Forum jakie jest każdy widzi, ale każdy widzi je jak chce. Ja czytam voltę praktycznie od jej początku (najpierw starą, na której nie byłam zarejestrowana, a potem re-voltę, na która też zarejestrowałam się dopiero w 2009).
Znam wszystkich wypowiadających się w wątkach, które czytam. Nie jestem nieśmiała, nie jestem niepewna swoich umiejętności i wiedzy (pomimo braku własnego konia), jeżdżę od lat i zawsze ciężko na moje postępy pracowałam (lata jazdy za pracę). Nie jestem na nikogo obrażona i nie czuję się ignorowana (bo jak skoro się nie wypowiadam) ale jestem "Niewidzialna" (z wyboru).
W końcu jednak muszę zabrać głos bo sposób w jaki stali użytkownicy traktują mniej "znane" osobistości forumowe jest naprawdę niesympatyczny i widoczny dla osób postronnych jak ja.
Sam fakt bezpośredniego ataku na Zapnij się i sugerowania, że założyła ten wątek żeby wytknąć forumowym celebrytom ich ignorancję i złośliwość jest powodem do kontynuacji swojej niewidzialności takich osób jak ja. Wiedzcie, że nie całe forum się tylko wokół was kręci (chociaż większość na pewno bo to wy tworzycie to forum, jego jakość i popularność) i może odpuście sobie szukanie sensacji. Niewidzialni istnieją i nie są to same "szare myszki" bez wiedzy i umiejętności.
Niektórzy po prostu tylko czytają i znając was wszystkich od lat wiedzą, że ciężko wbić się w to towarzystwo i muszę przyznać, że nie mam czasu próbować 🙂 .
Czytam moje ulubione wątki codziennie i nadal będę je czytała niezależnie od odpowiedzi voltoprów na to dzisiejsze ujawnienie i podsumowanie. Re-volta jest naprawdę fajna, ale proszę nie szukajcie sensacji gdzie jej nie ma i nie zabijajcie wszystkich nowych wątków swoimi zabawami w obrażanie koniarek, obrażalskich i doszukiwania się wszędzie drugiego dna (chociaż w większości jest to zabawne) 😉 Pozdrawiam.