Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

Petit. Dziękuję bardzo 🙂 Kroczyć ładnie czasem mu się zdaża, jak ja mu nie przeszkadzam 🏇
wątek zamknięty
milusia drugie zdjęcie Rudego obłędne! świetne jest!  😜
Fantazja ale się cieszę, że będziecie już tak niedługo razem!!! wiem co to znaczy rozłąka z koniem... życzę bezpiecznej i bezstresowej podróży.
juliadna Lolek wygląda bardzo dobrze! super! 😉  no i ten komplecik!  💘
xxmalinaxx gratulacje! koniecznie wrzuć filmiki z przejazdów! 😉
Libella o jaki wielkoludek! 😉 fajny gniadosz! najważniejsze, że czerpiesz z jazdy radochę!!!
quanta chowaj Karego, bo jest taki piękny, że jak się jeszcze trochę na niego napatrzę to normalnie Go ukradnę!!  😍 😍 😍
Klami ooo, koniecznie wrzuć jak dostaniesz nową porcyjkę fotek! uwielbiam Was oglądać!!
Forta haha, świetne to foto!  🤣
milciaaa fajny Rudy! 😉

A tymczasem ja wsiadłam na mojego konia dziś po raz pierwszy od 4 miesięcy!!! I do teraz nie mogę się ogarnąć po tym! Normalnie zapomniałam, jaka ona jest cudowna i za co ją tak kocham!!! Chodziła jak marzenie! Wsiadłam jakby wgl przerwy nie było. Jazda leciuteńka, żeby tylko przypomnieć! Szok! A źrebol, który dostał już nawet imię (ale dla mnie wciąż jest po prostu Panem E.) - Escado, galopował i bierkał radośnie po całym padoku. ; ) Jeeeeny jestem taką szczęściarą, że je mam, że aż sama w to nie wierzę!
Jakże to piękne uczucie znów na Nią wsiąść, jest wyjątkowa, zdecydowanie!

Mam kilka zdjęć (przepraszam za ilość, ale już znikam).

wątek zamknięty
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa!

Mam już kilka zdjęć z zawodów, wrzucę je póki pamiętam, ale na razie tylko kawałek (bo jest ich za dużo na raz)  🤣 , filmiki przy okazji.

Czwartkowe:

Mina Muskata w stylu: ee tam, jest dobrze  🙄

I coś z piątku, przed konkursami 🙂

Prawdziwe oblicze Muskata  😀iabeł:

Paralitycy

I wreszcie coś poskładanego - przed C

Dekoracja, runda honorowa i filmiki... no, nastąpią 😀

quanta śliczne ogłowie, a model jeszcze ładniejszy 😀
gryglodor w trójkę bardzo fajnie się prezentujecie 😀
Klami a ja wciąż czekam na zdjęcia :P
wątek zamknięty
gryglodor Nie przepraszaj , bo ja czekam,aż znowu nas osypiesz zdjęciami malca  💘 .Jest przeuroczy  😍 !
xxmalinaxx bryk na zawodach jest rozwalający  😁 Najważniejsze ,że pierwsze lody przełamane, następnym razem pójdzie lepiej  😉.
wątek zamknięty
Szarlotka. lepszy bryk mam nagrany w którymś przejeździe 😉
Dzięki w każdym razie  :kwiatek:
wątek zamknięty
gryglodor źrebak obłędny, ale to mamusia sprawiła, że serce mi szybciej zabiło. Przepiękna kobyła!
A imię dla malca bardzo ładne :kwiatek:
wątek zamknięty
Gryglor cudowny maluch  😜
xxmalinaxx super wyglądacie  😀

po wizycie Ewuś...

nurkujący Wróbel

i "Wróbel bez zęba na przedzie"

wątek zamknięty
Forta foty meeeega 😜 Ale gdzie Ty masz nogę na trzecim zdjęciu?  😁
wątek zamknięty
Forta, cudowności! Ewuś robi super foty, a Wróbel jak zawsze przykuwa wzrok 🙂
Tylko powiedz mi jedno - GDZIE MY MAMY TAKĄ WODĘ? Chcę tam jechać! Już! 😁
wątek zamknięty
gryglodor, ładne imię, pasuje do małego przystojniaka 🙂

xxmalinaxx, Muskat wygląda szałowo, te jabłuszka I super mu pasuje beżowy kolor, co to za wdzianko ma na sobie? 🙂

Forta, o wooow 😜 Klimatyczna sesja i bardzo pasująca z Was para. U nas na terenie stajni jeziorko, ale zbyt zarośnięte ma brzegi, żeby się nadawało do wjeżdżania... Ale może nadrobię, za miesiąc będę miała do jazdy i nawadniania basen 😀iabeł:

Tu głupawka ogólnoskwarkowa 😉

wątek zamknięty
Forta Wy również świetnie się prezentujecie  :kwiatek:
quanta dzięki, dzięki 🙂 Co do wdzianka, Eskadron bronze, Winter 2011 + zwykłe owijki horze 😀 Też mi się podoba ta koncepcja, nawet znacznie bardziej niż burgundy. A Skwar w pomarańczowym - obłędny!
wątek zamknięty
Patrzcie! Dostałam dziś mms'a od Hermes  😍 Pamir chyba ma aż za dobrze z młodą - patrzcie na jego brzuch  😁 A ja w końcu, już niedługo zawitam w stajni - jeszcze 4 dni i jestem u Mireczka  💘 Straszliwie się stęskniłam!

wątek zamknięty
Libella dzięki.  kiedy przyjeżdżasz do nas?
Amnestria Ciebie to już sto lat chyba nie było?  😉
Quanta Skwar jak zwykle cudowny!  😍 bedziesz miała jakoś niebawem zdjęcia rudziaka?
xxmalinaxx dziękujemy  :kwiatek:
wątek zamknięty
z tego wszystkiego zapomniałam 😁

Forta, przepiękne zdjęcia! Nie wiedziałam, że w okolicy Konika macie takie piękne tereny! Swoją drogą - przy trzecim zdjęciu chyba Ewuś mocno kombinowała z Twoimi nogami? 😁 + Wróbelek na tym pierwszym portretowym, nurkującym zdjęciu ma boską minę 😀

xxmalinaxx, gratulacje! to galopująco-brykające jest świetne, to po prostu mega praca pleców 😁

gryglodor, przepiękna mamuśka i cudowny synuś

Libella, fajnie Cię widzieć na koniu! 😉
wątek zamknięty
heh Nirv Ewuś w ogóle nie kombinowała. Nogi mam pod spódnicą, bo Agr strasznie chlapał  😉 ale dzięki dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
gryglodor, wrzuce wrzuce.... ale na razie fotograf sie zneca i nie daje nic. 😉
Piekny ten twój malec. Cudeńko, no !!

xxmalinaxx, ładnie sie prezentowaliście. Mam zdjecia... kilka, ale zawsze coś. Tylko czekam na litość pani fotograf. Na pewno jest jedna fota obrazująca dlaczego musze miec jak i czym go przytrzymać przed skokiem. Czyli lot kiedy mi sie to nie udało i sie ogór wyrwał.

Forta, ale piekne zdjecia !!

wątek zamknięty
Fantazja super, że w końcu będziesz miała kobylastą przy sobie 🙂
xxmalinaxx ważne, że ty jesteś zadowolona 😉 pokazuj przejazdy!
Klami Ty się ciesz, że ci Ogar rośnie a nie!
Forta piękna sesja 🙂
quanta więcej Skwaaarkaaaaa

A my niestety mamy z Młodym od kilku dni kryzys. A tak dobrze mi się jeździło....

wątek zamknięty
Forta, ooo, nie sądziłam, że te Twoje dłuugie odnóża zmieściły by się pod spódnicą 😁 jesteś na zawodach tych w niedzielę w JKS Karolina? 👀 ja się pewnie zjawię z aparatem 😉 na ostatnich zawodach też byłam, ale aparat miałam rozładowany + latałam przy innych koniach, ale widziałam Was 😉
wątek zamknięty
Mąka, ciesze sie ciesze... tylko mnie to finansowo zamorduje. Plus taki, że mam solidny pretekst do zmiany kolorystycznej na brązowy sprzet. 😉
A Ty nie marudz. Kazdy miewa gorsze okresy. A może Cie to pocieszy, ale ciesz sie, że przynajmniej wasze kryzysy raczej nie objawiaja sie tym, że kon Ci chodzi głównie na dwóch nogach, ewentuanie sadzi z krzyża potezne barany i robi wszystko zeby zmyc sie do stajni.
wątek zamknięty
Klami, Mąka dziękuję  :kwiatek:

Nirv w weekend będę w Gałkowie
wątek zamknięty
Pozdrawiamy. 😉

wątek zamknięty
Przedostatnie Twoje zdjęcia były cudowne i to też, widać wielki fun, zadowolenie i teraz tylko czekać na sukcesy, powodzenia!
wątek zamknięty
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
11 lipca 2012 09:28
Klami zostaw go w czarnym osprzęcie 😉
wątek zamknięty
kokakola, to do mnie ?? Dziekuje. 😉 Do sukcesów to niepredko, ostatnio ciągle cos nam staje na drodze i nie startujemy.  A to kasa, a to transport, a to czas, a to brak zawodów w rozsądnej odległości.... Czyt. na ogólnopolskie chwilowo nie mam kasy, a porzadnych regionalek w okolicy brak. :/ 

lockmittel, hehe. Czasami tez sie nad tym zastanawiam, ale juz postanowione. Brązy nasze. 😉

To takie jeszcze:

I piekne zobrazowanie tego co sie dzieje jak nie zapanuje nad ogórem w najezdzie i mi sie wyrwie z reki. Czyli lot trzmiela na wejściu w linie. Dobrze, że to na małych niepodniesionych jeszcze przeszkodach, wiec bez szwanku.

wątek zamknięty
Klami jak zwykle super  😀 na jaki brąz się zdecydowałaś? cały sprzęt do wymiany?
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
11 lipca 2012 10:41
z brązem to będzie to! Będzie wygladał pzebosko, najlepiej taki wiśniowy brąz 😜 😍
A kiedy Pączunia tu zobaczymy?
👀

Żebyście nie zapomnieli o czarnej rekonwalescentce 😉

fot. sivens :kwiatek:
wątek zamknięty
Klami mój ulubieniec! Pewno we wszystkim będzie mu pięknie! Maszyna 😍
wątek zamknięty
Libella dzięki.  kiedy przyjeżdżasz do nas?

Myślałam nad tym weekendem, bo to chyba jedyny wolny w najbliższym czasie, ale nie wiem, czy kogoś zastanę 😉

Zairka a jak tam Wam idzie rekonwalescencja? Bo już chyba do przodu, co? 🙂
wątek zamknięty
Zairka, fajne wodne foty 😀
Mąka, ach, już prawie odliczam dni, choć jeszcze nie ma konkretnej daty
co za kryzys?
quantanamera, za dużo słońca co? 😉  😁
a zdjęcia to takie zwykłe, nie ma w nich nic szczególnego
Forta, masz konika wodnego  😁
gryglodor, jeszcze na tak długo to nigdy się nie rozstawałam, a to już prawie 9 miesięcy
śliczny pysio ma źrebak, niech rośnie zdrowo
xxmalinaxx, prezentowaliście się super elegancko, i nie widać "paralityków", czekam na filmiki i większą porcję zdjęć, bo lubię Was oglądać, naprawdę
Libella, to fajnie, że z jeździectwa nie rezygnujesz 🙂

ja niedawno skończyłam jeździć, wszystkie mięśnie mnie bolą.... tak to jest jak się jeździ raz na 2 tygodnie, może teraz będę częściej jeździła
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
11 lipca 2012 12:35

Zairka a jak tam Wam idzie rekonwalescencja? Bo już chyba do przodu, co? 🙂

Ciągle coś się dzieje, że nie możemy się do końca wygoić i tak sie ciągnie  🙄
Wsiadam już na stępo-kłusy i wychodzi na padoczek sama na godzinę.
W jednym miejscu po wypalaniu dzikiego mięsa,  jeszcze nie do końca się wygoił strup i czasami sie rozwala i krwawi.
Najśmieszniejsze jest to że, w stępie i klusie jest czysta a w galopie ta noge oszczędza 🙄
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.