Ktoś widział przejazd Ahlmanna ? Widizałam parę Ahlmann/Code One jeszcze nie tak dawno live i zachwycali. Żałuję, że im się nie powiodło. A Beezie Madden - cóż tam się działo ?
Oglądacie? Chyba trudny ten parkur, dwa czyste przejazdy na 20 to dość słaba statystyka.
Ale przeszkody czadowe, zwłaszcza ten mur w kształcie autobusu. 😀 A chyba najwięcej trudności sprawia ten potrójny szereg, z tego co zauważyłam na nim jest najwięcej błędów.
Boze jak dlubal ten zielony ludek 🙂 ale kon niesamowity
Też zwróciłam uwagę, fulki robił niesamowicie króciutkie momentami 🙂 No ale skutecznie.
Przeszkody super! Czekam aż ktoś zrzuci ten autobus, ciekawa jestem jak on się rozpada 😀 Konie na wszelki wypadek go jednak nie tykają jak widać 🙂
przepiękny parkur 🙂 i ten autobus - wymiata! echhh chociaż raz pojeździć po takim podłożu... marzenie 🙂
Brawo Eric! To jeden z moich faworytów 🙂
Nie sledze juz olimpisjkich zmagan, wiec zadam totalnie laickie pytanie, gdie sa Niemcy?
crazy zaraz beda 😉 wyglada na to , ze po wczorajszych kwalifikacjach podzielili zespoly na 2 grupy - slabsza startuje teraz a mocniejsza po niej - Niemcy, Szwedzi, Belgowie, Szwajcarzy, Holendrzy i Francuzi zaraz zaczna starty 😉
Bleeee - po tygodniach nieobecnosci znowu sie pojawilam - 😵
Hahaha bo zwatpilam wlasnie...
Ale anglicy to jednak wkkwisci...jaki aplauz mieli ang na crosie a jaki maja tutaj...
Super kasztanek teraz 😉
Dzionka, właśnie się rozpadł.
Itot jest przewaznie super -
Ehhh - na chwile obecna moja dobra znajoma jest jedno miejsce ponizej kwalifikacji na jutro - trzymam dalej kciuki oby sie udalo 🙂
Dzionka zerowek bylo wiecej wczesniej - w wynikach masz podane laczne punkty po dwoch dniach - Luciana DIniz jako pierwsza byla m.in. na zero 😉
A murek tez juz polecial - delikatnie 🙂
Zaraz Ehning jedzie, uwielbiam jego styl jazdy 🙂
Co jest bardziej punktowane w karierze skoczka, wysokie miejsce na IO czy Pucharze Świata?
Nie wiem jak dokladnie w skokach, ale ogolnie start w IO to marzenie kazdego zawodnika w konkurencji olimpijskiej... to prestiz w pewnym sensie
siodlo szweda zylo wlasnym zyciem.... lol
ale koń tego Szwajcara latał 😲
crazy no tak, w sumie zrozumiałe 🙂
Pozwólcie, że zadam jeszcze jedno pytanie. Czemu nie ma Kevina Stauta w drużynie?
Moze dlatego, ze nie spogladasz na odpowiednia liste startowa 😵
Aaa wybaczcie moją ślepotę. 😡
jak ten koń Belga dyszał..
ten Holender mnie mega rozbawił swoimi rękami 😁
Szwajcarzy dobrze jezdza...
Ktoś widział przejazd Ahlmanna ? Widizałam parę Ahlmann/Code One jeszcze nie tak dawno live i zachwycali. Żałuję, że im się nie powiodło. A Beezie Madden - cóż tam się działo ?
Beezie Madden wczoraj eliminacja - dwa nieposłuszeństwa na drugim członie szeregu tego z kółkam olimpijskimi, za pierwszym razem bardzo blisko jej wyszło do pierwszego członu do stacjonaty i wykręciła przed okserem, za drugim juz lepszy pierwszy człon ale zatrzymanie przed drugim...