Howrse gra :)

Dementek   ,,On zmienił mnie..."
10 października 2012 16:15
Wysłałam, ale już ktoś inny kliknął. Masz zaproszenie z konta: nawiedzona  . Jak zatwierdzisz, kliknę prośbę o kliknięcie przez znajomego.
To musimy czekać na Jekaterinę bo tylko ona może.

nie mogę zaliczyć zadania z 1eq :/ nie mam zawodów poniżej 20eq
ktoś ma konia który zaliczył to zadanie i pożyczy??
chodzi mi o com
10 października 2012 16:48
Ja mam chyba jakieś g.. konie na com. Trzymam je tylko dla bonusów  😀iabeł: Wejdź na com. na dementek i wybierz któregoś do zadania (oprócz konia ze ZJ)
zatwierdziłam 🙂
10 października 2012 16:51
Wysłałam prośbę o kliknięcie.
dziękuuuję bardzo  :kwiatek:
10 października 2012 17:06
Proszę bardzo  😎
edit: Chyba zmienię rasę koni, które hoduję... Na fiordy, bo to mi lepiej idzie  😁
a pomoże mi ktoś z com i koniem który wygra 1eq?
Prawdopodobnie zadania na #11 to złapać rzepę-ufo i skończyć zawody 3 razy na 3cim miejscu, ale potwierdzę po północy jeśli komuś zależy 😉

Na com Roulett i iguhh brakuje ostatniego punkta do nowego, może ktoś chce zaliczyc zadanie albo po prostu kliknąć? 🙂
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
10 października 2012 19:11
Bay, jeśli jeszcze aktualny ostatni klik, to ja bym bardzo chciała na olciiik
Dodaj Roulett 😀
fin, zajrzyj na wymiany na pl.  🙂
Mam ten sam problem co Cierp1enie na com. z tym zadaniem, 1eq, może ktoś poradzić jakiego konia wystawić na zawody, i jakie?  :kwiatek:
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
10 października 2012 19:50
Bay, dodane 😉
fin, zajrzyj na wymiany na pl.  🙂
Mam ten sam problem co Cierp1enie na com. z tym zadaniem, 1eq, może ktoś poradzić jakiego konia wystawić na zawody, i jakie?  :kwiatek:

Jak chcesz to mam na com. konia który wygrywa 1e 😉
Cierpienie, flygirl, Jekaterina "i inni" (że tak brzydko powiem), którzy dali mi autoryzację - chcecie, żeby Wam klikać dzisiaj w nocy?
10 października 2012 20:30
Cierpienie, flygirl, Jekaterina "i inni" (że tak brzydko powiem), którzy dali mi autoryzację - chcecie, żeby Wam klikać dzisiaj w nocy?

Ja pięknie proszę o klikanie  :kwiatek:
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
10 października 2012 20:41
Cierp1enie dziękuję ślicznie :kwiatek:

Czy ktoś może klikać mi dziś w nocy i jutro w dzień? :kwiatek:
kto już nie potrzebuje mojej pomocy, to niech zdejmie autoryzację, bo mam za dużo osób do ogarniania  😉

CzarownicaSa, napisałam dopiero co, że będę klikać 😉
10 października 2012 20:47
Fin dopiero weszłam, jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów :kwiatek: To na jaki nick autoryzować? 🙂
Mam chyba Twoją autoryzację? balumal 😉
Ja proszę o kliki i w dzień (o ile się da) i w nocy. Ile mogę to wchodzę i klikam, ale nie mogę się zalogować na howrse przez telefon (wkurza mnie to, bo na poprzednich piniatach na luzie się logowałam i klikałam, a teraz w ogóle nie chce mnie zalogować...) i tylko jak gdzieś kompa na uczelni dopadnę to mam możliwość...
10 października 2012 21:00
Fin faktycznie mam 😀 Dziękuję :kwiatek: A dasz radę kilkać mi jeszcze jutro w dzień?
Po szkole tak, ale rano mam zajęcia 😉
fin, , też bardzo bym prosiła o klikanie  :kwiatek:
jekaterina, na mnie możesz liczyć w dzień 🙂
Cierp1enie, możesz, ładnie proszę, kliknąć mi i AceOfSpades jutro przed południem? 😡

Watrusia, jasne, tylko daj mi autoryzację, bo Twojej nie mam 😀
fin, na com masz, Zapałka1
O matko, przepraszam wszystkich, ale zwaliło mi się klikanie piniat w telefonie i nie kliknęłam w nocy. Nawet nie mogłam dodać posta na re-v, a jeszcze wczoraj wszystko działało.

Jutro zostawię włączony komputer i obiecuję poprawę 😡 🙁
fin - ktoś inny kliknął za mnie dla was
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się