kaktus mam mieszkanie w tych rejonach co Ty mieszkasz🙂 będziemy się ,,bić'' jak będą rzeczy końskie🙂 szkoda że u mnie na wsi nie wybudują Deca 😵
a ja dzisiaj..hmm.. wczoraj 😉 przetestowałam lidlowską narciarę w warunkach: silny wiatr, duza wilgotność i na zmiane słońce i zachmurzenie... i jest genialna 😍 trening był intensywny a ja się nawet przez chwilę nie zgrzalam, jak zsiadłam było mi cieplutko, poza tym mega wygodna i latwa w czyszczeniu 😀
teraz czekam na przymrozki 😀iabeł:
Ja w zeszłą zimę jeździłam w kurtce narciarskiej z lidl i byłam zadowolona z jakości - lekka, ciepła i oddychająca 😀
żeby upolować ten sweterek muszę jechać skoro świt?
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-610D1D20-E3F9BE3F/lidl_pl/hs.xsl/index_31555.htm
Dramka obawiam się, że niestety tak 😉 Taki mały 🚫 Zastanawia mnie ten "fenomen" ciuchów z Lidla. Ludziska się rzucają na nie jakby to były jakieś super ciuchy z metką za grosze. Ktoś to może wytłumaczyć?
Proste. Taki sweterek w sklepie kosztuje ok 100zł, w lidl 50zł. Nie ma fenomenu tylko maja niskie ceny. Dianie kupiłam kurtke softshell za 50zł, wszedzie od 100zł
jakościowo też są bardzo fajne, z pewnością nie tak dobre jak te z górnej półki ale jak za taką cenę to warto kupować.
Znalezienie softshella za 100zł graniczy z cudem, nawet w Decathlonie są od 280zł 😉 A te lidlowe softshelle są naprawdę super! Ogólnie mam bardzo dużo rzeczy z lidla i wszystkie są jakościowo porównywalne do rzeczy 2 lub 3 razy droższych z innych sklepów (kupuję tam odzież sportową i akcesoria typu latarki, części rowerowe itp 😉 ) Jeszcze chyba nic mnie nie zawiodło 😀
W Gdańsku w 4F można w czasie wyprzedaży kupić softshelle za 100 😀 i to takie naprawdę dobrej jakości... no w sumie jak raczej wszystkie rzeczy 4F. Kurtki narciarskie też są w dobrych cenach 🙂
W lodzi kolo decathlonu jest outlet pumy a obok adidas... I tez widzialam softshelle za 100 w adidasie 🙂 mnie w lidlu "razi" brak przymierzalni....
kupiłem ostatnio TK Maxie, też za 100
Cariotka to niepotrzebnie mówiłam 🤬
Ja kupiłam dzisiaj w Lidlu 2pak skarpetek 🙂 Chciałam dorwać softshella ale były tylko rozmiary od 40 w górę 👿
W "moim" Lidlu są jeszcze kurtki z softshella te różowe i jakieś czerowo-czarne. Były rozmiary głównie M i L. A sweterki fakt szły jak ciepłe bułeczki...
W lidlu w Sulejowku pod Wawa bylo jeszcze sporo meskich softshelli, trzy niebieskie damskie M i sporo spodni narciarskich, chyba tylko meskich. Ja kupilam meskiego softshella. Po pierwsze kolor ciemnoszary wiec do stajni lepszy bo mniej brud widac 😉 A po drugie byl wiekszy i spokojnie zmiesci mi sie bluza pod spod 🙂
ja dzisiaj kupiłam 2 pościele 🙂 śliczne flaga angli i Big ben 🙂
Ja kupiłam sweterek i jest za duży 🙁
Ja kupiłam sweterek i jest za duży 🙁
Możesz wymienić bez większego problemu ( pod warunkiem, że masz paragon) 🙂
To możesz bez problemu oddać w każdym Lidlu.
Nie ma zwrotu w Lidl..kiedyś próbowałam.
A ja zwracałam/zamieniałam kiedyś w lidlu chyba bluzkę czy sweter i nie było problemu
Oczywiście, że jest. Tydzień temu oddawałam spodnie narciarskie bo okazały się za duże.
ok spróbuje. Wiem że kiedyś nie mogłam zwrócić.
A nie orientuje się ktoś czy w Sopocie jeszcze dostanę takie kurtki? 😀
Dzisiaj zwróciłam - bez problemu 😀
Ostatnio parę ciuchów w Lidlu kupiłam. Pani przy kasie mi powiedziała bym trzymała paragon, bo do 7 dni można zwrócić rzeczy.
od 26 października... październik już był, teraz mamy listopad ;]
n, nazwy miesięcy im się na stronie pomyliły 😉