglutka jakoś to szło bo brałam większe rozmiary. Teraz jak schudłam i zaczęłam normalnie ważyć jest klapa po spodnie dobrane w pasie, biodrach i w nogawce (pragne wąskich) sięgaja mi do połowy łydki. W miarę ok są te w gumkę (jeginnsy?) z hm ale tylko w miarę no i nie chce wszystkich w gumkę...
madmaddie, dziękuję! Szukam czegoś w sklepie stacjonarnym, bo chyba mam niewymiarowy łeb i nie każda czapka dobrze się trzyma na głowie 😁
Koleżanka miała dziś bardzo fajną, podobną-z New Yorkera
Dziś w zwykłym sklepiku spotkałam torbę, która wpadła mi z jednej strony w oko, z drugiej nie przekonała na tyle aby od razu kupić.
Wielka, pojemna. Taka typowo wyjazdowo/uczelniana. Pomieści dużo niezbędnych rzeczy, duży format.
Ładna? Kosztuje 60parę zł, czyli tak na dobrą sprawę żaden majątek..  🙄
szalonakobyła próbowałaś w Cubusie? Tam mają różne długości nogawek 🙂
szalonakobyla, zajrzyj tez do Zary, do czesci mlodziezowej, tam miewaja dzinsy o naprawde dluuugich nogawkach - przynajmniej tak jest u mnie w ie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się