Kącik Małolata...:D
Heval, bo wyjeżdżają na noc do Ostrołęki z ojczymem i mnie samą z moim M. zostawiają na noc i moja mama już ma rózne myśli na sekundę 😁
Hermes, a ma ku temu powody? 😀iabeł:
Hermes Hahaha ja jak pierwszy raz spałam u mojego K. to moja mama dzwoniła do Jego mamy, że mam spać z jego siostrą 😂
Hermes moja to w życiu by mnie tak z chłopakiem nie zostawiła 😂
Widać, że ma podejrzenia wobec mnie 🙄 Moja mądra mama, kiedy czułam sie źle (wymioty itp) najpierw zapytała mnie czy jestem w 100% pewna, że nie jestem w ciąży 😁 A dopiero potem zabrała mnie do lekarza
Facella, ależ skąd 😎 ja grzeczne dziecko jestem 😁
Mysza, no właśnie najgorsze jest to, że nasze mamy się poznały i polubiły! 😁
Heval, moja mi ufa co do tego, że nic głupiego nie zrobię, ale boi się jednak trochę 😁 moja mama dwa lata temu jak mój wtedy chłopak ode mnie poszedł, bo się źle czuła i wymiotowałam, to przyszła do pokoju i z tekstem "Karolina, ja mam nadzieję, że nic głupiego z P. nie zrobiliście?!" jeszcze trochę to by mi po test ciążowy poszła 😁 a tata jak mu powiedziałam, że idę do chłopaka na noc ( do tego P.) to nic nie mówiąc pojechał i mi kupił prezerwatywy 😂 rodziców mam śmiesznym, mimo tego, że mój tata to dupek 😉
mój jak znalazł prezerwatywę u mnie to zrobił mi wykład, że mam dopiero 16 lat! (rok temu to było) i, że gdzie mi w głowie seks! Przecież jestem dzieckiem, powinnam się uczyć i sprzątać w pokoju a nie za chłopakami latać 😂
Mi mama proponowała tabletki antykoncepcyjne. 😁 A jak kolega u mnie spał to babcia nas w nocy patrolowała, a potem powiedziała, że 'chroniła moją cnotę'. 😂
fly, babcia mistrz. 😂
Nie no, w sumie troszczy sie. 🏇
flygirl, ba! Moja też chciała mnie do ginekologa umówić, żeby mi tabletki przepisał 😁 mamy są czasami urocze 😁 mój tata to prosto z mostu gada o tych sprawach, a mama wczoraj do mnie " Ale Karolina pamiętaj, z dupą nie ma żartów!" 😂
fly Twoja babcia dobra hahahha 😂
i tekst z dupą też niezły! 😂
o rany oO
boje sie co to bedzie jak mnie mama zacznie uswiadamiac, gdy przyprowadze do domu pierwszego faceta... co przy pomyslnych wiatrach byc moze nastapi niedlugo 💃
A jak kolega u mnie spał to babcia nas w nocy patrolowała, a potem powiedziała, że 'chroniła moją cnotę'. 😂
mama wczoraj do mnie " Ale Karolina pamiętaj, z dupą nie ma żartów!" 😂
mistrzostwo 😂
Ja chyba dziś pożegnam się ze swoim koniem... Przyjeżdżają kupcy, zdecydowani, już z przyczepą... Strasznie mi przykro, mam łzy w oczach, ale wiem, że to dla nas obu najlepsze wyjście...
Tylko że biedna babcia nie wiedziała, że nie ma już czego chronić. 🤣
Mój brat robi dzisiaj niby imprezę i przez to mama mi kazała siedzieć w domu, nadzorować i nie mogę wyjść dopóki babcia nie przyjedzie. Lovely. 😵 Mam nadzieję, że przyjadą chłopaki później i pójdziemy na Dni Morza. Nie uwierzycie jakich mamy fajnych wykonawców w tym roku. Feel, Piasek, Honey i Alexandra. 😎 Trzeba tam być!
U nas dziś koncert Lady Pank 😎 Wydarzenie na całą okolicę.
Oooo to fajnie. U nas też niedawno byli. Zapamiętam to do końca życia, bo nas wtedy policja w parku spisała. 😂
haha .... Wczoraj mój tata mnie dobił...
Umówiliśmy się ,że po pracy podjedzie po mnie do galerii no to ja po kinie czekam i on dzwoni ,że ma ważnego klienta i ,że dopiero o 20 będzie wracać z pracy... To ja sobie myślę ,że jaki on biedny iwg... Idę na przystanek czekam już 20 min i telefon od mamy gdzie jestem . Wiecie co się dowiedziałam ? Tym ważnym klientem było Euro 2012 ....Tiaaa 🤣 Ogólnie to mnie ta impreza w ogóle nie jara... Jakby nasza piłka była na jakimś sensownym poziomie to ok ale nie jest.... Szkoda ,że skoki nie są bardziej popularne bo to chociaż u nas stoi na jakimś poziome . Ludzie wolą oglądać stado spoconych facetów latających od jednej bramki do drugiej zamiast obejrzeć elegancki miły dla oka przejazd jakiegoś jeźdźca . No ludzie . 🙄
Mój koń mnie chyba nie pozna dzisiaj . 😀iabeł:
btw skokow (wlasciwie to WKKW 🙄 ) moja mama sie dziwila przy okazji SHT, ze taka malutka Szwajcaria, Dania czy Holandia ma takich swietnych zawodnikow, a Polska, ze swoja niby wieloletnia ulanska tradycja, wspaniala husaria itd. jak zwykle sie nie popisala... bo faktycznie, naszym poszlo ogolnie dosc slabo...
hahah, rodzina to zawsze jest udana 😂
mnie też zawsze piłka nożna nie interesowała, ale trzymam kciuki za naszych, i dzielnie czekam na następny mecz naszych 😀
Mysza, no właśnie najgorsze jest to, że nasze mamy się poznały i polubiły! 😁
Mówisz? Moja mama i mama K. znają się od jakichś... 20 lat? Chodziły razem do jednej klasy 😎 😁
ależ mam dzisiaj kiepski dzień 😵
świat mnie nie lubi, a ja tak bardzo dzisiaj lubię świat... tzn lubiłam do czasu 🤬
dobrze, że chociaż sa truskawki i somersby 🥂
a za 5 dni urodziny 🙄
Ida które to już urodziny? Stara dupa się robisz 😁
Nie smutaaaaajjj :przytul:
ida, staruszko ( *-; ) moja droga, co sie dzieje?
btw skokow (wlasciwie to WKKW 🙄 ) moja mama sie dziwila przy okazji SHT, ze taka malutka Szwajcaria, Dania czy Holandia ma takich swietnych zawodnikow, a Polska, ze swoja niby wieloletnia ulanska tradycja, wspaniala husaria itd. jak zwykle sie nie popisala... bo faktycznie, naszym poszlo ogolnie dosc slabo...
Szwajcaria ma naprawdę wielu znanych i dobrych jeźdźców, i mnie też to dziwi, w czym taki mały kraj jest lepszy od Polski 🙄
Prawdę mówiąc to Szwajcaria przerasta Niemców, co mnie wkurzyło jeszcze bardziej, bo ja w Niemczech na zabój zakochana. Ale wiadomo - Polska to Polska, jeździectwo nigdy nie będzie tak znane w Polsce jak piłka nożna, nigdy nie wybudują nam we Wrocławiu areny na CSIO i w dalszym ciągu Janów Podlaski będzie najlepszą stajnią z najlepszymi końmi pod słońcem i w ogóle naj bo przecież mają araby 🤔wirek:
Dobrze chociaż, że mamy Służewiec i Partynice ... 🙄
Ida ja załamuję ? To mnie wszyscy załamywali w dniu osiemnastki, że się stara robię, przez to wszystko czułam się jakbym faktycznie stara się robiła 😁
Mysza no przeciez wiem, ze maja. ale nie martw sie, SHT wygrala jakas Niemka (bo Jung nie przyjechal 😁 )
jakie to szczescie ze mam pod nosem p. Jarka i Partynice 🙇
Ale prawda jest taka, że Ci najlepsi co zdobywają złote medale jeden po drugim nie potrafią uczyć. Jeździec to jeździec, a trener to trener. Napisałabym coś jeszcze, ale nie chcę psuć dobrej opinii Christine, więc już zamilknę 😁 Zastanawiam się tylko jak ja zrobię przy niej bereiter'a, prędzej osiwieję 🤔wirek:
oj nieprawda, Trenejro sporo w zyciu konkursow sie najezdzil i dzieki niemu wreszcie zaczelam ogarniac co i jak... chociaz metody ma jakie ma i nie boi sie opierdzielic kogos i to ostro, ale to dziala. ostatnio Agata wygrala AMPy, tez u niego trenuje, a Kuba (na Rodim!) byl trzeci (-; ze juz nie wspomne o tym, ze najwyrazniej Nachotko u nas trenuje.
btw nadal nie ogarniam ludzi w stajni, kojarze moze 3 osoby, reszta to starzy znajomi 👀 tzn ta reszta, co ich znam. i wszyscy razem wzieci to niewielki ulamek z tych, ktorzy tam jezdza...
Trener, który jeździ to inna sprawa.
Jeśli jeździsz - owszem jakieś pojęcie się ma, ale tak naprawdę to trener zobaczy najmniejszy błąd 😉
Znam z autopsji, trenowałam pod okiem kilku ludzi i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że jednak trener to trener, a jeździec zawsze będzie jeźdźcem.
Jak coś to więcej mogę na pw napisać, nie chcę tak jak wcześniej napisałam splamić dobrego imienia szefowej 😉
Hahahha od jutra idę z moją mamą na dietę 😂
Po mojej imprezie urodzinowej umieram jakieś chore refleksje mnie naszły 🙄 Jedyne co mnie pociesza to mój zajebisty koń , który ma dziwne chrapy 😁