Dworcika- pierwsze zdjęcie jak dla mnie bąba 🙂 Hexa - na drugim zdjeciu wyszlaś bardzo dorosło, zupełnie inaczej niż na pierwszym, normalnie jak dwie inne osoby
Aurelia zdjęcie z koniem w tle jest GENIALNE 😀 😀 prześliczne. Dworcika myslalam, ze pierwsze zdjecie to kadr z filmu i sie zastanawialam, czy sobie z nas zarty robisz xD
Ojjj...gdybym miała epizod w "PF", to był piała na prawo i lewo 😉 To plakat niestety 😉 Mi najbardziej podoba się chyba fotka w linku pośrodku. Ale niech się w oczy nie rzuca jednak.
Kiedyś powiedziałabym, że tak, ale z roku na rok włosy mi ciemnieją i już tylko rozjaśniam. Moje naturalne są aktualnie w kolorze podobnym do niczego 😉
Dzięki wszystkim za komplemenciochy, ale to talent mojego brata sprawia, że wychodzę dobrze na zdjęciach. A tak serio to była to sesja z ciuchami i dodatkami na jesień. Było 30 stopni w cieniu, a ja latałam w tym wełnianym swetrze, wełnianej spódnicy i oficerkach. Nie zazdroszczę modelkom 😉
A tak serio to była to sesja z ciuchami i dodatkami na jesień. Było 30 stopni w cieniu, a ja latałam w tym wełnianym swetrze, wełnianej spódnicy i oficerkach. Nie zazdroszczę modelkom 😉
Hexa piekna jesteś, marcek ma to najwyraźniej po tobie. a tę drugą fotę mam nawet na kompie :P! Strzyga ja to akurat wyobraźni nie musiałam katować.... ale wyszłaś przepięknie 😜 bądź, co bądź, ale brzydka nie jesteś 🙂 tylko marudzić lubisz :P Dworcika pierwsze najlepsze 😁 aurelia to ostatnie z parasolką- bomba! 😅
diakon'ka znasz tego chłopaka w tle na twoim zdjęciu? Jestem na 80% że to mój kolega ze studiów 😲 Czy to możliwe 🙂?
nie znam go, ale możliwe - to studenckie towarzystwo - mam młodszego faceta od siebie i czasem bawię się na studenckich imprezach jak za starych czasów😉 tam byli głównie ludzie z SGHu, ale niewykluczone, że z innych uczelni też.
Moniska,Sznurka,Cieciorka :kwiatek: dziekuje. K_cian, dziekuje :kwiatek:, z Marckiem mam niewiele ostatnio zdjec- w lutym szykują sie zmiany wiec mam nadzieję, że i zdjęc bedzie wiecej 🙂 Zaba - odezwala sie!! 🤬 Slojma ja taka dośc dorosla jestem wiec jak człowiek sie na swoj prawie trzydziestoletni wiek nie zachowuje to chociaz dowyglądac musi 😁