Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

moim zdaniem kolczyk w sutku wyglada najlepiej przy mniejszym/srednim biuscie wlasnie  🙂

dlatego ja się tak intenstywnie zastanawiam i chyba skończy się na cleavage 😉
dobry stanik, odpowiedni dekolt i będzie git 🙂
naah, bedziemy zachecac  😉

tylko ja jestem prawie calkiem plaska  😤
dlatego ja się tak intenstywnie zastanawiam i chyba skończy się na cleavage 😉
dobry stanik, odpowiedni dekolt i będzie git 🙂

no o cleavage'u mam takie samo zdanie w kontekscie wielkosci biustu  😉 ja moj kochalam, niestety, nie przemyslalam go dobrze pod katem mojego trybu zycia i musielismy sie rozstac  🙁 no i niestety kolczyk w sutku takze odpada, zeby nie popelnic tego samego bledu  😉

ale jestem fanka obu na innych, wiec dajecie dziewczyny  😀
Averis   Czarny charakter
18 listopada 2012 19:11
Powiem Wam tak, jeszcze nie mam 1. tatuażu, a juz marzy mi się kolejny, większy. I microdermal mi się marzy. To wciąga 😉
Mi się marzył, ale ból przy pierwszym na razie odłożył go w czasie  🙄
Scottie   Cicha obserwatorka
18 listopada 2012 21:02
Nav, ale dlaczego? cleavage a kolczyk w sutku to przeciez co innego, sutki cały czas chronisz stanikiem i chyba nie ma opcji takiego uszkodzenia jak przy cleavage.

Kurcze, wyjęłam cleavage we wrześniu/październiku 2010 roku i do tej pory jeszcze "chronię" klatę przed stanikiem albo boję się uderzenia w nią- tęsknię za nim, ale ze względu na strach przed uszkodzeniem nigdy go ponownie nie zrobię 🙁
no ja wiem, ze sa inne, ale trenuje teraz taekwondo i czy to cleavage czy kolczyk w sutku, dostac kopa w klate nie byloby przyjemne ani zdrowe dla kolca  😉
19 listopada 2012 13:45
Zaliczka wpłacona (spóźniony prezent od Mamy za licencjat 😉). Teraz nie ma odwrotu 👀
sei   . let's grow old together & die at the same time .
19 listopada 2012 19:09
dziabał się ktoś w Nekroskopie (Zielona Góra)? 🙂

Averis, moi rodzice prędzej by się chyba pokroili niż dołożyli mi tatuaży.  👍 dla mamy 😉
Wzór może nie koniecznie, ale technika mi się podoba, takie delikatne. Co to? Co sądzicie?  😉

21 listopada 2012 19:14
To jest skaryfikacja. Piękne są, ale wizja celowego podrażniania rany przyprawia mnie o dreszcze.
To akurat jak mówi Averis - skaryfikacja, ale są też tatuaże białe, wyglądają prawie tak samo i równie efektownie 🙂
21 listopada 2012 19:20
whitemoon071, serio!? Idę googlać, bo ja w (zagojonych 😉) skarach jestem zakochana.

Edit: Mam pomysł na kolejny. Wzór zbliżony do tego , tylko wykonany białym tuszem. Na plecach oczywiście.
To jest skaryfikacja. Piękne są, ale wizja celowego podrażniania rany przyprawia mnie o dreszcze.

Tak też myślałam 😉
A co do tatuaży białych - podoba mi się. Efekt subtelniejszy niż przy zwykłym 🙂
21 listopada 2012 19:43
Rozie, dla mnie liczy się efekt zbliżony do skary bez konieczności tarcia tego szczoteczką do zębów i posypywania solą 😁
w sobotę robie następny tatto  🙂 na łapce i zastanawiam się czy odrazu nie machnąć na karku.. wytrzymam ?
21 listopada 2012 19:50
Naciau, co masz nie wytrzymać 😉?
jestem szalona  😵
21 listopada 2012 19:54
E, tam. Jeśli jesteś pewna tego, to szalej.
przyjaciółka miała biały tatuaż, pumę na łopatce, świetnie wyglądała, niestety zdjęć brak, a ona po miesiącu poprawiła na czarno  😵

mój już 2-letni tatuaż na plecach
21 listopada 2012 19:58
Pinesska, bardzo kobiecy. Ja kolorowych unikam, bo jakoś się w nich nie widzę. Za to zaczynam zbierać na biały 😁
super są te białe!! Już jakiś czas temu wyczaiłam! też się nad takim zastanawiam, bo są mega subtelne, kobiece 🙂
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
21 listopada 2012 20:35
Białe mają to do siebie, że niestety z czasem żółkną  😉
21 listopada 2012 20:38
smarcik, naprawdę 🙁?
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
22 listopada 2012 08:35
Tak mi mówił znajomy który jest tatuatorem (tatuażystą? wybaczcie moją nieznajomość polskiego  😡 ). Chciałam zrobić tatuaż w którym jednym z elementów byłaby flaga Polski ale odradzono mi to właśnie z powodu żółknięcia białego koloru  🙁
A czy ktoś ma jakiś pomysł, jak pozbyć się akrylowego pluga/plugu z ucha? Próbowałam po kąpieli, masowałąm płatek ucha, wazelina etc. Nie bardzo chce go zniszczyć... Dodam że ścianki są szersze o 1mm od rozmiaru tunelu.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
22 listopada 2012 20:06
Zasięgnęłam tajemnej wiedzy Staszka z wrocławskiego studio i powiedział, że biały tusz żółknie tylko wtedy kiedy się mocno opalamy. Więc trzeba używać kremu z filtrem. Czyli robi się to samo co ze zwykłymi tatuażami żeby nie blakły 😉

edit:
A róże z linka Rozie to nie skara tylko tatuaż.
http://www.tumblr.com/tagged/white-tattoo
22 listopada 2012 20:19
Dzięki za info- czyli jednak mój feniks na całe plecy na biało nie jest zagrożony 😉

Edit: Tylko zastanawiam się, czy na mojej b. jasnej skórze będzie cokolwiek widać...Niektóre z białych tatuaży są naprawdę mało widoczne po wygojeniu...
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
22 listopada 2012 20:34
Jednak chyba nie masz tak białej skóry jak biały tusz. Najwyżej wyjdzie coś takiego
Ale super to wygląda,JARA.

A ja w najbliższym czasie chyba zakupię jakiś tunel w większym rozmiarze 😉. Tylko najpierw jakiś rozpychacz muszę ogarnąć.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się