Ochraniacze

anai no way. Skoro wchodzi w ESowe skorupy to nie ma opcji zeby miał takie wielkie szpyty :P

Dlatego jestem przekonana, że coś źle mi się zmierzyło 🙂
O.... I jeszcze ile rzepa w zapasie. Spróbowałabys mojemu te ESowe skorupki założyć. Usmiałabys sie. Dlatego to fizycznie niemozliwe zeby miał wiekszy obwód nogi niz Kajtu.
xxagaxx, nie mam tych Br-ów 🙁, mam "zwykłe" BR-y. Tylko - nigdy już chyba nie zechcę innych ochraniaczy, tylko BR-y  💃 Czyli - za linka do tych dziękuję  :kwiatek:, chyba oszczędziłaś mi szukania.
halo to super 😉 Ja pewnie sobie je zamówię pod koniec sierpnia jak kasa przyjdzie bo się normalnie zakochałam 😀😀
Ja też się czaję na te ochraniacze BR. U nas w stajni są ich kaloszki i wyglądają super. Tylko obawiam się, że mój koń się w nich utopi. Niestety ma tylko 161cm i ma cienkie nóżki 🙁
Ja mam takie ochraniacze 🙂 Są idealne. Mają solidniejszy materiał na zewnątrz niż Eskadron Allround, więc nie są tak delikatne i nie łapią od razu dziur. Nie są też takie sztywne jak ochraniacze Hooksa, więc pasują dobrze na normalne, dość cienkie nogi (Hooks dobrze leżał na koniach sporo powyżej 170 cm). Idealne w pielęgnacji - przed jazdą wystarczy przetrzeć mokrą chusteczką , np. taką dla niemowlaków, i są super czyściutkie - brud nie wnika w materiał, jak w neoprenowych ochraniaczach. W środku miękka pianka.
Można dokupić kalosze idealnie pod kolor 🙂

Ja mam szampańskie - to taka kremowa wanilia, są cudne, idealnie pasują do Anki offwhite 😁 Na 100% czaję się jeszcze na brązowe i kolorek, który wypuścili teraz w lecie - tobacco 😜

Ogółem to trzymajcie kciuki, jak dobrze pójdzie, to jeszcze w wakacje produkty BR mogą być normalnie w sklepach w PL na półkach 🙂

Szampańskie BR Pro Max:

I tobacco:
Quanta A ile Twoje konie mają w obwodzie nogi? Oczywiście tak mniej więcej. Może na moją też by były dobre te ochraniacze  😜
Tobacco to chyba kolor w sam raz dla nas - piękne  😜
quantanamera, jakie dobre wieści! Trzymam kciuki z całej siły.
Kolory - bajka  😜
quanta
a masz moze zdjecie tych ochraniaczy na nogach?  :kwiatek:
Dava   kiss kiss bang bang
23 lipca 2012 15:32
Omg jakie piękne  😜

Z miejsca kupuję granatowe  😀
domcia406, Karol ma 167 i cienką nogę, są idealne, na Skarze (164cm) też ok. Zdjęcia mam niestety tylko halowe, robione późno, więc niewiele widać - jak mam więcej czasu i światła na fotki, to jednak zawijam 😉

Dla mnie to hicior, naprawdę 😜
A i cena przyjazna - komplet przód i tył. ok 80€ 🙂
😍 😍 😍

Zakochalam sie w brazowych,  💘

koncza mi sie moje pro safy niedlugo, cos by sie przydalo na codzien. Biale tez ladne, ale na codzien troche bez sensu.

oprocz ebay to rozumiem nie da sie je nigdzie dostac?

Ile u was prosafe eskadrona wytrzymaly?

Moje jakos dosyc krotko, z 5 miesiecy codziennie na 2 konie i 6 miesiecy na jednego, tyly w ogole sie odklejaja i chlapaja te gorne czesci gdzie eskadron napisany, gumy z przodu sie poprzecieraly (jeszcze nie do konca - ale ze w ogole tak szybko sie przetarly). Niby jeszcze dzialaja ale naprawde wygladaja jak by mieli skonczyc swoj zywot niedlugo.

Dava

niestety ten granat chyba nie taki ladny jak na tym zdjeciu co wstawilas

[[a]]http://www.ebay.de/itm/4-er-Set-BR-Sehnenschoner-Pro-Max-schwarz-weis-braun-champ-WB-Vor-Hinterbeine-/270933288689?pt=Reitzubeh%C3%B6r&var=&hash=item3f14e1e6f1[[a]]
Quanta Dzięki  :kwiatek: Chyba jednak zaryzykuję. Te brązowe widziałam już kilka miesięcy temu i się w nich zakochałam  😜 Chociaż szampańskie też kuszą, bo rzeczywiście idealnie pasują do anki off white.
Ochraniacze miodzio... szkoda tylko że na kluski nie pasują z szerokim nadpęciem  😉
...dla nas zostają chyba tylko WW o ile w ogóle  😵
Quanta ale jaki masz rozmiar?? Bo są S, M, L 😉

Ja na bank kupuję brązowe 😀😀  Za kaloszki chyba podziękuję bo nie wiem jak te ichnie L wypada. A mój koń raczej XL bądź nawet XXL nosi.
Ja mam ochraniacze fair play kolor czerwony , bardzo fajne kupiła je w Tundrze ( We Wrocławiu ) i łatwo sie myje i zakłada  🙂 :kwiatek:
Aaaaaaa... brązowe BR !!!! Cudo !!
A gdzie bedziecie je zamawiac? Ja bym chciala przody biale. Albo te szampanskie? nie wiem zeby nie wygladaly jak pożółkłe.
te brązowe  💘
Ja na pewno będę z ebaya ściągać pod koniec sierpnia. Bo chyba tam najtaniej.

Mogę zorganizować zamówienie zbiorowe 😉
To ja chetnie, tylko pamietacie prosze o mnie, bo znajac zycie przegapie, ale moze dorwe wczesniej w malmoe na zawodach to moge kupic wiecej😉
a ja moze juz  zamieszkam w niemczech w sierpniu, ale konio zostaje w PL tak ze pewnie sie pisze na zamowienie i tak, bo kasowo tez sie ogarne pewnie wtedy dopiero  😀iabeł:

crazy
w tej aukcji co ja podalam jest zdjecie tych szampanskich z bliska. Mnie troche nie przekonuja. 🙄
crazy to ty pamiętaj o mnie wtedy 😀 Ja brązowy komplet L-ek 😀

Ja na pewno napiszę i tu i na fb 😉 
Ja też chce brązowe L !! Aga, zamawiamy !!

A tak w ogóle to ile one kosztują ??
cataleya   Plajta - i'm lovin'it !
23 lipca 2012 22:03
Lamicell Pro -50zł  😎
Quanta pisala o 80 euro za komplet .

Bo ja rozwazam wtedy te albo wkoncu te z eq-eq.pl
80 euro za komplet na 4 ?? Tylko ?? To ja sie zdecydowanie pisze na nie.
A to nie jest tak, że przody mają 3 rzepy i to są Mki, a tyły mają 4 rzepy i to są Lki? Przejrzałam sporo ogłoszeń i tak mi coś z tego wynika.
O np w tym sklepie:
http://www.ooteman.nl/op-en-om-het-paard/beenbescherming/peesbeschermers/br-peesbeschermer-pro-max
Przody mają rozmiar S czyli pony, i M (ale podpisane jako fullsize), a przodów L nie ma.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się