Kącik Małolata...:D

Facella   Dawna re-volto wróć!
08 czerwca 2012 18:31
pochwal sie jeszcze, ze Jezusa widzialas  😁
(fotka na fotoblogu q-; )
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
08 czerwca 2012 18:38
Koń miał na imię Jezus ! 😁

Macie 🙂
Na razie dwa zmniejszone 😁
1. Mojaaaa baba 😍
2. Z pańcią 😁

Edit: Wybaczcie jakość, ale komórkowa 😵
08 czerwca 2012 18:42
no z twarzy ladny kon  😁
08 czerwca 2012 18:54
Facella spróbowałabyś powiedzieć, że nie 😁
Żebym ja jeszcze miała czas zdjęcia robić 😁
Jak siedziałam z nią na łące, to oczywiście i aparat i telefon w domu zostawiłam, do domu 10 minut piechotą, a koń walnięty w czosnek i wszystko jej może przyjść do głowy 😁
Ostatnio opierdzieliła pół taczki trawy, a mój K. spuścił ją z oka tylko na chwilkę 😂

Ma boskie jabłuszka 😀
Uwielbiam każdy jej centymetr 💘 (ten w szerz też :hihi🙂
08 czerwca 2012 19:07
moj Przyjaciel stwierdzil, ze jesli P. dla rozmowy ze mna na facebooku przerwal granie w diablo III to znaczy, ze mnie kocha... faceci to naprawde tacy idioci? moze mnie lubi, ale zaraz kocha? zniszczylo mi to glowe rowno i nie wiem co myslec, wolalabym sie nie nastawiac na cos co tak naprawde nie istnieje...
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
08 czerwca 2012 19:27
Kurna w du*e no za co patałachy, zabić ich za ten mecz 😤
Hermes mecz to porażka. Ładnie szło a potem odpuścili. Do tego dopuścić żeby Grecy w niepełnym składzie strzelili gola?  🤬

Dzięki dziewczyny za wsparcie  :przytul: Już się uspokoiłam choć ciężko będzie, tak pusto w domu...
a karny po tym jak nasz bramkarz (IMO niesłusznie) dostał czerwoną kartkę obronił się sam? i to jeszcze przez wziętego "z marszu" rezerwowego? Tytoń obronił mistrzowsko, Szczęsny pokazał mega klasę a Lewandowski to już w ogóle, bóg. Błaszczykowski, Piszczek, Perquis, Wasilewski, Obraniak też bardzo dobrze. prowadziliśmy, końcowo zremisowaliśmy z Grecją która jest na 15 miejscu rankingu Fifa, a my jesteśmy 62. dla mnie to sukces i jestem dumna. krytykować każdy może, na pochwałę nie wszyscy się zdobędą

EDIT: no i pierwszy gol Euro 2012 zdobyli Polacy, zaszczyt!
08 czerwca 2012 20:18
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1424214#msg1424214 date=1339181517]
EDIT: no i pierwszy gol Euro 2012 zdobyli Polacy, zaszczyt!
[/quote]

Dokładnie!
niemiłek z jednej strony owszem sukces (i nie zamierzam umniejszać zasługi Tytonia, który pokazał, co potrafi! Gol Lewandowskiego też wywołał u mnie radość) ale z drugiej strony po tym naszym golu, Polacy trochę odpuścili.
Choć zaszczytem samym w sobie jest to, że możemy wziąć udział w Euro. Ale to tylko dlatego, że jesteśmy gospodarzami. W przeciwnym razie moglibyśmy raczej pomarzyć tylko
Heval a mi się nie wydaje, żeby odpuścili. grali tak samo, jeśli nie mocniej. były świetne akcje. a zmęczenie pod koniec zapewne dało się odczuć
Mi się mecz b. podobał, przed przerwą po prostu mistrzostwo- Lewandowski  😍 druga połowa no trochę gorzej ale podobno w środku na stadionie było strasznie gorąco a oni grali bez zmiany więc to normalne że byli padnięci 😉 Tytoń też szacun  😍

A tak swoją drogą to chyba był 2 mecz w życiu jaki obejrzałam w całości  😂
niemiłek no nie wiem może mi się wydawało, ale moim zdaniem właśnie wyglądało jakby trochę przestali walczyć i spoczęli na laurach, potem poszedł gol Greków to się wzięli do pracy ale nie udało się niestety nadrobić i wygrać.
Jak na nas to rzeczywiście dobrze, ale zastanawiam się czy mamy szansę wyjść z grupy. Podobno Rosja bardzo dobze gra (tego nie oglądam akurat)

08 czerwca 2012 20:51
Matko Boska, tutaj euro też mieszka 😵

Rzygam już tym tematem. Tv - Euro, Internet - Euro, Forum - EURO.
Boję się otworzyć lodówkę...
Mysza, ktoś dobrze powiedział, że takiej imprezy w Polsce nie było od 1000 roku 😉. Rozumiem Cię i nie wiem co Ci poradzić w tej sytuacji. Ja jednak jaram się na całego tym Euro, od kilku tygodni podskakiwałam z myślą o dzisiejszym dniu i jestem po prostu dumna z Polski. Fajnie, że mamy jedną reprezentację, chociaż tutaj Polacy się nie dzielą...
ChingisChan   Always a step ahead! :)
08 czerwca 2012 20:55
Zastanawiam się jak jutro dojadę do stajni -.-... Głupie mecze!
Mysza  :emota200609316:.
Mysza mnie też wkurzało Euro strasznie ale dziś usiadłam z rodzicami do meczu z myślą "taa posiedzę 5minut i mi się znudzi" a okazało się, że cały mecz przesiedziałam wpatrzona w telewizor  😜 wciągnęłam się hahahha  😁 Ale pewnie jutro znowu mnie będzie denerwować to jak rozmowy o meczach itp będą się przeciągać
Heval No to tak jak ja! Jednym okiem popatrzę a tu cały mecz zleciał  🤣 i jeszcze Rosja-Czechy oglądam  🤔wirek:
Kiedyś nie lubiłam piłki nożnej, aż chyba 4 lata temu na Euro obejrzałam mecz Francji z kimś tam... wcześniej byłam przyzwyczajona do gry polskiej reprezentacji, która w tamtym czasie grała co najmniej kiepsko, więc w ogóle kręciła mnie ta gra. Ale obejrzałam kawał dobrego futbolu, zobaczyłam, że w tej grze naprawdę się biega i są ogromne emocje i teraz piłkę nożną wielbię. Polecam poczekać na jakiś dobry mecz, Hiszpania - Włochy na przykład, wybrać sobie komu kibicujemy i dać się ponieść fali ;P.
Ja byłam na strefie kibica w moim mieście podczas meczu. I połowa - Polacy bardzo fajnie grali. Dalej ten gol Greków... szkoda tej akcji, Grecy wykorzystali nasz błąd.  Szkoda też czerwonej kartki dla Szczęsnego... Obrona Tytonia mistrzostwo, Lewandowski też genialnie. Chociaż ja kibicem piłki nie jestem, to jaram się bardzo tym meczem i generalnie euro. W II połowie Polacy starali się nadrobić, ale wyraźnie było widać, że zmęczenie dawało się we znaki. Ja tam będę kibicować dalej. I tak szło im moim zdaniem bardzo fajnie. Grecy ostro faulowali.

Mysza witamy z powrotem  🙂
08 czerwca 2012 21:05
Ja rozumiem wszystko, podniecenie itd bo w Polsce dawno czegoś takiego nie było, w sumie dla tego kraju to zaszczyt zagrać w Euro i być gospodarzami, ale dzisiaj jak usłyszałam nawalonego małolata, który bełkotał "Polska biało czerwoni" i te cholerne trąbki ... To mnie po prostu rozbiło.
Siedzę na forum żeby się odstresować, a tu w kąciku Euro 😵 Litości 😁

Ja luknęłam tylko na chwilę, jak hymn śpiewali (nasz narodowy, nie ten shit), później grałam w simsy 😁
ja tam się jaram jak Hogwart w '97, super impreza jak dla mnie. pomimo wielu niedociągnięć, cieszę się. i jutro na hardkora jadę do Wawy 😁 tylko ubolewam, że nie zobaczę meczu Holandii 🙁 no ale cóż, poświęcam się dla wyższych celów (czyt. LP)
No to z Rosją myślę ,że nie mamy szans ...  🤔
Kamita01 myślę tak samo  😀iabeł:
niemiłek, na hardkora? duszno dziś było strasznie, ale bez przesady 🤣

nie potrafię wyjaśnić jednej sprawy, chociaż bardzo bym chciała. przegadałam godzinę z kumpelą i cieszę się, że ona jest, mimo tego, że każe mi rozmawiać wprost, a ja zwyczajnie nie potrafię. bdgxhdbsjx 🙄

jutro podbijamy uliczki warszawskie wrotkowo i rolkowo, będzie szał bo nikt nie potrafi hamować, a szybką jazdę lubi każdy 🤣
No to z Rosją myślę ,że nie mamy szans ...  🤔

Mało powiedziane. Dostaniemy niezły .... no 😉
Byle Grecja sobie teraz kiepsko radziła, to może wyjdziemy z grupy na drugim miejscu...
09 czerwca 2012 10:16
idzcie sobie do kaciku o euro co? nie, zebym was wyganiala, ale mialam nadzieje ze ta plaga sie tu nie dostanie... cos czuje, ze pierwszy raz w historii kacika poleca osty za robienie offtopu o euro  😂
09 czerwca 2012 11:04
Hahah dawno nie widziałam mojej mamy tak zestresowanej jak dzisiaj 😁
Weekend bez rodziców, pojechali do babci. Z każdym dniem coraz bardziej nie lubię mojego brata. Jest kłamcą i zachowuje się jak dziecko. Człowiek, który ma 21 lat powinien zachowywać się odpowiedzialnie, być dojrzałym. Nie wspomnę nawet o tym, że powinien się opiekować młodszą siostrą a nie kłócić i używać siły żeby osiągnąć jakiś swój infantylny cel...  😵

A w domu jakoś pusto. Rozważam adopcję drugiego psa. Ale rozmowy z rodzicami trwają także trzymajcie kciuki żeby się udało ostatecznie. Bo już znalazłam psiaka, który me serce poruszył i zapełniłby tą pustkę. Jakoś tak dziwnie nagle zostać z jednym zwierzakiem. Psu też jest smutno, że nagle została sama.

Hermes czemu zestresowana? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się