Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

Livia   ...z innego świata
20 lipca 2012 07:51
Sankaritarina, żaden problem, grunt że na powrotny PKS zdążyłyście 🙂 No i gratuluję zakupu! (bo wczoraj nie pogratulowałam z tego wszystkiego :zemdlal🙂
wątek zamknięty
My prosimy o kciuki, takie na dziś i takie bardziej długoterminowe. Pamir dzisiaj zmienia stajnie, mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie. Te długoterminowe kciuki  potrzebne, bo jesteśmy w trakcie leczenia nóżek, od jutra mam powoli konia wdrażać z powrotem do jeździectwa. Mam nadzieję, że wyleczymy nogi i że będzie już wszystko ok, musi!

wątek zamknięty
Nirv życzę powrotu do zdrowia 🙂
wątek zamknięty
Martolina, Dziękuję! 🙂
faith, młoda kucka felińska po arabie. Baaardzo miła i sympatyczna (puki co 🙂 ).
oo, dobrze, że u was już lepiej!
Livia, Dzięki! 🙂 Wchodziłyśmy do tego pksa przez zamknięte drzwi prawie  🤣 jeszcze portfel mi wypadł i gdyby nie koleżanka, to bym pojechała bez portfela 😁
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
20 lipca 2012 08:15
Milusia o jaaaacieee 😀 Jakie słodzki macie zdjęcia! Jesteście moją jedną z ulubionych par re-voltowych 😀  😍 😍 😍 WIĘCEJ! A jak palec?
Mąka zachwycałam się już na FB. Fajne konisko Ci się trafiło!  😜
Tulipan To ja czekam na fotki  😅
zima piękna maść!
Jasnowata konsultuj się z innym wetem! Trzymam kciuki, wymiziaj malucha 😀  😎
Koniczyna bo w końcu jazda konna ma być przyjemnością  😜
Sankaritarina Masz konia ślicznego  😜 A imię?  😍
Nirv kcikasy są!

Jeden Lolo 🙂

wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
20 lipca 2012 08:30
Sankaritarina, o matko po co Ci kolejny mlodziak!
a na zlotku swoim to jezdzisz??

Nirv, z plecami wszystko juz ok? nie wiem czy pisalas, troche srednio sledze watek ostatnio - co Pams ma z nozkami?

juliadna jestem pod wrazeniem tego, ze z kazdej jazdy masz zdjecia. masz w fotografa w cenie pensjonatu? 😉
wątek zamknięty
kujka, W tym szaleństwie jest metoda 😁 młoda dla towarzystwa mojemu.
Taaa, bym jeździła, gdybym się na początku lipca nie znalazła na pogotowiu :/ ale już ok, na oklep jeździłam na jednym i drugim; dziś albo jutro wsiadam sprawdzić czy mnie noga w strzemieniu boli. Oby nie, bo mnie już ściska i bym sobie wreszcie chciała pojeździć.  🙇

Nirv Trzymam kciuki za wyzdrowienie!
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
20 lipca 2012 08:46
Sankaritarina, a z kucykiem sie nie dogaduje? co sobie zrobilas z noga?
wątek zamknięty
Dzierżawa się kończy, a nogę mi załatwił Pallas przebiegając po niej przy wyprowadzaniu na nowe pastwisko. No, ale przeorganizowałam wychodzenie na padoki i już jest wszystko spoko. Dobrze, że kość cała. 🙂
wątek zamknięty
Jestem na wyjeździe i jak sie dowiedziałam kobyła zaczeła potwornie znaczyć ,utykać oraz nieregularnie chodzić , strasznie się martwię 🙁 dziś przyjedzie wet . Bardzo proszę o kciuki .
wątek zamknięty
Sankaritarina gratuluję i zazdroszczę! Śliczna kucka  🙂
Nirv trzymam kciuki. A gdzie się przeprowadzacie?
wątek zamknięty
Milusia stare dobre czasy! Dobrze, że przez tego fioletowego Eliota żółtych papierów nie dostałam 😉 Miało się tą wyobraźnię 🤔wirek:
Sankaritarina śliczna kobyłka
wątek zamknięty
juliadna wow, ale Lol świetnie wygląda, chyba osiągneliście wyższy stopień porozumienia!  🙂
milusia  😜 😜 😜 i tyle w temacie, Zwiastun wygląda naprawdę świetnie!  :kwiatek:

a my dzisiaj po raz 2 byliśmy na samotnym spacerze w lesie, Rudy jest absolutnie fantastyczny, zupełny relaksik, idzie jak stary  😍 no i zrobił mi ogromny prezent, bo na ostatnim treningu przed moim wyjazdem był absolutnie rewelacyjny, nie miałam się do czego przyczepić (no poza swoim jeździeckim praliżem  :rozga🙂

tak się wakacjujemy:

pozdrawiam!  :kwiatek:
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
20 lipca 2012 11:34
epk- 🤣
Forta, Klami,Petit, Juliadna-dziękuję ślicznie  :kwiatek:
MoniaaA-zapraszam  🙂 A jak tam Twój wielkokoń? na chodzie już?
Frania-śliczne maleństwo  🙂
Sankaritarina-gratuluję nowego nabytku
Koniczyna-no do normalności to nam daleko było  😁
etenta-super,że masz teraz tyle radości z pracy z młodym  🙂 A tak w ogóle to jak on ma na imię?

To ja jeszcze wstawię taką fotohistoryjkę  🙂

Ewciaa_ piafuje, hm wychodzi jej to całkiem zgrabnie...

mi niestety talentu bozia poskąpiła, praca zadu nie taka jak u koleżanki  😂

konisko przebija nas dwie...

...no ale we trójkę dajemy czadu  🤣
wątek zamknięty
milusia no widzisz, co dwie (a właściwie to trzy) głowy to nie jedna.... a rude piękne.... 🙂
juliadna, pięknie Wam w takim zestawieniu kolorystycznym... 🙂
ententa, kawał mięśniaka.... 🙂
wątek zamknięty
milusia, super, że już piafujecie  😜  😜
Nirv, trzymam kciuki
juliadna, podczepiam się do pytania Kujki 😉
wątek zamknięty
Sankaritarina, kucka urocza🙂

milusia, jesteście obłędni!

Jutro jadę oglądać nowy dom rudziszona i już się nie mogę doczekać🙂 A z drugiej strony umieram ze stresu przed całym tym przedsięwzięciem i żyję nadzieją, że tego nie spaprzę.
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
20 lipca 2012 12:10
brzezinka-no dokładnie  🙂 i dziękujemy
Fantazja-piafowanie to stanowczo za dużo powiedziane  😉 Jak to quanta ładnie nazywa-na razie to takie caplowanie i pajacowanie, ale skoro koń to lubi i sam proponuje? to czemu nie?  🙂
szam-szalenie mi miło  :kwiatek: A kiedy Ty się w końcu pochwalisz nabytkiem ?  🙂
wątek zamknięty
milusia nazywa się Markus 😉 hah, dobre fotostory, ale widze, że Rudemu się podoba 😉
brzezinka on dopiero niedawno tak przypakował, szczególnie szyi dostał, jakieś czary?  😁
wątek zamknięty
Sankaritarina Orlando nie ma źle, ale fajnie by było go mieć u siebie. Puściłabym go na łąkę, trawa po kolana  😉 Co ta za kucyczek? Dzieciak jeszcze nie?

juliadna Loluś niezmiennie zachwyca  😜
wątek zamknięty
milusia, póki co jesteśmy na etapie słownej umowy, więc do czasu podpisania papierków chwalę się zachowawczo🙂
We wtorek będę wiedziała jak ta sytuacja do końca wygląda, ale młoda ma wspaniały charakter i myślę, że odpowiednia osoba do zajazdki plus ktoś z dołu później i będzie fajnym rekreanckim przyjacielem🙂
wątek zamknięty
Swoich zdjęć na koniu wprawdzie ostatnio mam jak na lekarstwo ale za to mojego ślubnego obfociłam na zapas.
Nasze młode rude...

I wiekowe już gniade.....

wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
20 lipca 2012 14:05
juliadna jestem pod wrazeniem tego, ze z kazdej jazdy masz zdjecia. masz w fotografa w cenie pensjonatu? 😉

Haha, gdyby takie bajery istniały to w te pędy pognałabym na południe  🤣 A tak to od miesiąca ściągam na zdjęcia osoby wszelakie i różnorakie, i coś ani jednej ściągnąć nie mogę 😉 A przecież nie jeżdżę na takim totalnym zadupiu! Warszafka przecie  😎
Frania jeden z ładniejszych łaciatków jakie widziałam, serio 😉
milusia rudy zachwyca! A Ty go chciałaś sprzedawać  😀
wątek zamknięty
Brzezinka, bardzo mi się Wasze rude i gniade widzą 😜 😜
wątek zamknięty
Martolina, juliadna,  Libella, Fantazja, Sankaritarina,  dzięki 😉

kujka, bo nie pisałam 😉 w zasadzie kilka takich drobnostek, które wyszły po wyleczeniu pleców, już jest wszystko ok raczej, mamy wdrażać się do jeździectwa powoli, za 1,5 tyg kontrola, wetka z pleców bardzo zadowolona, czyli do przodu 😉
wątek zamknięty
juliadna co to za siodełko? :kwiatek:
wątek zamknięty
milusia, genialnie! Fajowo, że stopniowo ale posuwacie się do przodu i to w coraz bardziej zaawansowanym stopniu.
A co do mojego wielkokonia, owszem na chodzie, w miare regularnym ale lajtowym. Odstawia mi bunty, robi sobie ze mnie jaja ale ja o dziwo dzielnie się nie poddaję tylko zsiadam z konia po dobrze wykonanym choćby najprostszym elemencie i mówię do siebie: następnym razem będzie lepiej, może powinnam poprawić działanie ręki/nogi/mózgu (niepotrzebne skreślić 😉 ). Tym razem mam nadzieję, nasz start przebiegnie bezkolizyjnie 🙂
(jedyne co to jestem w mega dole finansowym, zresztą nie tylko ja a cała rodzina, i musimy sobie
radzić sami w pracy pod siodłem)
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
21 lipca 2012 15:01
MoniaaA, a jakieś foto foto? Choćby jedna sierotka? brakuje tu Wezyra.

Łośko z dziś. Stwierdzam, że nawet mogę na nas patrzeć 😁 grzeczny był dzisiaj, potem się tylko obraził, bo zamiast po jeździe iść na pastwisko, musiał czekać na kowala.

wątek zamknięty
O rany, maleństwo, to mnie zdziwiłaś! Dziękuję za pamięć! Ani jednej fotki ale obiecuję nadrobię najszybciej jak to możliwe!
Łoś wygląda bombowo, jakby miał ze 4 latka max. No i jaki leciutki na zdjęciach!
wątek zamknięty
juliadna nawet nie wiesz jak zazdroszczę hali. Z tą pogodą ja już nie wyrabiam... A Lolek jak zwykle zachwycający! (oddaj mi ten komplet zła kobieto!!  😀iabeł: 😀iabeł🙂

ententa normalnie koń wyścigówka 😉

milusia Zwiastun normalnie wygląda niesamowicie!! A tak na marginesie, bo ja jak zwykle wypadłam z obiegu, już go nie sprzedajesz?

maleństwo Łoś chyba trochę schudł nie? 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.