Kącik Małolata...:D

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
10 czerwca 2012 16:25
Heval, to: 😍

😁
Hermes jaki wielki ogromny misiak  😍
ooo Hermes słodziutki  😍
moi byli jakoś nigdy nie mieli takiego pomysłu :/
10 czerwca 2012 17:11
Kamita01, jest gigantyczny 😍 ponad pół łóżka mi zajmuje 😁
Heval, mi pierwszy raz w życiu chłopak takie prezenty robi 😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
10 czerwca 2012 17:32
Oj, ale mam zły humor 😵.
10 czerwca 2012 17:35
ChingisChan, ja też, bo muszę się na jutro nauczyć, a łeb mi pęka 😵 a co jest?
co jest chingisku?  🙄
ja wielki kibic tegorocznych mistrzostw wlasnie sobie oglądam mecz  😀  😂
jak to życie zmienia nasze priorytety i wybory  🤔 😵
Chingis co jest?  🙁
Ja się do geografii uczę ... 😵
10 czerwca 2012 17:47
Kamita01, pjona! Ja też z geografi, bo jak jutro jej nie odpowiem- poprawka w wakacje.. i z fizyki robię zadania :\
Hermes geografię nawet lubię, na 1 semestr była moocna 4 a na drugi na razie 3/4 wiec muszę się przyłożyć. Temat procesy zewnętrzne kształtujące Ziemię + Pedosfera i biosfera...  🤔wirek:
10 czerwca 2012 17:54
Kamita01, ja mam odpowiadać jutro z Sudetów, a za cholerę nie lubię geografii 🤔
Facella   Dawna re-volto wróć!
10 czerwca 2012 17:58
Hermes o rany boskie, nie czekaj, wychodz za maz za niego  😁 tzn. za niedzwiedzia, bo Ci go ukradne  😁

ja zakuwam do egzaminu z pierwszej pomocy... w sumie wygodniej byloby mi tego nie zdac, bo jak zle przeprowadze RKO i pacjent z powodu mojego bledu umrze, to majac papier o zdanym egzaminie jestem narazona na sprawe w sadzie...  🙄

i jaram sie dniem jutrzejszym tylko jeszcze nie wiem czy mam powody  😂
10 czerwca 2012 18:06
Kroiłam marchewkę dla Huxa jakimś miniaturowym scyzorykiem z kuchni w domu. Pomyślałam "a po co mam brać nóż skoro mogę wziąć takiego małego wypierdka do kieszeni". Więc wracamy do krojenia marchewki 😁... Kroję kroję kroję iiii została mi taka piętka marchewki. Kroję i ją nagle scyzoryk mi się tak miło zatapia w kciuku.  😵 Aż mi od widoku krwi się zakręciło w głowie i jakoś przygłuchłam 🤔wirek:. Dosłownie słyszałam jakby ktoś mi na głowę włożył szklaną kulę.
Krew leciała przez jakieś pół godziny aż w końcu przestała. Paskudnie to wygląda.
Nawet nie jeździłam bo bym chyba sobie do końca rozwaliła opuszek. Poza tym nie potrafię sobie zaplanować jazdy 🙁. Zupełnie nie, mi ktoś jazdę musi ustawić...
10 czerwca 2012 18:21
ChCh to moze sobie poczytaj ksiazki w stylu "101 cwiczen na ujezdzalni", rozpisz sobie na kartce plan treningow na caly tydzien (albo nawet miesiac, jesli nie chcesz monotonii) i tego sie mniej wiecej trzymaj, przed jazda sobie zaplanuj, co bedziesz robic. ja tak dzialalam jezdzac bez trenera, teraz juz na szczescie nie musze.
10 czerwca 2012 18:27
To jest myśl. Tylko też ja sama robię masę błędów, dlatego powinnam właściwie jeździć cały czas z kimś 😵.
Facella relacji będzie dużo, a jako zachęta:

😉

ja muszę zrobić na jutro 2 projekty, pfff jak 🙁
10 czerwca 2012 18:45
niemilek widzialam te fotke  😍
zostajesz dzisiaj na The Prodigy? (btw bardzo czesto mam problem natury The Prodigy czy The Progidy  😂  wszystko przez moja kolezanke, ktora kiedy tak przekrecila i mialysmy chyba z godzine rozkminy, jak ma byc prawidlowo  😂 )

ChCh i naprawde nie masz mozliwosci jazdy z trenerem, chociaz raz czy dwa w miesiacu?
Facella nieee, ja już od dawna siedzę w Kraku 😉
10 czerwca 2012 19:13
Facella, misiek robi mi za cudowną poduszkę i go nie oddam 😍
10 czerwca 2012 19:17
Facella mam 😉 ale chciałabym trenera na każdą minutę mojej jazdy.
10 czerwca 2012 19:23
ChCh no to i tak lepiej, nizbys miala jezdzic zupelnie sama...

Hermes, jestes przekonana?  😁
az sie chce miec faceta  😁

nie moge znalezc pracy na wakacje, wszystko 18+, nawet cholerne ulotki. a jak nie, to praca w barze w godz. do 24, bo mnie matka pusci  😵 zreszta bym sie bala.
niemiłek of kors, że na płycie 🙂 Nie no śmieję się, pewnie było baardzo dużo szalejących w ich wieku, zwłaszcza taty 🤣

Tak a propo The Prodigy. Czy wie któraś może jaki ma tytuł ta piosenka, która leciała w tle reklamy OWF?
madmaddie   Życie to jednak strata jest
10 czerwca 2012 19:39
nie moge znalezc pracy na wakacje, wszystko 18+, nawet cholerne ulotki. a jak nie, to praca w barze w godz. do 24, bo mnie matka pusci  😵 zreszta bym sie bala.

jak Cię to pocieszy, to ja też nie mogę znaleźć pracy na wakacje, a 18 skończę przed wakacjami.
Wrr. Dopiero wróciłam do stajni, a już są problemy ;/.
no hej, słucham sobie w ogródku prawie całego OWF, bo dzięki deszczowi jest mega głośno chociaż mieszkam jakieś 12 przystanków autobusowych od stadionu, a do przystanku mam 10 minut szybkim marszem 😎 przy sprzyjającej pogodziei bez ciśnienia na zespoły, które grają, to nawet na bilet nie trzeba wydawać 😁 koleżanka z Kabat słyszała też na balkonie calutkie Ursynalia 😁
Ja chcę wsiąść na konia !!!  👿 już nie mówie o skakaniu  👿 👿 ( to będę dopiero mogła jakoś w środku lipca a wsiąść za 2 tyg.)  👿
10 czerwca 2012 20:41
Facella, nie oddam ani miśka, ani chłopaka 😜
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
10 czerwca 2012 21:05
Hermes zazdrocha 😍
Czemu mój K. nie daje mi takich prezentów... ? 🙁
[s]W sumie nie daje prezentów bo sypie kasą, a Mysia sobie sama kupuje 😁[/s]
Dzieeefczyny. Jutro egzaminy do szkoly muzycznej a ja nie startuje. Popadlam z rozpacz. 😵
Spoko, przejdzie mi za miesiac.
Krupnik czemu nie startujesz?  🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się