Zawody bardzo fajne 😉 Czy ma ktoś może moje zdjęcia? Skarogniady Aramis, beżowy czaprak, wyglądaliśmy o tak: Jeśli tak to byłabym wdzięczna przeogormnie za wysłanie! rasperberry@gmail.com
wiec bedziemy sasiadkami 😉 czy orientuje sie ktos gdzie znajde fajne sklepy dla ciezarnych w olsztynie? 😉 mam na oku 2 - na stronie internetowej spodni kosztuja tak okolo 200zl 😀 moze znacie cos troszke tanszego?
Na Jarotach na Wilczyńskiego jest sklep dla puszystych i ciężarnych, ale nie mam pojęcia czy fajny i czy tani - nie kwalifikuję się do żadnej grupy docelowej :p
edit. Skoro udało mi się już zmniejszyć wybrane fotki, to wstawiam taką małą zapowiedź 'fotorelacji', którą udało mi się zrobić i która w całości powinna pojawić się już jutro. To tylko ponad tysiąc zdjęć, które ładują się na picaseweb już od ponad dwóch godzin 🤣 . Niestety posiadam zdjęcia tylko z ujeżdżenia(bez ostatniej pary w P), mini LL, LL i zaledwie kilku z L. Mimo wszystko mam przeogromną nadzieję, że zdjęcia przypadną do gustu 🙂.
angeel wlasnie myslalam ze to bedzie tylko kilka fotek jak zawsze wrzucajac wszystkie to jakies 300 no maks 500 xd a tu patrze w domu ze prawie 2 tys ;oo bylam w ciezkim szoku, nawet nie wiem kiedy tyle sie ich narobilo xd
***allexandra***, nawet nie wiesz jak miło mi słyszeć takie słowa! To nie szczęścia zabrakło, tylko doświadczenia. W domu pewnie bym tą linię wyjechała bez problemu, a przy moim koniu chwila niepewności i widać jak się kończy 😁
P R O P O Z Y C J E VI Dzikich Zawodów Konnych - LIWA koło Ostródy
I.Informacje ogólne 1. Rodzaj zawodów- amatorskie zawody konne w skokach przez przeszkody. 2. Miejsce zawodów- posiadłość Joanny i Mirosława Dzikich – Liwa k/Miłomłyna/Ostródy 3. Organizator- Anna Woźniak Tel. 504 089 469, mail anna.wozniak1@vp.pl 4. Termin- 16.IX.2012r. 5. Termin nadsyłania zgłoszeń- do 14.IX.2012r
II.Program zawodów 1. Rozpoczęcie konkursów- godzina 12.00 Nr.1- konkurs kl. LLd* Nr.2- konkurs kl. L* zwykły Nr.3- konkurs kl.L* dwunawrotowy - pucharowy Nr.4. Konkurs kl. P* z jokerem III. Opłaty 1. Wpisowe- 50 zł / para: jeździec-koń/ 2. Proszę o wpłacenie pieniędzy do 14.IX.2012r. 3. Numer konta: 06 1140 2004 0000 3102 4586 9695 Dane do przelewu: Anna Woźniak, Różana 4, 14-140 Miłomłyn
IV. Wymagania 1. Zawodnicy małoletni- pisemna zgoda rodziców, wskazana kamizelka ochronna. 2. Zawodnicy zobowiązani są posiadać bezpieczne nakrycie głowy. 3. Zawodnicy startują na własną odpowiedzialność. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za szkody wynikłe w czasie trwania zawodów.
V. Zakończenie zawodów planowane jest na godz. 16.00. Organizator zapewnia floots dla koni i drobne upominki dla jeźdźców. Możliwa rezerwacja boksów dla koni.
Kurcze, szkoda, ze moj kon jest w kondycji pastwiskowej, bo chetnie bym sie wybrala na jakies zawody 🙁
Moniqa, ***allexandra*** - mozecie mi dokladnie napisac ulicami jak idzie ten skrot na redykajny przez dajtki? :kwiatek: Bo mapy google nie chca mi wyznaczyc takiego ;/