Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

aurelia - ślicznie! na tym drugim przypominasz mi moją siostrę cioteczną 😉

hexa, Ty wiesz 😉 wstaw proszę coś z marcepkiem :kwiatek:
aurelia, świetna sesja🙂 pierwsze zdjęcie z pierwszego Twojego postu - wygrywa🙂

Hexa, jaka Ty śliczna  🤔
slojma   I was born with a silver spoon!
20 stycznia 2009 17:35
Dworcika- pierwsze zdjęcie jak dla mnie bąba 🙂
Hexa - na drugim zdjeciu wyszlaś bardzo dorosło, zupełnie inaczej niż na pierwszym, normalnie jak dwie inne osoby
Scottie   Cicha obserwatorka
20 stycznia 2009 19:20
Aurelia zdjęcie z koniem w tle jest GENIALNE 😀 😀 prześliczne.
Dworcika myslalam, ze pierwsze zdjecie to kadr z filmu i sie zastanawialam, czy sobie z nas zarty robisz xD
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
20 stycznia 2009 19:25
aurelia to Twój naturalny kolor włosów?

wspomnienie z jakiejś niedawnej imprezy:  😉

Ojjj...gdybym miała epizod w "PF", to był piała na prawo i lewo 😉
To plakat niestety 😉
Mi najbardziej podoba się chyba fotka w linku pośrodku. Ale niech się w oczy nie rzuca jednak.
a co mi tam 😉 :

wakacyjne:

Obecnie:

i moje prawdziwe oblicze :P

zaba   żółta żaba żarła żur
20 stycznia 2009 20:02
Hexa-Ty już lepiej nic nie wklejaj!!!  🤬 Bo się kompleksów nabawię!  😁
escada, też uwielbiam sudoku 😀 !

zabka Ty sie lepiej wklej! ;p
20 stycznia 2009 21:39

zabka Ty sie lepiej wklej! ;p

wystarczy,już sie kiedyś wklejałam!  😁
Kisiel widzisz jakie pokreślone? wniosek taki ze wakacje to nie czas na sudoku  🤣
Kisiel widzisz jakie pokreślone? wniosek taki ze wakacje to nie czas na sudoku  🤣

Za to czasem na sudoku są zdecydowanie wykłady... 😁
[quote author=Diakon'ka link=topic=28.msg151932#msg151932 date=1232479517]
aurelia to Twój naturalny kolor włosów? [/quote]

Kiedyś powiedziałabym, że tak, ale z roku na rok włosy mi ciemnieją i już tylko rozjaśniam. Moje naturalne są aktualnie w kolorze podobnym do niczego 😉

Dzięki wszystkim za komplemenciochy, ale to talent mojego brata sprawia, że wychodzę dobrze na zdjęciach. A tak serio to była to sesja z ciuchami i dodatkami na jesień. Było 30 stopni w cieniu, a ja latałam w tym wełnianym swetrze, wełnianej spódnicy i oficerkach. Nie zazdroszczę modelkom 😉
20 stycznia 2009 22:50
A tak serio to była to sesja z ciuchami i dodatkami na jesień. Było 30 stopni w cieniu, a ja latałam w tym wełnianym swetrze, wełnianej spódnicy i oficerkach. Nie zazdroszczę modelkom 😉

ale za to jaki efekt!!!  😀
Hexa piękna jestes, co tu duzo gadac!
zaba, zawdzięczam to bratu, robi rewelacyjne foty.

zdjęcie z http://factoryofpixels.com
diakon'ka znasz tego chłopaka w tle na twoim zdjęciu? Jestem na 80% że to mój kolega ze studiów  😲 Czy to możliwe 🙂?
cieciorka   kocioł bałkański
21 stycznia 2009 11:09
Hexa piekna jesteś, marcek ma to najwyraźniej po tobie. a tę drugą fotę mam nawet na kompie :P!
Strzyga ja to akurat wyobraźni nie musiałam katować.... ale wyszłaś przepięknie  😜 bądź, co bądź, ale brzydka nie jesteś  🙂 tylko marudzić lubisz :P
Dworcika pierwsze najlepsze  😁
aurelia to ostatnie z parasolką- bomba! 😅
21 stycznia 2009 15:07
diakon'ka znasz tego chłopaka w tle na twoim zdjęciu? Jestem na 80% że to mój kolega ze studiów  😲 Czy to możliwe 🙂?

nie znam go, ale możliwe - to studenckie towarzystwo -  mam młodszego faceta od siebie i czasem bawię się na studenckich imprezach jak za starych czasów😉 tam byli głównie ludzie z SGHu, ale niewykluczone, że z innych uczelni też.

Taaak, to na bank on  🙂
21 stycznia 2009 17:10
tak to on, studiuje psychologie🙂 Smutas
Moniska,Sznurka,Cieciorka   :kwiatek: dziekuje.
K_cian, dziekuje  :kwiatek:, z Marckiem mam niewiele ostatnio zdjec- w lutym szykują sie zmiany wiec mam nadzieję, że i zdjęc bedzie wiecej 🙂
Zaba - odezwala sie!!  🤬
Slojma ja taka dośc dorosla jestem wiec jak człowiek sie na swoj prawie trzydziestoletni wiek nie zachowuje to chociaz dowyglądac musi  😁
swoj prawie trzydziestoletni wiek

że co? 🤔 🤔 🤔
no dobra 27 ale jako kobita z żeńskim odpowiednikiem syndromu Piotrusia Pana, zaczynam histeryzować  👀
Hexa, i tak jestem w szoku... w ogóle na tyle nie wyglądasz...
Hexa bo klapy na pupcie pojda !!!!! 🤬
Slojma ja taka dośc dorosla jestem wiec jak człowiek sie na swoj prawie trzydziestoletni wiek nie zachowuje to chociaz dowyglądac musi  😁

Ja ani nie wygladam, ani sie nie zachowuje  😁
cieciorka   kocioł bałkański
21 stycznia 2009 21:00
z Marckiem mam niewiele ostatnio zdjec- w lutym szykują sie zmiany wiec mam nadzieję, że i zdjęc bedzie wiecej 🙂

no to świetnie!
Witam, oto część dalsza mojego ujawniania się  😉 Był już niedawno koń to teraz moja skromna osoba. Listopadowe fotki:

i takie nieco z innej perspektywy  😀

Pozdrawiam  🙂
Lotnaa   I'm lovin it! :)
22 stycznia 2009 16:45
Aga, sliczne zdjecia!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się