Konie zimnokrwiste i pogrubiane

jejjku jakie cudenko,widac ,ze potęzna dosc bedzie. Ma 7 miesiecy a zbudowana jest suuper.Niech Ci sie Zdrowo chowa.
Tornado jak miał ok roku

A tak wyglądał Klusek w dni przyjazdu do mnie 😉
TRATATA   Chcesz zmienić świat? -zacznij od siebie!
23 listopada 2012 19:22
Faktycznie podobny, oprócz odmian na nogach. Moja ma tylko koronkę na lewym przodzie za to twój ma odmiany na trzech pozostałych.
TRATATA, gratulacje, fajna mała! ciekawe co to z niej wyrośnie, mam nadzieję, że będziesz relacjonować! 😀
mój kolejny też będzie zk, mam na oku, ale póki co nie zapeszam 🙂
Pomóżcie... Może ktoś coś słyszał o tym koniu?

Grom po Wang i Głębia od Heliosa,78 pkt, miał licencję na 2009 rok
Nirv wejdź w ten link, masz tam rejestr ogierów kryjących na rok 2012  http://pzhk.pl/hodowla/rejestr-ogierow/  daj znać, czy znalazłaś ( nie mam jakiegoś programu i nie mogę otworzyć rejestru  🙄 )  a wiesz może z jakiego regionu jest, gdzie był na aukcji ?
Dawno nas nie było. Moja Alga ostatni tydzień "nad morzem" i wraca na swój padok... Jak zobaczyłem w niedziele tego brudasa to się przeżegnałem... (...) a tak zareagowała na szczotkę :
No tak, jej mina mówi sama za siebie... 😉
karol870119, brudny koń- szczęśliwy koń, coś o tym wiem 😁

Znalazłam filmik z naszego hubertusa: klik
Kubuszko w "przyciasnym golfiku" rozmiaru 165 pozdrawia wszystkich 😁

Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
28 listopada 2012 21:49
Zawsze sobie po cichu o ziemniaczku marzyłam ale jak zobaczyłam twojego konia harja przestałam. Teraz obmyślam niecny plan żeby go ukraść 😁 on jest zachwycający więc pilnuj go dobrze bo nigdy nie wiesz kiedy zaatakuje 😉.
harja, a ja narzekałam, że nie moge Siwej dopiąć w 145-155 😲 w waszym przypadku to chyba większość rzeczy robiona na miare?
Biczowa,kurczę, muszę zamontować mu w boksie jakiś alarm 😁
kittajka, część rzeczy owszem, ale nie ma tragedii 🙂
Heheh... ja chyba nie będę miał takich problemów, mój zimniok przy 2,5 roku ma tylko 150 cm wysokości i jest dość krótki 😉
karol870119, kto wie, może rozrośnie się w szerz, jeszcze ma czas 😉
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
28 listopada 2012 22:23
harja mnie to nawet lasery i alarm w podłodze reagujący na nacisk nie powstrzyma 😁
harja na Twoim miejscu to bym się bał (Biczowa) 😉
No właśnie trochę się boję, dlatego chwilowo umilkłam 😁
Ale w razie czego powiem mu, że jak przyjdzie jakaś obca osoba i będzie chciała go wyprowadzać, to ma szybko uciekać, o tak:

😉😉😉
U nas w pensjonacie zawitało 5 koni zimnokrwiistych oto mój  ulubieniec Armani 🙂
ola8719...., cudny jest  😍
harja dzięki
harja nie dosc ,że Twój siwek jest piekny to jeszcze czysty. Ja mam swojego siwulca już dosyc. Przy takiej pogodzie jaka jest teraz to powinnam chodzic za nim ze szczotkami. Jest wiecznie bruuuudny!
Ola patrzac na zdjecie tego konika tez sie dziwię. A moze nie za bardzo chcą szukac dla niego domku, coś za słabo go oglaszaja. Ładne konisko, sympatyczny pysio.
Faza, no, jest czysty...czasem 😉 teraz już w ogóle powoli wygląda jakby był wiecznie wytarzany w czymś, bo na zimę robi się "beżowy" 😉 a na plamy polecam szampon "na sucho" dla siwków
ola8719....,naprawdę dziwne, że nikt chętny się po niego nie zgłosił. masz więcej fotek? 🙂
harja na Twoim miejscu to bym się bał (Biczowa) 😉

harja, to sie nie tylko biczowej boi 😉
harja widząc opisy koleżanek, to na Twoim miejscu trzymałbym go w sejfie i ubezpieczył  🤣
iwona9208   Konie to choroba, z której nie da się wyleczyć.
30 listopada 2012 17:24
Spokojnie dziewczyny macie tu prawie kopię siwka harji  😀
http://allegro.pl/ogier-zimnokrwisty-siwy-szpak-i2819803002.html
iwona9208, mnie to jakoś nie uspokaja 😀 choć uroczy i całkiem podobny 😉
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
30 listopada 2012 20:50
muszę zagadać z właścicielem pensjonatu w którym trzymam konia żeby nabył jakieś takie cudo w stylu pferda harji nie wiem gdzieś Ty go dorwała, ale wiedz że masz perłę pod tyłkiem PIĘKNY  😍
lizzy, chyba osła 😉 dziękuję! ale, ale, wzdychacie mi tu nad Siwym, a nikt teraz zdjęć swoich koni nie wstawia! Ożywcie trochę wątek i opowiadajcie co u waszych grubasów! 🙂
Mój grubas nadjadł n-ty kantar. Dziś kupiłam nowy, więc jutro zrobię sesję w nowym kantarze 🙂 dawno nas nie było, Misia się upasła, obfutrzyła i wygląda jak niedźwiedź 😉 I podobno ma jutro padać śnieg, więc będzie cudownie 😉

EDIT;
Harja, nie będę powtarzać poprzedniczek, ale nie mogę się z nimi nie zgodzić - Twój koń to chodzące cudo 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się