wstawiałam kiedyś link
http://www.liderhouse.com.pl/index.php/galeria/category/3-nasz-lokalPrzed lokalem są stoliki i parasole, gdzie w poprawiny może być zorganizowany grill bar. U Nas na poprawinach niemal większość czasu goście przesiedzieli właśnie na zewnątrz. Z tyłu jest ładny lasek, Ci co się gorzej poczuli mogli iść na spacer powdychać świeżego powietrza.
Nauka tańca była świetna, płaciliśmy 50zł za godzinę, ale Pan na prawdę przykładał się do tego co robi i jak się okazało nie kroki, ani nie sam układ były najtrudniejsze, a te najdrobniejsze szczegóły. Mieliśmy czas tylko na jakieś 4 lekcje, ale i tak nie było źle. Za to jak nas relaksowały te lekcje, całe nerwy nas puszczały i złość szła sobie w diabły 😎
ash wiadomo, że się chce by ten dzień był wyjątkowy, ale tak na prawdę moim zdaniem nie da się wszystkiego zaplanować. Im więcej się planuje, myśli, dopracowuje tym jest wg mnie gorzej. Bo jak coś pójdzie nie tak, to czuje się ogromne rozczarowanie, albo z nowu idzie w drugą stronę, że po prostu się "przedobrzy"...
Przynajmniej ja tak tego nie planowałam, chciałam jedynie byśmy my w tym dniu byli szczęśliwi i by goście się dobrze bawili. I tak też było.
Dzionka ale sobie cenę krzyknęli...Nie dałabym tyle kasy za tą jedną noc..
Czy u Was na weselu będzie wódka czy bezalkoholowo/winowo?