dlatego ja się tak intenstywnie zastanawiam i chyba skończy się na cleavage 😉 dobry stanik, odpowiedni dekolt i będzie git 🙂
no o cleavage'u mam takie samo zdanie w kontekscie wielkosci biustu 😉 ja moj kochalam, niestety, nie przemyslalam go dobrze pod katem mojego trybu zycia i musielismy sie rozstac 🙁 no i niestety kolczyk w sutku takze odpada, zeby nie popelnic tego samego bledu 😉
ale jestem fanka obu na innych, wiec dajecie dziewczyny 😀
Nav, ale dlaczego? cleavage a kolczyk w sutku to przeciez co innego, sutki cały czas chronisz stanikiem i chyba nie ma opcji takiego uszkodzenia jak przy cleavage.
Kurcze, wyjęłam cleavage we wrześniu/październiku 2010 roku i do tej pory jeszcze "chronię" klatę przed stanikiem albo boję się uderzenia w nią- tęsknię za nim, ale ze względu na strach przed uszkodzeniem nigdy go ponownie nie zrobię 🙁
no ja wiem, ze sa inne, ale trenuje teraz taekwondo i czy to cleavage czy kolczyk w sutku, dostac kopa w klate nie byloby przyjemne ani zdrowe dla kolca 😉
Tak mi mówił znajomy który jest tatuatorem (tatuażystą? wybaczcie moją nieznajomość polskiego 😡 ). Chciałam zrobić tatuaż w którym jednym z elementów byłaby flaga Polski ale odradzono mi to właśnie z powodu żółknięcia białego koloru 🙁
A czy ktoś ma jakiś pomysł, jak pozbyć się akrylowego pluga/plugu z ucha? Próbowałam po kąpieli, masowałąm płatek ucha, wazelina etc. Nie bardzo chce go zniszczyć... Dodam że ścianki są szersze o 1mm od rozmiaru tunelu.
Zasięgnęłam tajemnej wiedzy Staszka z wrocławskiego studio i powiedział, że biały tusz żółknie tylko wtedy kiedy się mocno opalamy. Więc trzeba używać kremu z filtrem. Czyli robi się to samo co ze zwykłymi tatuażami żeby nie blakły 😉
Dzięki za info- czyli jednak mój feniks na całe plecy na biało nie jest zagrożony 😉
Edit: Tylko zastanawiam się, czy na mojej b. jasnej skórze będzie cokolwiek widać...Niektóre z białych tatuaży są naprawdę mało widoczne po wygojeniu...