Kącik Małolata...:D
Jeju jak ja wam zazdroszczę tych szkół muzycznych i talentu muzycznego ehh aż chciałabym się czasami w coś takiego zaangażować ale mój słuch 🙄
Znów się będę chwalić że poprawiłam polski i podstawy orzedsiębiorczości 😅
Facella dzis przeje*ala 😵
ale i tak mam dobry humor, jestem nienormalna.
moj przyszly facet mi sie wykrecil ze wspolnego wyjscia na musical (wole tego nie nazywac randka...) a ja sie ciesze jak idiotka... i zaloze sie, ze mnie szpieguje i to wszystko czyta, strzelcie mi w leb od razu...
Facella, ja przejeba*am wczoraj, w sobotę, w czwartek i w środę, uupsss 🤣
wróciłam o 5 do domu, poszłam spać i zerwałam się nagle o 9. Pojechałam do okulisty i liczyłam, że jeszcze wrócę do szkoły. A jakże, spędziłam tam nadprogramowe 2 godziny a jeszcze 2 godziny właściwej kolejki 😵
swoją drogą, ledwo wróciłam a już mam dość i znowu źle się czuję. To miasto mnie wykończy. I jeszcze chyba narobiłam sobie niemałych kłopotów. kurcze. 🙄
prosiu prosiu trzymajcie za mnie kciuki jutro, zdaję FCE :kwiatek:
A ja pokłóciłam się z mamą... Obiecała mi, że będzie można przeznaczyć kasę z pensjonatu na porządne treningi, a teraz mówi, że przeznaczymy na to 1/3! tej kwoty, z czego wychodzi, że będę mogła jeździć raz w tygodniu. W takim razie nie chcę jeździć w ogóle. I wyjdę na tym najlepiej... A te śpiewki, że będę mieć porządne treningi to tylko po to, abym sprzedała konia... Chcesz być dobry to będziesz wiecznie w dupę kopany - taka prawda.
niemiłek szalejesz 😀 trzymam! :kwiatek:
Kamita01 nie wiem czy szaleję, bo mogłabym zdawać CAE no ale... idźmy za kolejnością 😀 dzięki
nopebow no troche nie fair z jej strony...
maiiaF w cos sie znowu wkopala?
niemilek nie wiem co to, ale trzymam.
ja tez poprosze na jutro kciuki, mam egzamin z ratownictwa, na ktory sie nie uczylam ("zdam, nie zdam, rybka mi to"😉, a dzis sie okazalo, ze ocena idzie na swiadectwo 🤔wirek:
dziwie sie ze do tej pory nie zaprzyjaznilam sie blizej z SoaD, gdzie ja mialam uszy?! 🤔zczeka:
Tak a propo The Prodigy. Czy wie któraś może jaki ma tytuł ta piosenka, która leciała w tle reklamy OWF?
Żadna nie wie? 🙁
Wiedziałam, cholera wiedziałam 😁
Instruktor mi dzisiaj takie akcje odwalał w samochodzie, że prowadzić nie mogłam 😂
Ale za to wkurzył mnie WORD i to tak porządnie 😤
Facella, w co się wkopałam? 😁 bliżej nieokreślone relacje z paroma osobami, które wyszły na jaw chociaż tego nie chciałam, a napewno jeszcze nie teraz. I powiedziałam coś w nieodpowiedni sposób i jest tak jak się obawiałam 🙄 no aaale, poczekamy zobaczymy 😡
jutro idę tylko na 2 lekcje, matmę z wychowawczynią, więc będzie nam gadać jak ładnie mamy się zachowywać w teatrze, i na fizykę, suuuuper 😁
Fly, prodigy? 👀 w której reklamie leciało w tle coś The Prodigy? ja widziałam te z LP 👀
jeeezu Małolaty. Mam z matmy średnią 2.09 na semeestr, a na rok 2.24 i co powiedziała pani? że trzeba mieć wszystkie sprawdziany zaliczone żeby przejśc do następnej klasy... Fajnie, że z logarytmów mam 1+ a z równań 1.
W piątek mam poprawiać logarytmy, z których kompletnie nic nie pamiętam.
Myślałam, że już będę miała spokój do końca roku a tu takie kwiatki wyskakują 😵
flygirl, ale jednego to Ci zazdroszczę, oj bardzo... 😵
Chyba jedna tylko leciała? No nie wiem czyja to właściwie, taka melodia leciała, nie było słów, mama mi powiedziała, że to Prodigy, ale nie wiedziała jaki tytuł. Może będzie łatwiej jak podlinkuję:
Dobra, już nieważne. Pierwszy komentarz i mam odpowiedź, nie ma to jak w pierwszym odruchu pytać na forum zamiast pogrzebać gdzie indziej. 😁
Alabamka mi? A to niby czego? 😀
dziwie sie ze do tej pory nie zaprzyjaznilam sie blizej z SoaD, gdzie ja mialam uszy?! 🤔zczeka:
daleko 😉
ja trochę smutam, bo sobie "zawaliłam" oceny. a przy okazji coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że sprawiedliwości u mnie w szkole nie ma
Heval Ja z matmy na szczęście mam luz średnia 2,75 no i 3 😅 jeszcze została plastyka + zajęcia artystyczne ( może uda się 6), zobaczymy co z niemieckiego dostanę ze sprawdzianu, i jeszcze z muzyki muszę się wybronić na 5 😵
Fly, była chyba jeszcze jakaś zapowiedź z Numb-LP w tle, dlatego tak się zastanawiałam 😀
a ja się całkowicie nie przejmuję ocenami, ups 😵 i chyba będzie najniższa średnia w ciągu mojej całej edukacji, truuudno 🤣 zbyt wiele reczy olewam ostatnio chyba 🤔
Właśnie Małolaty, pochwalcie się planowanymi średnimi na koniec roku ! 😁
mnie też teraz oceny nie obchodzą. Oceny są dla rodziców.
No ale obchodzi mnie fakt, że mimo 'dobrej' średniej mogę mieć problemy bo mam niezaliczony sprawdzian a pani nie pofatygowała się nas wcześniej poinformować, że ma zasady, że trzeba mieć ze wszystkich sprawdzianów 2. Zwłaszcza, że w pierwszym semestrze nie było z tym problemów... 🤬
Ja jutro dla własnej satysfakcji poprawiam sprawdzian z matmy, choć wiem, że oceny na koniec to i tak mi nie zmieni...
zwierzajcie się z średnich! ja w tym roku kiepsko - 5,3. no ale cóż, tylko z własnej winy (no i może troooche koncertów). proszę nie piszcie jak to słaba, dla mnie jest kiepska i tyle 😉
Alabamka mi? A to niby czego? 😀
Oj, już pisałam chyba kiedyś... eh 🙁
Na tą chwilę 4.8 🙂
Ogólnie, to rodzice powiedzieli, że jak w liceum będę ogarniała wszystko i nie zejdę poniżej 4.0, to kupią mi konia. I to już tak na serio 😀
niemiłek w której ty klasie jesteś? 😲
No ja na chwilę obecną 4,20 ale też z własnej winy, opuściłam się maksymalnie, zeszły rok 5,00 ... 😵
jak bedzie 4,0 to umre z radosci, pierwsza w zyciu niepaskowa srednia, trzeba sie przylozyc na przyszly rok. ide spac, juz nie moge myslec.
niemilek pozwolisz ze odpowiem za Ciebie, otoz Kamito - ona konczy gimnazjum z taka sama srednia jak ja 😁 widac ze spokrewnione jestesmy 😁
no fajnie fajnie dziewczyny, ja w mojej szkole, z moimi kochanymi nauczycielami, którzy nie dają wytchnienia mam jakieś 3.0? Ew trochę powyżej 3. Ale chciało się do tej szkoły to się teraz ma. 🙄
U mnie będzie 4,5 (mam nadzieję)... Paska nie miałam nigdy. Więc chyba nie jest najgorzej, bo jakoś szczególnie dużo się nie uczę.
Facella 👍 . Jestem ciekawa jaką ja będę miała średnią na koniec gimnazjum 👀
Ja miałam pasek co roku (oprócz 4 klasy miałam średnią 4,00 🤔wirek: nie wiem jakim cudem).
Ja to zawsze miałam pasek na świadectwie mimo, że nigdy sie nie uczyłam. A tu nagle liceum - zaskoczenie. Trzeba się uczyć 😵 😂
tak, kończę gimnazjum. i tak jest lepiej niż w tamtym roku, ale 1 klasa 5,5 to były czasy 😁 nigdy nie nie miałam paska 🤣 w tamtym roku miałam pierwszy raz 4 na świadectwie, o matko jak splamione ukryte już głęboko 😂 i to przez taki głupi błąd, moje zaniedbanie. i już nie mogę się pochwalić nieskazitelnością 🙁