Kącik Małolata...:D
Fly, Facella, no nieźle 😂 mistrze 😁
obżeram się frytkami, oglądam milion filmów... jeszcze tylko oczekuję odpowiedzi w jednej sprawie i będzie baaardzo miły wieczór 💃
jakieś horrory ktoś poleci? bo już nie mamy pomysłów 😁
Małolaty patrzcie na to, taka tam holenderska reklama 😎
Małolaty patrzcie na to, taka tam holenderska reklama 😎
boję się na to spojrzeć, słusznie?
Określisz czy słusznie jak obejrzysz. 😎
spoko. bardzo prorodzinne wizje ma ten koleś 😂
A ja dziś byłam w terenie i było super, naprawdę. Nie byłam 2 lata i zapomniałam już, jak to fajnie. Zaufałam chyba temu mojemu gniademu i było super.
infantil Bardzo zacne foty. Mam identyczne siodło (tzn te same kolory, model, tylko bardziej brudne :icon_redface🙂
nope, to ja do Ciebie wpadne. Kocham czyscic siodla i oglowia. 🏇
Alabamka serio nie widzisz nawiązania do tego jakże wolnego kraju? 😁
Krupnik szalona 😎 Jak chcesz to jeszcze mamy w siodlarni z 5 siodeł i koło 10 ogłowii. Wyślę tobie i w wolnych chwilach będziesz czyścić. 🤣 ja się zapuściłam i ostatnio czyściłam siodło z dobre 1.5 miesiąca temu.
flygirl cóż... mnie osobiście ta reklama odrzuca. 🤣
No właśnie mnie też. Nie mogę na nią patrzeć i jak leci w tv to przełączam. 🤣
nope, to ja do Ciebie wpadne. Kocham czyscic siodla i oglowia. 🏇
A ja kocham pastować buty i mam co do tego obsesje 😁 za każdym razem jadąc do stajni muszą być czyste i się świecić jak psu jajca na wiosnę 😎
Hermes Ja zazwyczaj mam buty strasznie brudne, bo zostają w stajni. 😡 A jak już przyjadę w czystych to wezmę się do roboty i zaraz całe brudne. Dobrze, że nikt mnie nie widzi na tej naszej wiosce, buty, siodło brudne. Wstyd 🤬
nopebow, ja też jak zajadę do stajni to są zaraz brudne, ale mam obsesję, że jadąc do stajni muszę mieć czyściutkie buty, czyste bryczesy, koszulka z kołnierzykiem i obowiązkowo wsadzona w bryczesy 🙂
Hermes, no to niezła pedantka z ciebie 😀 Ja szukam bryczesów, jak w miarę czyste to ok, zakładam. Wyciągam jakąś koszulkę z szafy, najlepiej dużą, luźną. Więcej nie mówię, bo jeszcze wyjdę na jakiegoś wieśniaka i będę kaleczyć swoim niedbalstwem ten elegancki sport. Staram się, jak mogę, ale zwyczajnie czasem się nie da. 🤣
nopebow, eej, nie tylko nie pedantka! 😁 ja tylko co do wyglądu do stajni i w stajni mam porządek, a wejdź do mnie do pokoju..o ile da się wejść 😂 więcej chyba nie muszę dodawać 😎
nopebow, za duże koszulki są najlepsze, a czyste buty to podstawa ;D.
Ale mi mama w głowie miesza. A już się tak nastawiłam na Polskę za 2 tygodnie. 🤔
Ja na jazdy zawsze czyste bryczesy, bluzki uprasowane i wgl ale buty i sztylpy o nie 🤬 masakrycznie brudne 😁
HALO WARSZAWO, Małolaty, ktoś się nudzi może już, teraz, zaraz? 👀 😁
Hermes, u mnie za to często na odwrót. 😁
Sisisa widzę, że nie jestem sama. 😎 Wygoda to podstawa.
maiia ja się nudzę tylko, że w Gnieźnie. Trochę daleko...
nope, no kurcze.. nie ta stolica 😁 🙁
maiia, no właśnie, 😂 niestety 🙁
Jakoś zawsze mi ten wątek gdzieś umyka i raz piszę, raz nie piszę, ale mam nadzieję, że teraz powracam na dobre 😀
Małolaty, czy do Was dociera to że jeszcze niepełny miesiąc i szkoła? O losie... 👿 Niby są 2 dni w gratisie, bo 01.09 wypada w sobotę, ale rok szkolny był długaśny, więc się nie liczy! 😁 W tym ja idę do nowej szkoły - 1 klasa liceum - gdzie nie wiem jak to będzie, praktycznie nikogo nie znam, a mam tam wyciągnąć 4.0. Nie powiem po co, żeby nie zapeszać 😎
Do mnie nie dociera, bo mam jeszcze półtora miesiąca wakacji. 😎 Zresztą teoretycznie przez cały następny rok będę miała wakacje. 😁
Dobra, przestawiłam swoją głowę, zaakceptowałam możliwość późniejszego przyjazdu do Polski i przyszedł czas na radość. Znowu są plany. 😀 Wakacje do ostatniego dnia będą wykorzystane. 💃
Miałam na myśli zwykłych, szarych śmiertelników chodzących do gimnazjum/liceum 😂
Mnie to załamuje, że zaraz szkoła 😵
Niby zaraz urodziny i fajnie, że jakiś prezent wpadnie itp, ale z drugiej strony głupio mieć pod koniec wakacji urodziny. Bo na uro się czeka a tu zaraz szkoła :/
Teraz jestem jeździec niepraktykujący, niestety. Nie wiem, kiedy to wróci do normy. 🙄
Jakoś tak niby wakacje, ale się popsuło trochę.
przepraszam, że mnie nie było, ale dla mnie właśnie rozpoczęły się wakacje 🏇 w czwartek aqua park i potem na ryby, wczoraj ryby i ognisko, dziś znowu na basen 😍 z najlepszą ekipą: brat, dziewczyna jego i brat jego dziewczyny (tylko jej brat nie był z nami na basenie, bo coś tam z nogą ma) i szczerze uwielbiam tych ludzi 😍 jak poznałam nową dziewczynę mojego brata to nie polubiłam jej, ale to był wielki błąd, bo jest wspaniała :kwiatek: jeśli mój brat coś do mnie powie obraźliwego, szturchnie mnie, wyzwie czy coś to ona od razu mu uwagę zwraca, broni mnie i jest bardzo miła, uwielbiam ją 😍 czekam na wieczorny wypad na basen 🏇
a wiecie, że w tym roku szkolnym święta typu dzień nauczyciela, trzech króli, 11 listopada wypadają w niedziele? 😵