Kącik Niewidzialnych na re-volcie ;)

ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
20 września 2012 11:06
"Kącik kopniętych przez Kucyczka"

dobrreee!! 🤣

Lub Kącik Których Kucyczek Wcale a Wcale Nie Śmieszy
.
W imię Ojca i Syna. Kucyczka puściłam
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
20 września 2012 11:35
Uważaj by ten puszczony luzem Kucyczek nie pokopał ani nie pogryzł nikogo  😀 Na wieki wieków ament
disco, No i zostałaś matką chrzestną KUCYCZKA 😀

Zapraszamy: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,89331.0.html
disco, No i zostałaś matką chrzestną KUCYCZKA 😀

Zapraszamy: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,89331.0.html

hihihi... obie puszczałyśmy, ja swojego schowam.
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
20 września 2012 12:09
dlaczego kucyczek, a nie falabelek?  👀
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
20 września 2012 12:11
Tylko błagam Was róbcie to ze smakiem, żeby nie wyszedł dubel - ,,kfiatków.."  😉
famka   hrabia Monte Kopytko
20 września 2012 12:12
bo kucyczek pasuje do pudelka 😉

tylko sondy na nazwę nie róbcie bo się zrobi totalny pier**nik 😉
Julie rozpiera mnie duma! pierwsze pół roku prenumeraty gratis 😉? Albo mogę być etatowym paparazzo!
Jasne! Każdy z nas może zostać paparazzo! 😉 (Ty naczelnym)

A tu wróćmy do tematu "niewidzialnych". Ja apeluję - odezwijcie się 🙂
famka   hrabia Monte Kopytko
20 września 2012 12:23
no przecież cały czas

ale nie mogę bleblać bez sensu

dalej szukam czegoś do nóg konia
no i znowu wszystko psujecie!
miało być tutaj peeeeełno nowych, cichutkich re-voltowiczów a tu znowu to samo!  😵
ja sie tak nie bawie!  🤦
😉
Viridila   ZKoniaSpadłam & NaturalBitsBay
20 września 2012 12:27
[quote author=Zapnij się link=topic=89328.msg1528511#msg1528511 date=1348140330]

miało być tutaj peeeeełno nowych, cichutkich re-voltowiczów a tu znowu to samo!  😵

[/quote]

Podniosę frekwencję w takim razie?  👀
Viridila no wiiitam! 😉))
Jeszcze ja! Jeszcze ja! W sumie czasem o mnie słychać lub o coś pytam ale mało się udzielam. W końskich tematach nie mam nic ciekawego do powiedzenia, w towarzyskich głupio mi zacząć. Za to korespondencyjnie miałam okazję poznać kilka użytkowniczek, a w realu dwie :kwiatek:
Namiętnie czytuję, oglądam i śledzę 😉
Tak jakoś się ośmieliłam wątkiem 😀
Cieszę się, właśnie trochę o to chodziło aby się przełamać 😉
Czekamy na więcej  👀
20 września 2012 13:00
Też parę razy się odezwałam - ale na forach i ogólnie tak mam. Najgorzej te pierwsze kilka postów/słów, a potem to jakoś leci. Tylko przydałoby się jeszcze z sensem  🙄 Namiętnie czytuję tematy końskie, a nie piszę dużo (raz: w niektórych kwestiach za mało wiem, a powtarzać po innych nie lubię - takie granie na pokaz  dwa: sporo myślę nad tym co piszę - nie lubię niedociągnięć w wypowiedzi, a czasami jest tak, że napisanego posta usuwam, bo uważam iż jest debilny  🤔wirek:

A wątek czytałam od początku i w sumie te całe żarciki Starych Wyjadaczy (bez urazy  😉) to nieco sielankowy nastrój dały - Kucyczek, bo to też jego zasługa  😍
I wątek ni do żali, ni do załamań tak go odbieram. Takie tam luźne coś dla 'Niewidzialnych', żeby się hmm.. nieco uwidzialnili? Kojarzy mi się to z klasowymi wycieczkami integracyjnymi 👀
Już Cię luuuubie  😜

to taki miły wątek do poznania sie ;DD
.
to rozwińmy jakiś temat! może więcej niewidocznych się dołączy  👀
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
20 września 2012 13:28
rany boskie, okazuje sie teraz że za każdym krzakiem czai sie forumowicz, tylko się boi odezwać 🙄
Niewidzialność to nie dyshonor, to styl życia!

A kozły ofiarne wszędzie się znajdą, nawet w społeczności internetowej 🙂
20 września 2012 13:37
Popieram - zwłaszcza, że często niedociągnięcia mogą wyjść, bo w słowie pisanym brakuje przekazów niewerbalnych, które są normalne w zwykłej rozmowie.

Już parę(set?) razy, na różnych forach - począwszy na terrarystycznych, gryzoniowych, psich - widziałam jak z małego niedociągnięcia robiły się wielkie afery.. To jest niemal jeden mechanizm, szablon i mimo tego nadal się często powtarza - stąd staram się tego unikać kosztem niekiedy przynudzania innym. No ale jesteśmy ludźmi i w zależności od tego jacy jesteśmy oczekujemy w rożnym stopniu precyzji od innych. Kwestia wyczucia - choć ciężko o tym mówić na forum z tysiącami użytkowników 😉

duunia, czy ja wiem czy za krzakiem.. Pewnie nie raz z kimś z forum mijaliśmy się na ulicy i nie wiedzieliśmy nawet. Taki mój wniosek patrząc po wątkach wrocławskich 😉 Ale takie są konsekwencje udzielania się w sieci - zwłaszcza na forach itp.

kajpo, "kozły ofiarne" to moim zdaniem nieco mylne pojęcie. Takie wkładanie do jednego worka wszystkich zarejestrowanych, ale milczących  😉
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
20 września 2012 13:39
Czuję się wywołana, jako, że jestem niewidzialna. Za 1,5 godz. mija rok i jeden tydzień od mojej rejestracji.  😜
Cóż, jestem nazywana przez znajomych, koleżanki ze szkoły szarą myszką, tymczasem przyjaciółki uważają co innego.  😁

Wiecie co? Na forum nie jestem osobą widzialną (i chyba nie chce być), bo co wejdę do wątku i chce coś napisać to wydaje mi się, że palnę jakąś głupotę i się wycofuję.  😵
Tu nie chodzi o kozły ofiarne. Nikt przecież nie sypie żalami pt. ,, Tania mnie olewa", bądź ,, Nie napisali, że mam ładny czaprak, więc nikt mnie nie lubi". Tania jesteś tylko takim przykładem mógłby być ktokolwiek inny :kwiatek: Wątek według mnie jest świetnym pomysłem bo zachęci nieodzywających się do odezwania. A na tym forum zyska na pewno- ciekawymi osobowościami i opiniami.  😉 Zresztą wątek w stylu poznajmy się już jest ale mało kto tam chyba zagląda.
.
Muchozol w akcie desperacji możemy założyć wątek o brzydkich koniach niewidzialnych re-voltowiczów  😂
Mój też do okazów piękności nie należy. 😀
Ja nie olewam!! Zareagowałam na post Zapnij Się. Ja poprostu czytuję tylko kilka wątków.
Głównie własnych hihihi. W innych jestem Niewidzialna. Znaczy Niewidząca. No nie ma mnie.
20 września 2012 13:55
Szuwarowa, stad napisałam, że nieco mylne określenie moim zdaniem 🙂 Powodów do milczenia może być wiele - począwszy od małej wiedzy, wrodzonej nieśmiałości aż do zwyczajnego braku potrzeby itd.

Swoja drogą mogło by to być ciekawe ile powodów i w jakim stopniu każdy ma na to wpływ - ach, ta statystyka  😁

Wątek - jak zresztą większość typu "Poznajmy się"/"Kilka słów o sobie" itd - łamie lody, ale konkretnie do milczących (w założeniu, chociaż na tej zasadzie można wiele równie konkretnych wątków stworzyć :icon_rolleyes🙂. Osobiście nigdy nie wiem co pisać w takim "Poznajmy się" - równie dobrze zacznę mówić, że nie lubię róż (bo są fałszywe: piękny kwiat i kolce na łodydze.. nieee), za to uwielbiam tulipany (w tym Queen of Night) i tyle  🙄 Poza tym wychodzę z założenia, że każdy ma jakieś skrzywienie  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się