piekne tereny do jazdy sa w moich okolicach tzn Skały, ja niestety konika do wypożyczenia w teren nie mam bo moja Fiona w Bieszcadach, a Asoli i Rewelacji nie użyczam raczej, za to mam wolny boks ( to niekomercyjna informacja więc proszę o niewyrzucanie do ogłoszeń) i gdyby ktoś chciał wpaść z konikiem na weekand to chętnie potowarzyszę w terenie 🏇
W Rzeszotarach są też ładne tereny, dojazd z Borku Fałęckiego 225 pod samą stajnię (trzeba wyjść tylko pod górkę). Lasy, rowy, rzeka, fajne łąki do galopu 😀 Na fajnych hucułach. 😉
zapraszamy do oglądnięcia minutowego filmiku o Stajni Na Zielonej Konary stworzonego przez Timelapse Media http://timelapsemedia.pl/ 🙂 filmik jest stworzony ze zdjęć, w jeden ze słonecznych letnich dni, efekt całkiem ciekawy 🙂
Doma jak to dobrze , żeś się za to miejsce wzięła. Lata temu to był dramat, nieporozumienie. A teraz, z każdym miesiącem coraz fajniej to wygląda!!! Gratulacje :kwiatek:
udało nam się całkiem fajne stado koni zebrać, z którymi można naprawdę sensownie popracować 🙂 ja uwielbiam to miejsce, jest urokliwe, z fantastycznymi ludźmi, okolica jest cudna 🙂 także mam szczęście że tam trafiłam 🙂 tym czasem od września chcemy ruszyć z terenami pełną parą, jest instruktorka która odpowiada tylko za tereny, Agata Koryl, powinna być kojarzona z czasów świetności rekreacji z Krakusa z okolic 2002-2005 roku jakoś, tam wtedy też prowadziła tereny jako jedyna 🙂 osoby zaawansowane zapraszamy w najbliższy weekend w teren za pół ceny. tel. 501684516, jakby ktoś miał ochotę🙂
W imieniu koleżanki szukam namiarów (najchętniej nr telefonu) do p.Leny - udzielała swego czasu treningów ujeżdżeniowych w Zabierzowie Będę wdzięczna za pomoc 🙂
Oto Laptop który miał być kiełbasą... Od miesiąca pod moją opieką, już na zawsze 🙂 Zdjęcie sprzed kilku dni - po alergii nie ma śladu, wystarczyły tylko lekarstwa, dobra pasza i dużo miłości 😍
no, termin był jasny, ale miejsce - niby fajnie, może być niezła atmosfera i można spędzić miły weekend, ale własnie - odległość i koszta mogą odbić się powaznie na frekwencji.. rozumiem, że to ze względu na memoriał, który ma się odbyć jednocześnie?
I tu kolejna dziwna dla mnie rzecz, memoriał o ile się nie mylę, miał być jakoś w maju-czerwcu. A tu nagle ni z gruchy, ni z pietruchy połączone ze sobą ważne zawody. Zwłaszcza, że kalendarz na ten rok nie był jakiś bogaty, a sytuację w znacznej mierze ratowały jednodniowe Facimiechy.